Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Videl(o_O)

36 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kneerd 24 óra Idegen tollakkal 2009.11.23 01:09:00
      Szia, kedves olvasó ma egy kicsit rendhagyó bejegyzés készítek. Egyrészt próba gyanánt, másrészt meg ez a dal, amit most elemezni szeretnék, éppen elég hogy elmesélje a rövid kis történetemet, ami mostanában íródik az életem füzetében. Bár…..
Gyönyörűen süt a nap kellemes melegség jár át. Egy blog olvasása arra ösztönzött, hogy elővegyek egy pár régi fényképet. Félelmetes.... nézem a képeket és az jár eszembe, hogy ugyan azon érzések ragadnak el, mint a másik blog íróját. Egy végtelenül bonyolult világ ez…..
Telefon csörgés, kipattan a szemem. Nem lehet, még nem... reménykedem, hogy csak csörög, de amikor egy kicsit kitisztul a tudatom, felfogom, hogy ez már az ébresztő, basszus mintha most aludtam volna el.... Félháromig tanultam, 6óra múlt.. Indul a vizsgajelentkezés, már látom magamat…..
szia! A mondat,csak Drága Barátosémnak szól,mivel Neki mondtam,hogy ez egy ideillő mondat.A jelentésben mindenki keresheti az alakot öltött valóságot.Mindenkinek más...sztem legalább is.Nekem is,Neked is és az utcán Velünk szembejövő embernek is.Kiismerhetetlenek vagyunk.Mindig…..
Az én blogom (o_O) ^.^ 2008.11.16 23:53:28
Szia! A változás tökéletesen azon az úton halad melyet elképzeltem.A véres kezű Sors szomorúan kullog odébb...elvesztette egyik meghurcolt lelkét.Szabad vagyok,én meghurcolt lélek.Szabad ám mégis szomorú.A változás könnyen megy,de lenyelni nehéz.Minden pillanattól…..
Sok kellemes pillanatunk van az életben.Egy cseppnyi boldogság,egy pillanatnyi felhőtlen öröm és mosoly.Mindenkinek vannak emlékei,nekem is.Sok emberrel élhettem meg ezeket a perceket és köszönöm Nekik. Örömet okoztak tegnap egy léleknek ami szorosan összefonódik az enyémmel.Ez…..
Az én blogom (o_O) utazás... 2008.11.12 00:18:00
Szia! Érzed,hogy mászol ki a gödörből és próbálnak a Gondok sötét,veszélyt sejtető karmai próbálnak vissza rántani,de nem engeded,erős leszel.Erős leszel, mert annak kell lenned és kész! Sok minden történt velem mostanában...kisebb nagyobb csalódások,meglepetések,váratlan…..
Videl(o_O) 2008.11.13 15:36:52
Kneerd 24 óra A boldogság egyszer 2008.11.09 22:56:00
Szia Kedves OlvasómEzen a héten sem voltam aktív író deák, de magyarázatot minden héten tudok adni a passzivitásomra. Így lesz ez most is. De ez lesz eddigi magyarázkodásaim legszebb és legjobb története. Vágjunk is bele.Ez a hét a nyugalom a felszabadultság és boldogság…..
Videl(o_O) 2008.11.10 22:26:58
Az én blogom (o_O) Egyszer csak... 2008.11.05 13:50:00
Szia Kedves Drága Olvasóm!Itt ülök most a suliban és órára várok ami csak nagyon sokára fog kezdődni,de nem baj elvagyok.Újj albérletet kersek,mert nem érzem magamat jól a jelenlegiben...remélem találok valami jó kis helyet ami nincs messze és nem drága.Ma megyünk egyet…..
Az én blogom (o_O) Jól vagyok! :) 2008.10.30 19:58:25
Szia!Itthon vok és jól lrzem magamat.Nem tudja senki elrontani.Olvasgattam és láttam,hogy Ti szegény olvasók mindig csak azt olvassátok,amit rossz kedvemben írok.De most jó kedvem van ezért írok.:DA biológiában minden csak az evolúció fényében nyer értelmet. Theodosius…..
Méreg…méreg, ami lassan belülről emészti fel a testedet,de nem engedheted ki,mert az nem helyes,etikus illetve/és emberbarát. Ez van…nyeljél kedves olvasó,mert én is azt teszem minden nap minden percében, amikor a „szerető otthonból,városból” kapok hívást.…..
Az országból csak EGY ember érti a mai bejegyzést.Az az EGY aki mindennél fontosabb és nagyon nagyon sokáig az EGY marad az életemben...az az EGY aki színt hoz a szürke hétköznapokba.EGY aki boldoggá tehet,meg nevettet,meglep,ölel,csókol,bízik bennem.Az EGY akit szerelemmel,tiszta…..
