Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hogy kerültem én ide?

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
Hogy kerültem én ide? 2019.04.09 10:08:01
@Bravehearth: hoppá, mintha megfeledkeztél volna a 2008-as gazdasági világválságról. Egy picit más volt a környezet, mint ma. De gondolom, a pártközpontban bedumálták neked, hogy arról is Fletó tehet, ugye?
Hogy kerültem én ide? 2019.04.09 11:10:04
@Bravehearth: igazad van, amikor a gazdaságot irányítók képességéről beszélsz; már majdnem el is felejtettem azt a kreativitást, amivel egyik napról a másikra loptak magunknak a srácok mintegy 3.200 milliárd forintot a magánnyugdíj-pénzárakból.

Nem fogjuk egymást meggyőzni, ne is vesztegessük az időt. Üdv.
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag felkészült voltam, de ehhez a játékhoz mentális felkészültség kell. Mivel kész tervem volt, hogy miként akarom a végigvinni a játékomat, így fejben kellett mindig ott lennem, ami nagyon…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?Számomra mindenképpen mentálisan volt nehéz a játék. Ez ugyanis nem a fizikai felkészültségről szól, hanem arról, hogy miként építesz szociális kapcsolatokat, miként tudod irányítani az embereket. A család hiánya…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Hogy kerültem én ide? 2018.11.07 08:12:53
@Kameleontiná: Mert Tomival szemben az elődöntő(k) során bármilyen feladatban van esélye.
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.26 14:24:52
@Kamiko555: gigafordulat: Tamásról kiderült, hogy mégsem világít a szájában a negró, és olyan rafkós, hogy készít egy kamuamulettet, amit rásóz Fannira, aki persze Emeséhez való hűségét bizonyítandó tovább is ad neki. De briliáns lenne!
Hogy kerültem én ide? 2018.10.26 14:41:11
@mentolos lecsó: azt nézd majd, amikor Robi és és csicska is kap 1-1 ilyet.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.26 15:57:47
@Kamiko555: pedig tudnak a létezéséről, mert a FB-on láttam, hogy az előként kiesett öreg szivar (Tibi?, Józsi? Sanyi?) körbeküldte pár játékosnak a linket valamelyik korai hogyvoltról.
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.26 10:31:52
@Sanda.Ipse: Azért azt ne felejtsd el, hogy Tamás buta, mint egy 22 éves személyi edző. Simán megdumálják a fejét Dávidék.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Egyértelműen mentálisan volt nehezebb a játék. Nagyon határozott elképzelésekkel vágtam neki a Survivornek, hogy nem fognak érdekelni az emberek, csak a cél lebeg majd a szemem előtt, de nem tudtam ehhez tartani magam.…..
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.24 12:22:15
@Timi1983: Fanni olyan ügyesen játszik, hogy most már csak hárman fogják kihasználni a szavazatát, mielőtt kidobnák a holtakhoz: Gábor (amikor Benit akarja kirakatni), Dávid (amikor Gábort akarja kirakatni) és Emese (amikor Sándort rakná ki).
Nem lacafacázunk, rögtön védettségi játékkal indítunk, Fanni otthon maradt rájaszart kapirgálni, többieket Bencus faggatja a megmérettetés előtt, hogy mi ez a véres megtorló hadjárat az ex-Agila, azon belül is Fanni és Eszter ellen. Értékesítési Vezető rögtön magához veszi a szót, nem úgy van az…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.24 11:00:27
@Berborosz: Hát Robi biztos, hogy még a diplomamunkáját is a taplóságról írta; egész nagy szaktekintély lehet azon a téren. :-)
Hogy kerültem én ide? 2018.10.24 12:03:57
@Berborosz: meg mert az igen-igen buta Vera addig szervezkedett, hogy megmentette. Aztán 5 másodperc múlva Sándor már fordult is ellene.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.24 12:12:24
@Berborosz: Tamást (és az egész volt Agilát) akkor kellett volna elkezdeni menteni, amikor 6-5-tel összekerültek. De ehhez nem volt elég előrelátó (legyünk igazságosak: a többiek sem). Emesével - és mindenki mással - pedig korábban bratyizhatott volna, ha ki tudott volna bújni az egér (meg fittanyu) seggéből.
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.19 10:24:44
@Bär Finn: Nézd a jó oldalát: legalább nem kell sokat scrollozni a hozzászólásokig. De azért a "De jön a váratlan fordulat! A hatodik cetlin Vera neve szerepel." részt javítani kéne, hogy az olvasók értsék, hogy mégis miért Nóri esett ki.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.19 11:21:22
@BBrigusz: Jól le tudná alázni, ha érkezéskor körbenézne, és megkérdezné Jeremytől, hogy "mi van, te is csak 10 perce érkeztél?"
Bulika. Az egyesült törzsben mindenki kacag, telezabálta és itta magát, van zuhany, szappannal, édes vízzel, meg törcsivel, és ha ez nem lenne elég kedves feleim azok számára, akik azért kapcsoltak erre a műsorra, hogy valódi szenvedést, vért és verejtéket lássanak, akik kíváncsiak voltak az emberi…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.18 08:08:41
@Kamiko555: "Nóri lehet, hogy azt hiszi, hogy a hangot nem rögzítik, és ezért kell olyan nagy szájmozdulatokkal beszélnie..." Ezen hangosan felröhögtem, úgyhogy nesze egy vállveregetés a virtuális térben.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.18 11:32:09
@Sanda.Ipse: olyannyira, hogy szerintem Verát szavazzák ki. Logikus is lenne, de Bencének is volt az előzetesben valami olyan mondata, hogy "meglátjuk, hogy olyat raknak-e ki, aki taktikázik, vagy olyat, aki csak sodródik", és - legalábbis a tegnapi műsor alapján - Vera most az, aki talán a legkevésbé* pörgött azon, hogy hogyan tovább, a többi "esélyes" (= akiről az itteni közösség feltételezi, hogy elmenetelhet a döntőig) már mind matekozott, hogy kivel is érni meg együtt szavazni.
