Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Critical Sevens

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii32.html    ..
Critical Sevens 2017.09.28 21:52:54
@xyron:
Na jó vegyük sorba. A New Age tanok tényleg hülyeség az egész, az egész mozgalom egy nagy dezinformációra épül és többet árt mint használ. Az hogy neked ki a jó, az mind nézőpont kérdése. Aki világ életében ellene volt az nem fogja szép és jónak tartani, hiába derül ki hogy téved. De igazából mindegy is majd eldől mi is az igaz. Viszont ebben igazad van: "Nem igaz az sem, hogy az ördög az Jézus sötét énje csak, ahogy ezt a mostani tanok állítják."
Viszont ez az állítás nem állja meg a helyé: "Lucifer és Sátán két különböző Lény."
Nézzük előszór mit is jelent ez a két név. A Lucifer=Fényhozó. Sátán-t két forrás nevezi meg. A héber forrás ellenség és ellenfél, jelzővel illeti. A másik forrás: Szanszkritul Igazságot jelent. (erős az ellentét mi? )
"Jézus és Lucifer nem egy " zenekarban " játszik, " - Ez így van nincs jóban azzal a karakterrel (jézus) aki mögötte rejlik. Nem, nem testvérek, még egy fajba se tartoznak.
" (Ha majd miután átmész a másik oldalra, és érnek meglepetések, a te döntésed volt. Be fogják nyújtani a számlát, nem lesz kellemes. )" - Hát semmi garancia sincs, te vagy a hozzád hasonlóan vagy még elvakultabb hívők, éppen jó döntést hoztak. Én már előző életemben is ezen az úton haladtam és itt vagyok. Bár figyelmeztettek hogy, nehezen fognak megérteni, de mindegy is.
UI: A Pokol meg nem olyan rossz hely mint azt sokat, hiszik, és nem keverendő a keresztények által elképzelt kénköves pokollal, az egy másik hely. Na pacsi.
Critical Sevens 2017.09.28 22:32:14
@xyron: Kíváncsi lennék honnan származik az információd.
Critical Sevens 2017.09.27 01:11:55
@xyron:
Csakranyitás ügyben a tobozmirigy előkészületeit csinálom, még pár kisebb csakrát ki kell nyitnom hozzá.

A "Luciferi eszmék" ahogy fogalmaztál azért szimpatikusak számomra, mert ez vezet engem a helyes útra. Ez számomra a legmegbízhatóbb eszme. Az eredete az ősi vallásokhoz vezethető vissza, arra az időre amit aranykornak neveznek. Sok fennmaradt történet van erről, lényegében a mitológiák nagy része kapcsolódik hozzá. Én annyira tisztelem Lucifert mint TE jézust, az más hogy én nem igazán szeretem ezt a karaktert, de ezért nem ítélek el senkit se, hogy ki mit hisz az a ő dolga. Meg amúgy is túl sok ellenséget szereznék ezzel. De ha itteni gondolkodással kéne le írni ezt a helyzetet, akkor ez az eszme lényegében közvetlen kapcsolatban áll, a sokat emlegetett Kísérlettel. Mikor is egyes fajok összefogtak hogy segítsenek nekünk.

"Corey: A vezetőkön keresztül. Telepatikusan kommunikálnak az emberekkel. Ötleteket adnak. Hosszú ideje ezt teszik a tudósainkkal. Ötleteket és információt ültetnek el a tudatalattijukban. A spirituális összetevő nagyon szorosan kapcsolódik a tudatosságbeli összetevőhöz. Ennek úgyszintén a genetikai gazdálkodókhoz van köze. Beinkarnálódnak közénk és részévé válnak ennek a Kísérletnek, de sokan közülük karmikusan is kapcsolódnak. Ugyanis az általuk végzett kísérletek során nem haladhatnak tovább a maguk evolúciós folyamatában, amíg mi velük együtt nem fejlődünk. Szóval sok agendájuk arról szól, hogy fejleszteniük kell bennünket, különben ŐK SEM TUDNAK FEJLŐDNI."

Úgy gondolom ez szerepet játszat, a megértésben. Annak idején Ő/ők voltak kik bele avatkoztak az ember természetes evolúciójába és spirituális tudást, tanítást adtak át. Lényegében az Ókori civilizációk tesznek róla legtöbb említést. Ebből a forrásból származik az hogy a felemelkedés az egy személyes folyamat, nem olyan ami egy napvillanás folytán létre jöhet. Maga a folyamat veszélyes lehet ha nem vagyunk felkészültek. Most egyenlőre legyen ennyi, ha lenne kérdésed igyekszek megválaszolni.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii31.html      ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii22.html    ..
Critical Sevens 2017.08.05 19:33:06
@UFO Kutató:
Attól függ mint értesz ezen fogalom alatt. Pl: az Isten is mást jelenthet emberenként.
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
Critical Sevens 2017.07.24 00:21:54
Folytatás:

" Gyűjtő felveszi a vezető szerepét, és megpróbálja a lelket a Tárolóhajó kapujához vezetni. A Tárolóhajóban a lelket ismét átvizsgálják, hogy meghatározzák mennyire tiszta az energiája (mennyire hiányoznak belőle az ellenálló jellemvonások), és a potenciálját, hogy tudja-e biztosítani a G.O.D. kollektív tudata számára a tápanyagot.

