Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoldogÉ

4108 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden szlovákiai állampolgárt antigén tesztnek vetnek alá. Az országos tesztelés a választásokhoz hasonló módon zajlik majd – jelentette be Igor Matovič kormányfő ma délután. „Eljött az ideje, hogy a polgároknak is elmondjam, hogy is van ez” – kezdte a kormányfő azzal, hogy az országos tesztelést…..
Jelentősen változnak a karanténszabályok és az ezzel kapcsolatos adminisztráció egy ma benyújtott törvényjavaslat alapján, amit Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtott be. Természetesen nem csak erről szól a benyújtott dokumentum, hanem utólag teremtenének tiszta jogi helyzetet, az…..
Az Érdi Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki korábbi  barátnője kiskorú unokahúgát csábította el. A harmincas éveiben járó férfi 2018 évben ismerkedett meg és alakított ki baráti viszonyt az akkor még csak tizenegy éves sértettel, akinek unokanővérével volt akkoriban…..
Két helyről három férfit gyűjtöttek be az érd rendőrök, volt akit köröztek is. Érden kezdték az elfogásokat október 14-én hajnalban a helyi rendőrök. Egy 42 éves férfit állítottak elő, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, miután…..
Újabb csúcsot döntöttek a hivatalos statisztikák szerint is, mára virradóra 1293 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  43 025 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 33 krónikus beteg, így az elhunytak száma 1085 főre…..
Zaklatás vétsége miatt rendelte el a letartóztatását egy férfinak a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója tegnap.  Az ügyben az Érdi Rendőrkapitányság indított nyomozást, amelynek eddigi adatai szerint a gyanúsított a sértett családtagjait is háborgatta. Először 2018 őszén, egy internetes…..
Úgy tűnik, hogy sok szempontból visszaüt a viharos gyorsasággal elfogadott, az egészségügy radikális átalakítása céljára elfogadott törvény, főleg a szakdolgozók körében. Jól érzékelhető az egészségügyi szakdolgozók körében felgyülemlett feszültség az új egészségügyi törvény kapcsán, ami hatalmasra…..
Ma tették közzé a legfrissebb a listát, az alkalmazottukat bejelentés nélkül foglalkoztató cégekről. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), honlapján rendszeresen közzéteszi azoknak az adózóknak a nevét, székhelyét, lakcímét adószámát, természetes személy esetében az adóazonosító jelet, akiknél a…..
Dr. Lukács László tárnoki polgármester sok egyéb mellett ma arról számolt be közösségi oldalán, hogy egy hétre lakat kerül az egyik ovira.  A Templom utcai óvodában találtak egy COVIDos óvónőt - írta még tegnap. Miután beigazolódott a gyanú, az Oktatási Hivatal a koronavírus megjelenésével…..
Fontos, hogy az egyre komolyabbá váló járványügyi helyzetben a vírusveszélyt minél minimálisra szorítsuk úgy, hogy közben a szükséges ügyeket is lehessen intézni. Emiatt korlátozásokat vezettek be a Polgármesteri Hivatalban: a legfontosabb, hogy írásban fogadják a beadványokat, személyesen csak…..
Úgy tűnik megdolgoztatják az érdi zsarukat a fizetésükért. Nemrég osztottuk meg az előző listát, és itt az újabb.  Az alábbi listán található körözöttek nemrég kerültek fel, ők a legfrissebbek. Őket hivatalosan a napokban kezdték el nyilvánosan üldözni az érdi zsaruk. A különböző típusú…..
Agresszív zsarolóvírus terjed az Androidos mobilokon, de könnyen elkerülhető- hívta fel a figyelmet a GSMring.hu. A MalLocker.B, a felhasználók tudatlanságát kihasználva próbál meg pénzt kicsalni az áldozatokból, a hatóságok nevében küld üzenetet a fertőzött készülékre. A számítógépek után már…..
