Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danmay

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerző Vay Márton, az LMP alapítótagja. 2010 óta nem tagja a pártnak. Azzal keresett meg egy régi kedves barátom, hogy alapító atyai minőségemben írjak alá egy nyílt levelet az LMP-nek, hogy az ne álljon szóba az Együtt 2014-el. Nem véletlenül kerestek meg, messziről…..
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
danmay 2012.08.01 17:24:44
Na, ez az, ami nem lesz sokszor! Az alábbi cikk a ma megjelent nyomtatott Lángoló Gitárok magazinból való. Ilyen hamar azonban nem szoktuk online elszórni az offline cikkeinket, most viszont örülünk a megjelenésnek, úgyhogy kisorsoltuk, mit tárjunk itt a blogon is az olvasók elé.…..
danmay 2011.02.09 17:03:26
@god shave the queen: Faithless - next gigs: Cape Town, Johannesburg, Sydney, Melbourne, Singapore, Moscow, Geneva, Zagreb, Budapest, Belgrade, Groningen, Eindhoven, Brussels, London. úgy látszik nem csak nálunk kedvelik még őket...
Véleményvezér Balhé Berlinnel 2011.01.04 08:02:00
Éppen akkor idegenítjük el az egyik legfontosabb szövetségesünket, amikor a gazdasági kiszolgáltatottságunk és a soros EU-elnökségünk miatt a leginkább szükségünk lenne a segítségükre. Magyarország meghatározó német befektetői, valamint a hozzájuk csatlakozó osztrák,…..
danmay 2011.01.04 21:02:40
@gányolás: oké, húzzon el a szemét telenor, meg t-mobile. jó. töltse be a piaci részt egy magyar cég. szuper. de áruld már el, hol van jelenleg Magyarországon egy olyan tőkeerős cég, amely képes lenne betölteni ezt a piaci rést? nincs. nem volt, és nem is lesz. ja, de volt egy, a matáv, node az meg ugye állami volt, állami tőkéből működött, hát eléggé gyenge minőségben...
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
A FIDESZ demokrácia-romboló húzása az ajánlószelvény-gyűjtés körül érdekes fejleményeket látszik hozni, és lehet, hogy talán még öngólnak is bizonyul. Az lassan már közhely, hogy az új szabályozás, mely szerint négyszer annyi cédulát kell összeszedni feleannyi idő alatt…..
danmay 2010.09.02 03:51:53
@medlock: hát, az MDF már egyszer befürdött egy ex-rendőr jelölttel, a IX. kerületben, időközi országgyűlési képviselőválasztáson :
"Tömeges ajánlószelvény-hamisítás nyomára bukkantak a IX. kerületben. Nem indulhat a ferencvárosi időközi országgyűlési képviselőválasztáson Dézsi Mihály, volt rendőrségi szóvivő, aki az MDF színeiben próbálkozott, mert a választási bizottság megalapozottnak találta a gyanút, hogy a párt kopogtatócédulái közül több száz hamisítvány."
index.hu/belfold/hamisced22/
Szóval attól, hogy valaki rendőr volt, még nem feltétlenül lesz nagy rendcsináló politikus... :)
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Szeretem az ilyen szép hosszú nevű kezdeményezéseket, mint a MacBook Repair Extension Program for Hard Drive Issues, mert - szemben a jellemzően rövidebb nevű kezdeményezésekkel -, sokkal hosszabb a nevük. Nem igaz?A program a 2006 májusa és 2007 decembere között vásárolt…..
danmay 2010.02.18 19:03:37
"A garanciától független javítási akció csak a 13 colos fehér MacBookokra vonatkozik"
ez így nem igaz, szerencsémre a feketére is, ahogy írják: "Affected MacBook models 13-inch black and white MacBook models"
(
www.apple.com/support/macbook/hd/repairextension/)
nekem 13-as fekete 2.16 GHz-es MacBookom van, nekem is elszállt pont ezzel a hibával a merevlemezem, és kiváncsian várom, hogy vajon visszafizetik-e az új merevlemez árát. :)
Olvasom az indexen a parlamenti naplót és mosolygok. Kóka azt kérdezi az adócsökkentéssel kapcsolatban, hogy - idézem - :"Hát akkor mire várunk még?"János, én se értem. És azt se, hogy Ti (SZDSZ) mire vártatok '94 és '98 között. És persze ugyanekkora rejtély az is,…..