Ez a potenciál azon alapszik, hogy mennyire sikerült legyőzni a szellemet a függőséggel és félelemmel, vagy mennyire volt hatásos a vallásos programozás a fizikai életidő alatt. A kevés vagy semmi akarattal rendelkező lelkeket eléggé beprogramozták ahhoz hogy Istent szolgálják életükben is, így ezeknek van a legnagyobb “tápértékük”.

A Biblia elmondja nekünk mi történik azokkal akiket kiválasztanak mint a legtisztábbakat és legkiválóbbakat, hogy Isten ellátását biztosítsák. Isten templomában lesznek “oszlopok” (Jel. 3:12). RÉSZEI lesznek az Új Jeruzsálemnek, és Istent fogják táplálni, és “könnyeik letöröltetnek, s nem lesz több halál és bánat és siralom s nem lesz többé fájdalom sem, mert A KORÁBBI DOLGOK elmúlnak.” (Jel. 21:4)
Persze, nem lesz több sírás! Minden emléküket kitörlik. Többé nem fognak olyan formában létezni ami számukra vagy bárki más számára felismerhető. Nem fognak emlékezni a múltjukra, csupán energiaforrásként fognak szolgálni az EGY akaratának. Az erősebb lelkek akik nem fogják vakon követni a Gyűjtőket, vagy inkább az értelmet használták ahelyett hogy életükben vakon rábízzák magukat a vallásra, nemkívánatosak az EGY számára, mert veszélyeztetik az irányítását. Ez az Új Jeruzsálem az utolsó ítélet gépezete, amelyben nincs helye a véleményeltérésnek. Akik követik a Lélekgyűjtőket, csupán alkatrészek lesznek mindazon dolgok (pl. halhatatlanság) ellenére, amit Isten ígérget az embereknek az idők kezdete óta.
Isten mennyei célja az, hogy körülvegye magát alázatos, tudatlan, függő, és másokban vakon megbízó (gyerekes) lényekkel, akik kizárólag az ő akaratának vannak elkötelezve (Máté 18:3, 19:14, Márk 10:14-15, Lukács 18:16-17). Mit gondoltok, Isten mire használná IGAZÁBÓL a “nyájat”? Jézus felfedte, mi fog történni az egyéniséggel a menny kollektívájában, mikor atyjához, Istenhez imádkozott: “legyenek EGGYÉ mint ahogy te és én is egyek vagyunk..” (János 17:11, 21-23)
Az egyéniségnek pusztulnia kell a mennyország kaptárszerű kollektívájában. Nemrég a Star Trek sorozatban megmutatták ennek a kollektív mentalitásnak a borzalmas és embertelen lehetőségét, mégpedig a kibernetikus kollektív életforma által, melyet úgy hívnak: “A Borg”. A Borg tagjainak nincs egyéni akarata vagy tudata, csak azért élnek, hogy a közösséget szolgálják, mint ahogy azt a mennybe kerülők fogják tenni (Jel. 7:15). Ha megvizsgáljuk mik lehetnek Isten szándékai annak fényében hogy olyan lényekkel akarja magát körülvenni akik őt szüntelenül dicsérik ellenállás nélkül, arra a következtetésre juthatunk, hogy a terve nem más, mint egy hatékony energiaszolgáltató eszköz létrehozása.
Bármiféle ellenállás ami az energiaátadás hatékonyságát ronthatja, szigorúan tilos a mennyországban (Jel. 21:26-27), mivel Isten annyi hatékonyságot szeretne tudni a táplálékmátrixában amennyit csak lehet. Jézus azért mondja hogy a mennybe való bejutáshoz szegénynek és alázatosnak kell lenni, mert a gazdagoknak van önbizalmuk, jó az önértékelésük, és nehéz lenne kiszívni az energiájukat, míg azok akik készek mindenüket odaadni az Isteni kollektívának, tökéletes energiaforrásként szolgálnak.
Critical Sevens 2017.07.25 00:42:08
@angyalszív33:
Köszönöm, de én más utat választottam, mondthatni én a Luciferi utat követem, értem én hogy sokak szemében ez nem a legjobb, de lényegén ugyan ez a cél, amit Cobra szeretne, csak más elgondolásban, ez is béke elérése koncentrál. Azt megszoktam hogy negatívan reagálnak erre az egészre amit vallok, pedig fogalmuk sincsen a valóságról, könnyebb elfogadni azt amit mások mondanak. Értékelem a jó szándékodat, de számomra nem ez az út amin járni akarok.
Critical Sevens 2017.07.26 21:59:42
@angyalszív33:
Csak bele olvastam az utóbbi cikkbe,(A galaktikus háborúk) nem olvastam el teljesen. Egy jó történet lehet. Magam is foglalkozok írással, de még nincs semmi komoly alkotásom. Ha más nem akkor, majd az ihlet szerzésre jó lesz, ezt az oldalt is többnyire ilyen elgondolással olvasom.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii19.html  ..
Critical Sevens 2017.06.12 00:00:10
Az tény hogy nagyon felnagyítják egyes emberek a dolgokat. Ez a Corbra, nevű alak, és amit terjeszt egy nagy átverés, ezzel egyetértek. Aki már komolyabban foglalkozott a meditációkkal és nem csak a relaxációig jutott el az tudja hogy amit írt az úgy baromság ahogy van. Innen onnan vannak az információk összedobálva és teljes katyvasz a végeredménye. Érdekességképpen mikor az általa közzé tett információt olvastam, ezt követően heves támadásokat éltem át.