Az én blogom (o_O) Vau 2008.10.19 19:43:00
 Babymnek ^_^      ..
Az én blogom (o_O) Kettősség... 2008.10.18 22:51:00
Szia Kedves Olvasó!Igen a cím találó...nagyon.Elveszetettem valamit és megőriztem egy nagyon fontos dolgot.Elvesztetettem a "családot" ami biztonságot nyújtott,amiről azt hittem,hogy mindig megmarad...hát igen,ne is mondd ismét naív voltam.Megszokás.Hogy mennyire is voltak…..
Az én blogom (o_O) Gondolat... 2008.10.12 11:03:09
Álmodunk a reményről, változásról, tűzről, szeretetről, halálról, és egyszer csak bekövetkezik. Az álom valóra válik, és végül a válasz az élet nagy kérdéseire úgy bukkan fel, mint felkelő nap a hegyek mögül. Oly sok küzdelem, hogy az értelmét, a célját megleljük,…..
Az én blogom (o_O) S.O.S. 2008.10.11 10:04:00
Szia Kedves Olvasó!Itthon vagyok,végre,újra.Ilyenkor teljes vagyok, míg Egerben hiányzik belőlem egy-két darab...innen is,onnan is.Változtam.Érzem magamon.Apróságok is szemetszúrnak,és ez szörnyű érzés,de nem tudom magamban tartani.Elmúlt a jó kis stratégiám,hogy nem mutatok ki…..
Videl(o_O) 2008.10.11 23:54:19
(K)
Az én blogom (o_O) Áááááá 2008.09.29 10:06:00
Szia! Hát most éppen a suliban ülök és nagyon ráérek mindenre szval gondoltam írok.Nagyon jól érzem magamat Egerben csak sajnos a távolság az otthoniaktól kicsit sok konfliktust szül,mind a szüleimmel mind a párommal.Nem könnyű...még nem nagyon jutott el az agyamig,hogy én…..
Az én blogom (o_O) Újra itt... 2008.09.13 23:34:50
Szia!...nem tudom,hogy mit is kéne írnom,csak azt amit nem...azt nagyon jól tudom...csend...és újra...csend.Ez kell ilyenkor az embernek és akkor szépen lassan felörli magát,bármikor,bárhol és bármilyen probléma esetén.Az idő minden sebet begyógyít...okos mondás...igaza is van.A…..
Szia! Kezdődik az év...az élet...az ÚJ élet...Nehéz erről beszélni,írni és gondolkodni is de megpróbálom megosztani most Veled kedves olvasó amit éreztem mikor erre a lépésre szántam el magamat és most,hogy válallnom kell mit is érzek...Olyan mintha az élet kopogtatna a…..
Kneerd 24 óra "Búcsúlevél" I. 2008.08.31 16:47:00
Szia Kedves Olvasó Igen igen visszatértem! És mielőtt még meg ijednél a mai bejegyzés címétől megnyugtatlak  semmi szuicid érzés nem kerülget. Csak úgy gondoltam hogy ez a cím tükrözi azt, hogy elmúlt a nyár. Meg azt is hogy kicsit változik majd az életem. Ami az elmúlt…..
Az én blogom (o_O) FELVETTEK!!! 2008.08.01 20:47:00
És íme ide fogok járni szeptembertől: ..
Kíváncsi voltam,hogy hányad magammal szenvedtem végig az írásbelik és a szóbelik fáradalmas napjait.Utána kutattam egy kicsit a drága jó interneten és meglepő és érdekes adatokra bukkantam.Itt van néhány közülük:Magyar nyelv és irodalom vizsgatárgyból középszinten 1130…..
Az én blogom (o_O) Bankett 2008 2008.06.24 22:25:00
Hi!Túl az évvégén,a bolond ballagáson,az írásbelin és a szóbelin, egy dolog maradt hátra, ami még egy negyedikes "Meg kell élned az utolsó évben" kis szakszótárában szerepelne, a bankett.A mi bankettünk 2008.június 23.-án hétfőn zajlott le a Trófea étteremben.Kicsit…..
Hi!Tegnap érett lettem! :D Bizony ám,de nem csak én hanem az egész osztály, ugyanis senki sem bukott.Szerintem akik az átadáson szemben álltak velünk, azokból az emberekből is volt kételkedő, aki nem képzelte volna ez el és azt hitte,hogy hosszú szenvedéssel teli lesz a 12.E…..
Az én blogom (o_O) Élek 2008.06.19 16:50:00
Hi!Újra itt és élek is...mondjuk nem ma feleltem szval lehet h ez az oka az egésznek.Lényeg az, hogy holnap ilyenkor már remélem Beer teraszán ücsörgünk tök nagy nyugiban és iszogatom a kis meggyes cappymet.Na ez volt itt a reklám helye... xD Aranyos volr ma mindenki...és vicces.Az a…..