Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lasso C Sello

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hír a Japánba utazni vágyó embereknek! :D Nem olyan régóta -- pontosabban 2017. február 14-e óta -- végre Magyarország is bekerült azon országok közé, ahonnan az emberek igényelhetnek Japánba úgynevezett "working holiday" vízumot, ami 1 évre szól! :D Röviden összefoglalom, hogy eddig milyen…..
Lasso C Sello 2017.05.08 21:54:28
Egy másik hír ami talán segíthet néhány fiatalt a kijutáshoz, az egy ott dolgozó mesterszakácsról szól. Van Hokkaido szigetén egy wellness hely, aminek saját étterme ( Víz a neve ) is van. Ez még nem nagy szó, de a főszakács egy magyar úr, aki valamikor az ottani követségen dolgozott, s aztán ide leszerződött évekre. Családja is ott van, tehát egy darabig még meg lehet őt ott találni. Gyönyörű ételeket kreál és ami ebben a különleges, hogy nevezetes magyar ételeket kombinál japán falatokkal és elkészítési módokkal. Ezekről képeket is lehet látni a FB oldalon. Ami az én figyelmemet igazából erre irányította az az, hogy ehhez a helyhez egy mangalica tenyésztés is tartozik, amit egy lelkes japán fiatalember kezel és bizony eredményesen. Ez a csapat ma már odáig jutott, hogy készítenek autentikus magyar hústermékeket és próbálják a japán vendégeket is hozzászoktatni, illetve elkészítését betanítani. Mint a FB oldalukrol kiderül, tehetséges magyar szakácsokat és cukrászokat alkalmaznak néha, akár pár évre is.
Én személyesen még nem jártam ott, de tervezem, hogy 1-2 éven belül meglátogatom a helyet és megkóstolom a finomságaikat. Akiket érdekel, vagy szeretnének kapcsolatba kerülni velül, itt a FB oldal:
www.tokachi-hills.jp.e.ne.hp.transer.com/viz/
A főszakács úr igen elfoglalt ember, hiszen japán stílusban tevékenykedik, ezért csak igazán komoly esélyeseknek érdemes kommunikációt kezdeményezni. Több oknál fogva is.
Ezt mint csak információt írtam le, tehát nekem semmiféle meghatalmazásom nincs tőlük és a rám való hivatkozásnak semmi értelme nincs. He érdeklődnél náluk, akkor csak a saját nevedben tedd.
Fejesugrásra felkészülni! ^^ Aki valaha is tanult idegen nyelveket, tudja, hogy sok olyan szó, kifejezés létezik minden nyelvben, ami más nyelveken nem biztos, hogy közvetlenül lefordítható -- illetve ha le is fordítjuk, hülyén hangzik, vagy esetleg csak hosszabban körülírható. És most nem is az…..