Domaházy Ákos : Semmi probléma sincs, azzal ahogy érzel, nyugodtan éld az életed. Nem kell mindenkinek ebbe nem egyszerű dologba belefognia. Mindenki csinálja azt amiben jó, vagy amit éppen el akar érni.

Én valószínű más úton járok majd mint, itt a legtöbben. Megvan a saját igazságom és világnézetem. Mint mindenkinek, nyilván nem várhatom el, hogy mások is azt higgyék amiben én hiszek, ezzel nincs is baj. Nagyobb részt az oldalon fellelhető információt úgy kezelem, mint egy jóféle sci-fi történet lenne. Pillanatnyilag ez a legkézenfekvőbb számomra.
A meditációknak a lényege a lélek fejlesztése, egy erős lélekkel rendelkező embert nem tudnak elnyomni, földre kényszeríteni fizikai világban sem. Igazság szerint a meditációknak az a lényege, hogy ember Istenné váljon. Isten megnevezés, számomra nem egyenlő a teremtő, a mindenség teremtője fogalommal, ezt fontos kijelenteni. Az egy következő fokozati szint, mint ahogy voltunk álltok és majd emberek. De lehetünk Istenek is. De ezt csak kemény munkával érheti el az ember, ilyen meg olyan földönkívüli nem fogja az ember helyett ezt meglépni, ez egy személyes döntés.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii16.html    ..
Critical Sevens 2017.05.08 22:45:29
Amikor a lélek elér egy bizonyos fejlettségi szintet, lehetőséget biztosítanak, számára hogy fejlődjön. De vigyáznia kell, mert mint minden Entitás, mi is energiával működünk. És maga a Reinkarnáció nagy mennyiségű energiát igényel. Abban az esetben ha a lélek, élete alatt nem tudott elegendő energiát felhalmozni, vagy éppen rossz, negatív közegbe kerül, akkor fenn állhat a lehetősége hogy elpusztul. Vagy egy erősebb Entitás egybe nem olvassza önmagával. Bár nyilván már hallottak az EGYBE olvadásról. Az egybe olvadás egyes népszerű vallások hitvilágában is megtalálhatók. Semmilyen esetbe, se korlátozza, önmagát, Próbáljon teljesebb és pozitívabb életet élni, kezdve azzal hogy elfelejti a pesszimizmust, mert többet árt mint használ. Mivel mikor A fizikai testünk "meghal", használhatatlan lesz, akkor természetes körülmények között átkerül a lélek az asztrál síkra. Azok az emberek akik már a fizikai életük során is alkalmaztak asztrális kivetülést, azoknak nem lesz problémájuk halálukkor. Képesek lesznek mozogni. Egy gyenge lélek, még az alapvető mozgásra is alig képes és teljesen ki van szolgáltatva a negatív lényeknek. Bár milyen szomorú, az erős túlél a gyenge elvész ez a világ törvénye. De persze az erős segíthet a gyengének.

Akinek meggyűlt a baja a szellemekkel, annak azt ajánlom, hogy ne foglalkozzon, vele, ne tápláljon érzelmeket felé, ne féljen, a legtöbb kísértet csak figyelemre vágyik. Abban esetben, ha nem figyelünk fel rájuk és nem mutatunk érdeklődést, akkor rövid idő elteltével tovább állnak. De ha egy szellem egy bizonyos helyhez van kötve akkor nehezebb a dolgunk. De meglehet tisztítani a helyszínt és el lehet küldeni a lelkét. Előfordulhat különösen negatív entitás is, aminél nehéz alkalmazni a fentit. Sajnos nekem volt ilyen élményem. De nem szívesen idézem fel.

Ui: A Fény és a Sötétség. Fontos megjegyezni, hogy mikor a fizikai test használhatatlan lesz és a lélek átkerül az asztrális síkra, akkor próbáljunk ellen állni a kísértésnek és ne menjünk a fény felé. Mert előfordulhat hogy csapdába sétálunk. Mint ahogy az állatvilágban is vannak olyan lényeg akik a fény forrást kihasználva csalják magukhoz a prédájukat. Ez a jelenség asztrális síkon is fellelhető. Az itt élő lények egyike képes megtéveszteni hologramokkal , kivetítéssel áldozatukat. Nyilván nem ragaszkodom hogy ezeket elfogadja, de még is úgy ítéltem meg, hogy jobb ha tudnak róla.