Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öregedőbandi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
öregedőbandi 2018.01.30 17:26:19
@BAZINGA2: Te meg egy nagy barom vagy.Apádnak mondj ilyet te álat.
A bírói hatalom magas rangú képviselői egymás után szóltak be a fideszes Németh Szilárdnak, aki a Parlamenti bizottsággal akarja megvitattatni a a vörösiszap-katasztrófa, illetve a Hagyó-per  szerinte felháborító ítéleteit. Úgy tűnik, a Kúria, de még az OBH elnöke sem…..
A német belügyminiszter fontosnak tartja a kvóta kapcsán a szolidaritást, de úgy gondolja, hogy vitát félre kellene tenni, mert addig előreléphetnek a menedékpolitika más területein; Közép-Európában látványosan külön-külön pályán halad a jól teljesítő gazdaság, illetve a kétes erők által vitt…..
Manapság 100 000 Ft alatt jó albérletet maximum külvárosban találni, a belvárosi, jó közlekedéssel bíró környékeken a legkevesebb, amit ki kell fizetni lakbérre, 120 ezer forint. Ezért a pénzért nem a szuperül felújított, mosogatógépes, minőségi anyagokból berendezett…..
Az izraeli és a magyar kormánypárt összejátszik, hogy Soros ürügyén felmentse az antiszemitizmust és annak véres következményeit. Lehet, hogy a lengyelek a végén kilépnek az EU-ból, bár nem biztos, hogy Orbán olyan tökös gyerek, ahogyan azt állítja. Az új osztrák koalíció veszély  a demokrácia…..
Megyesy Jenővel, a kormányfő szárnysegédével és egy titokzatos orosszal találkozott tavaly Budapesten Trump akkori tanácsadója, az ügy még kínos lehet az orosz érdekeket szolgáló Orbán-kabinet számára. A nemzetközi visszhangból az látszik: nem egy ligában focizik Soros és Orbán. A lengyelekre napi…..
Tarlós egy érdekes figura, ezt ne vitassuk el tőle. A mellett, hogy egy igazi begyöpösödött kőbunkó, az 1990-es évek átlag magyar férfiújának megtestesítője, a jóindulatát eddig nem tudtuk végérvényesen megkérdőjelezni. Noha ezerszer gondolta másképp, mint egy átlag kulturált fővárosi, s…..
öregedőbandi 2017.10.18 17:13:47
@Klemmy: Tudod ki a tudatlan bunkó,az aki ilyen ökröt mint te nem tudott tisztességre megtanítani és a volt M.SZ.P. vezetők akik tönkre tették az országot,ezeknek a nevét ki ejteni szégyen,de nem A Tarló úrét,te ökör.
Orbán Viktor annak a Mediaworks-nek nyilatkozva ítélte el a korrupciót és ígért szigorú fellépést, amit Mészáros Lőrinc vásárolt fel. Tegnap, december 23-án ugyancsak Mészáros Lőrinc egyik cége kapott 2,5 milliárdos megbízást az államtól...
öregedőbandi 2017.08.02 16:38:55
@öreg_répatorta: Te idióta,te egy fogalom zavarban szenvedő.Ha apád adott zseb pénzt akkor te azt nem loptad,hanem kaptad,költőpénznek.Csak azért egyszerűsítettem a lényeget,hogy te is meg értsd aki kis IQ.-val rendelkező személy.
öregedőbandi 2017.08.11 15:51:03
@öreg_répatorta: Te idióta! Nem érted,hogy adta a pénzt.Márpedig ha adják az nem lopás.Kapni,vagy lopni nálad egyre megy,mert te egy istállóban nevelkedett,akire nem ragadhatott,más csak a tehén trágya,azért irsz ilyeneket.