Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreamsmile

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel többen is szerették volna hogy legyen vlog és ez a kívánságuk teljesült is a rajongóknak ezért faggattam őket egy kicsit, hogy mi a véleményük és mennyire tetszik nekik. Nagyrészt minden cooler úgy gondolja, hogy ez egy nagyon jó ötlet volt hiszen nagyobb betekintést nyerhetünk a srácok…..
Úgy gondoltam, hogy ide csak kirakok pár véleményt. Hiszen ez a dal nem teljesen új ugyanis nagyrészt csak a szöveg változott. De angolul vagy magyarul jobb?  Jó szám! Szerintem magyarul jobban átjön.   Király kis dalocska. De mivel amiket hallgatok zenék többsége angolul van így ennél is…..
Sokakat meglepetésként ért ez a dal. Vannak olyan coolerek akik úgy gondolják hogy ez egy nagyon pörgős és fülbemászó dal egy nagyon jó szöveggel.  A legtöbbjüknek a refrén tetszik a legjobban. Sokan úgy gondolják hogy ez a stílus nagyon jó áll a srácoknak. Élőben pedig sokkal jobban hangzik a dal.…..
Ezt nyilatkozta egy rajongó amikor arról faggattam őket miket szeretnének a jövőben. A legtöbb rajongó egy közös kirándulásnak és közönségtalálkozónak örülne a legjobban, hiszen ezek sokkal közelebb hozzák a coolereket egymáshoz és a srácokat is jobban megismerhetik. De nagyon nyitottak lennének…..
A rajongókat nagy meglepetésként érte a dal hiszen a srácok a rockos irány helyett inkább a popposabb, funkysabb irányba kacsintgatnak. A coolereknek vegyes érzelmeik vannak a dallal kapcsolatban. Voltak akik azt mondták, hogy nem igazán tetszett nekik a dal és szerintük a régiek jobbak. Ennek…..
Amire már mindenki várt! Ugyanis az MDC az utóbbi 1 évben nem valami sokat tevékenykedett. A srácok most nagyobb hangsúlyt fektettek a magánéletükre, ami persze érthető. De most itt vannak és újult erővel folytatják tovább a munkát. Na de mit gondolnak erről a coolerek és hogyan élték meg az elmúlt…..