Ma tartják a Nyitott Főzdék Napját, egész napos programokkal várnak. Országszerte huszonhat kisüzemi sörfőzde összefogásával rendezik meg szombaton a Nyitott Főzdék Napját, amelynek során főzdelátogatások, sörkóstolók, közös sörfőzés, gasztronómiai bemutatók és számos egyéb program várja az…..
Egyre újabb csúcsok dőlnek meg sajnos a jelenlegi koronavírus járványba, még a hivatalos számok szintjén is, pedig régóta látható, hogy csak kullognak a valóság után. Ma reggelre 1374 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 36.596 főre nőtt a hazánkban…..
Jelentősen megváltozik a szakmák képzése, ezért megindult az utolsó roham az OKJ képzésekért. A felnőttképzők már csak decembert 31-ig indíthatnak OKJ-s képzéseket.. A TanfolyamOKJ.hu OKJ képzéseket közvetítő portál adatai szerint jelentősen megnőtt a jelentkezők száma az idén induló, rövidebb idő…..
Jelentősen változott a fertőzöttek száma, sajnos a rengeteg az újabb, súlyos eset is. 1176 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 35.222 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 15 beteg, így az elhunytak száma 913 főre…..
Október 20-ától lesz elérhető a háziorvosi rendelőkben az influenza elleni térítésmentes védőoltás - közölte Müller Cecília országos tisztifőorvos tegnap az operatív törzs online sajtótájékoztatóján. A kétféle oltóanyag egyike a 6 és a 35 hónapos kor közötti kisgyerekeknek adható, ebből négyezer…..
Szeptemberben a fogyasztói árak éves növekedési üteme 3,4 százalékra lassult az előző havi 3,9 százalékról - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az infláció lassulásában az élelmiszerek, a szeszes italok, dohányáruk és a szolgáltatások előző havinál mérsékeltebb éves…..
A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) megkezdte az antigénalapú gyorstesztek összevetését, összehasonlító klinikai vizsgálatát a PCR-tesztekkel - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel. Amennyiben ezek a gyorstesztek kellően érzékeny és valós adatokat szolgáltatnak, használni fogják azokat a…..
Elképesztő történetet tárt elénk Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő. Ma délután zárul az egészségügyi intézményeket irányító Állami Egészségügyi Ellátó Központ által, négy (!) napja kiírt pályázat, amellyel gyakorlatilag az állam maga ismeri el, hogy nemcsak elegendő humánerőforrás sem áll…..
Egy érdi műhely udvaráról akart a gyanú szerint kipufogórendszereket lopni többek között az a két, bűnügyi felület alatt álló férfi is, akiket néhány óra alatt azonosítottak és elfogtak az érdi rendőrök. A szomszédok zavarták meg a hívatlan látogatókat október 3-án kora este. A kerítésen átmászó…..
A közvéleményben az orvosok jelentős mértékű béremelésével azonosított törvényt fogadott el egyhangúlag a parlament. Jövőre indul, többlépcsőben emelik a bért, de nagyon radikális változásokkal is jár mindez. A jogszabály egyik újdonsága, hogy létrehozza az egészségügyi szolgálati jogviszonyt; a…..
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. értesítette a Nébih-et, hogy visszahív a „Manner puszedli 180 g, szilvás (Powidl Knöpfe)” elnevezésű termékei közül jónéhányat. Az intézkedés oka, hogy nem zárható ki a penészképződés a termékben, ezért elővigyázatosságból begyűjtik az alábbi azonosítókkal…..
Hívatlanul jönnek – Hivatalosan lépnek fel – Készpénzt akarnak kicsalni - tette közzé Facebook oldalán az Érd és Térsége Víziközmű Kft Érden sajnos ismét próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. A szolgáltató munkatársának adják ki magukat és a helyi…..
„…a legnagyobb szigorúság a kompromittáltakkal szemben. Sok fejnek kell lehullania, mint a kiemelkedő mákfejeknek, ha az ember fölöttük ellovagol.” (Ferenc József utasítása Haynau számára) 1849. október 6-án végezték ki Aradon az 1848-49. évi szabadságharc 13 honvédtisztjét, Pesten pedig ugyanezen…..