Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Preisz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen a húsvéti ünnepek előtt gyulladt ki Párizs, de talána  világ egyik legismertebb katolikus temploma, a  Notre Dame. A 850 éves épületet éppenf elújították, lehet, hogy ezzel okozták a tüzet, amelyet egyelőre nem tudtak még eloltani.. Az már biztos, hogy hatalmas károk érték az épületet, kérdés…..
Csaba Preisz 2019.04.16 10:52:10
@darlacko: barom!
Csaba Preisz 2019.04.16 10:50:27
@darlacko: barom!
  Tisztelt Honfitársam, Miniszterelnök Úr! Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság az engem aggasztó fejleményekről.   Brüsszel Ön semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terror ízléstámadásaiból. Még több bevándorlót magyart akar Európába hozni küldeni. A bürokraták…..
Csaba Preisz 2019.03.13 10:35:32
@Kivlov: Dehogynem jött rá az ellenzék, csak nincs gyomruk ahhoz a mocskos gyűlöletkampányhoz, amivel egy emberöltőre megmérgeztétek ezt a nemzetet!
A Fidesz – és személyesen Orbán Viktor is – már első kormányra kerülésekor dédelgette az ügyészség kormány alá rendelésének álmát. Mégsem valósította meg a szükséges kétharmad birtokában sem. Mutatjuk, miért mondott le erről a NER...
Csaba Preisz 2019.01.23 13:39:46
@közíró MAXVAL bircaman: Ütős szöveg! Netán te vagy az új Nostradamus?
Mindösszesen egy ajánlattevővel folytatta le a Lőrinci Sportcsarnok felújításával kapcsolatos közbeszerzést a kerület vezetése, amelyet így nem meglepő módon egy közismert fideszes kötődési vállalkozás nyert meg több, mint 2 milliárd forintért. 2 milliárd 172 millió forintért újítja fel a Lőrinci…..
Egyetlen napocska se kellett hozzá, máris kiötlötték a megfelelő kommunikációs választ a 444 riporterének megtámadására az újbudai Fideszben...