* Meg persze Beni, de ugye neki ott lóg a nyakában a lánc, tehát rá nem gondolhatott Bence.
  A Neócsórók ébredésével nyitunk, a szem sarkából kivájt csipa ropogásának hangja keveredik két hetes hónaljszaggal, életemben ilyen szarul még nem aludtam, mondja pályaelhagyó Emese, aki előtt műkörömépítés közben nyílt meg a világ, mert a deszka nyomja a műtött vállát. Ez így lebegtetve van, a…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.16 12:09:19
@Sanda.Ipse: Ha a párbaj 11-es rúgás lesz, akkor is. Focista. :-)
Hogy kerültem én ide? 2018.10.16 12:15:39
@Sanda.Ipse: Verát látva - gondolom - távollétében Balu és Bagira nevelgeti a gyereket.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.17 11:34:46
@szociál: Szerintem csak szimplán debil. Sokszor olyan a feje, mintha egy szót nem értene abból, ami körülötte történik, de legalább próbál úgy tenni, mintha.
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
Exgazdag-neocsóró Gagamba a luxus maradékának utolsó morzsáit is elkótyavetyéli: Értékesítési Vezető Gábor nem gondolta végig, hogyha egy mozgásban lévő víztömegben nem két kézzel és 42 foggal szorítja az egyetlen szappandarabkájukat, akkor az bizony könnyen elúszik a…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.11 11:43:25
@szociál: Nekem a keszonbetegség jutott elsőre eszembe (a lábfájás és az átmeneti látászavarok rá is illenének), de gondolom, nem a Marianna-árokba küldték le őket a zsákokért.
Azzal kezdünk, hogy szigetcsere. Excsórók lilák megérkezni Burzsujlendbe, majd rácsodálkozás a vjúra: „Ez az új HAZA, maga a paradicsom!” Tátott szájjal való ámulás a flórára és faunára, sose láttak még ilyet, csak a filmekben az is CGI volt. Azonnal rárontanak a matracra, visongás, majd a kosz és a…..
  Nu, túl vagyunk a harmadik kiszavazott faszin is, Bártendör csapattársához, Óvóbácsihoz hasonló lendülettel és finesszel szavaztatta ki magát, és ehhez nem kellett más, mint egy kis szájkarate, beleszarás meg egy Fitnesszmami-Aputest tengely, és szevasz. Kíváncsi vagyok, a faszik mikor jönnek rá,…..
Brazil szappanoperában nincs annyi váratlan fordulat, mint az Agila törzs hétköznapjaiban. Komolyan mondom, lehet, hogy itt nem derül ki senkiről, hogy épp ahhoz kezd szerelmi szállal kötödni, aki amúgy a féltestvére; nem is arra derül fény, hogy Nóri mondjuk amnéziás; nem is az adja a drámai…..
A tegnapi sokkból a játékosok csak nehezen térnek magukhoz, leginkább sehogy, mert hát kaptak egy-egy púpot a hátukra a multicégbe beleunó műkörmös és a kissé dexteresen vigyorgó személyi edző képében, előbbi a burzsuj, utóbbi a csóró tábor új tagja. Én kurvára nem bírom az ilyen húzásokat ebben a…..
Hogy kerültem én ide? 2018.10.04 14:01:07
@bElannaTorres: a hordóvalagú megy: az instagramján az április 14.-i tengerparton pózolós képek után már 24.-én (vagy 25.-én) megint van bejegyzés, és ez kb rímel arra, hogy a 8. (9.?) napnál tartunk.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.04 15:43:05
@Chuck Νorris: szerintem aki netes buzulásra adja a fejét, aztán ráadásnak jelentkezik egy valóságshowba (tudva, hogy ott azért elő szokták ásni a résztvevők múltját, jelenét), az vagy marhára naív, vagy pont leszarja, hogy ki mit gondol erről. Újfiút látva ebből a naívat kizárnám.
Hogy kerültem én ide? 2018.10.04 15:59:37
@bElannaTorres: Hát nekem úgy rémlik, hogy Richard Hatch sem a szimpatikus viselkedésével nyerte meg anno a Survivort.
Emojikampánnyal csigázzák az érdeklődést, mert az so 2018. Az őszi szezonra gondos tervezés alapján választottuk ki a tartalmakat és olyan műsorstruktúrát alakítottunk ki, amelyre még nem volt példa Magyarországon. Hiszek abban, hogy ezzel az új stratégiával a TV2 Csoport a teljes lakosság mellett…..
    Időről-időre felmerül a közbeszédben a miniszterelnök öltözködési stílusa. Az internet népe savazza Orbán gatyáját. Van olyan tévécsatorna, ahol úri szabót ültetnek le egy beszélgetésre, aki felajánlja azt, hogy ingyen és bérmentve testreszabja a miniszterelnök gatyáját. Oda jutottunk, hogy…..
  Teljesen új, kaland-realityt készít a TV2, amiben vakmerő sztárok igyekeznek legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat és egymást úgy, hogy közben együtt is kell működniük. Egy mesés sziget fogságában, összezárva kell hajmeresztő próbatételeket teljesíteniük. Az utazás várhatóan életük egyik…..