Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3,4 milliárd forintba kerül a vizes világbajnokság megnyitóünnepsége. Ez tán kicsit drága egy olyan két órás programra, melynek valódi értelme nehezen értelmezhető. Tudjátok arról a giccsbe hajló ún. „kultúreseményről” van szó, melyet minden nagy világjáték elején tartanak kötelezően, és amibe…..
Az unió illetékes biztosa és az osztrák kancellár is szolidaritást sürget a magyaroktól, lengyelektől és csehektől az olasz menekülthelyzet enyhítésére Orbán Viktor azzal igyekezett megnyugtatni a hazai zsidó szervezeteket, hogy szó sincs antiszemitizmusról: a náci plakátokra emlékeztető…..
Elbúcsúzhatunk Magyarország - állítólagos - politikai stabilitásától, bárki is nyeri a 2018-as választásokat. Az ősszel élesbe forduló kampányba belepusztul a jelenlegi politikai elit...
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.06.15 11:41:26
@hullajelölt88: Ertheto ez a ketsegbeesett aggresszio. Az egesz balliberalis ellenzek, mindennappal kozelebb van egy BRUTALIS, MEGALAZO, MEGSEMMISITO vereseghez.
Mindenki tudja, hogy abbol mar nincs felallas, soros minden penze sem fogja tudni feltamasztani a halotat.
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.06.15 11:53:02
@bluebear: "hogy az ellenzéke soraiból előhúz valami bűncselekménynek látszó ügyet( hagyó, simon és éppen most is valami kezdődik). És a fidesz birkaszavazó annyira buta, hogy "

Olyan buncselekmenynek latszo ugyekre gondolsz, mikor az Europai unios nyomozo hatosagok deritik ki, hogy a liberalisok ellloptak 270 MILLIARDOT a 450 milliardos metrobol ???
Varga Gergő neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt az, akit Gulyás Mártonnal együtt 72 óra fogda után, gyorsított eljárásban összesen 500 óra közmunkára a bíróság, miután megpróbálták megdobálni a Sándor-palotát a lex CEU ellen tiltakozó, random tüntetésen. És ő volt az, aki az ítélethirdetésen az…..
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.06.04 15:40:48
@kvadrillio: Pont azert kell Orbannak maradnia a kovetkezo 30 evben, mert mar mindent lattunk.
Gyakran megesik, hogy azon kapnak egy hírességet, hogy a valóságot elferdítve ábrázolja. Ezt a mindennapokban szimplán hazugságnak nevezzük, de az amerikai Kellyanne Conwaytől, Donald Trump tanácsadójától nemrég megtudhattuk, hogy már erre is van egy megfelelő kifejezés: alternatív tény. A…..
Kedves Pedagógusok! „Amikor ezeket a sorokat írom Önöknek…”, épp a Polgári Világ Pártja győri rendezvényére készülök. Én ugyanis azok közé tartozom, akikről Balog Zoltán tegnapi nyílt levelében azt írta: „igyekszik a politikai mezőben hasznosítani az átalakulás nehézségeiből keletkező…..
Az elegemvanblog megszerezte az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Születésnapi Ünnepségének Előkészületét Nyomon Követő Bizottság által készített forgatókönyvet, melyet a közszolgálati jelleg hangsúlyozása mellett közreadunk. A Miniszterelnök Úr születésnapi ünneplésének alapelvei: 1.    A…..
A Republikon is közölte a májusi számat, amelyek nagyjából azonosak a többi intézetével. Vezet a Fidesz, jön fel az az MSZP és az ellenzék egésze országosan megverné a Fideszt...
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.05.31 13:58:52
Már a kívülállók számára is egyértelmű, hogy komoly a vita a Fideszen belül az elmúlt hetek szabadságharcos akcióinak értelmével és hangnemével kapcsolatban. Sem a lex-CEU, sem a civilek vegzálásra szóló törvénytervezet nem váltott ki osztatlan örömöt sem a pártvezetésből, sem a rajongótáborból,…..
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.05.29 13:36:45
@Pop40: "Szokásos fideszes hazugság, de ez az első, amire azt mondom, hogy kár, hogy az.

Nagyon szerentne lemosni magarol 2006-ot a ""libearlis, demokratikus" baloldal, de hat a tenyeket nem lehet megvaltoztatni, hogy utottek, vagtak, LOTTEK az embereket. Felnotet, gyereket, civilt, parlamenti kepviselot, kulfoldi turistakat.
11 eve szeretnek lehazudni, megnem tortente tenni, vagy ha mar azt nem lehet akkor kiprovolkalni, valami hasonlo brutalitast, de ebben a szornyu fasiszta autokrata diktaturaban, 11 ev alatt sem sikerult szazad olyan merteku brutalitast szadizmust kiprovokalni a hatalombol.
Az Orban valahogy tomegbe lovetes, sortuzek nelkul is fenntudta tartani a rendet.
Nem lehet kikerülni őket. Bármerre futunk a kibertérben, biztos, hogy összetalálkozunk velük. A nemzeti együttműködés rendszerének álompárjával. Az aranyásóval és az aranyával. Nem bújnak el. Vállalják önmagukat és a kapcsolatukat. Példát mutatnak. Már csak az a kérdés, hogy kinek? A…..
Miket gondolhat magáról, ha szardarabnak nevezi a bayeri stílust használó jobbikost?..
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.05.08 22:21:59
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Mint ahogy más sem dobált semmivel sem. Csak a baloldali kormány nem tudta elviselni, hogy az általuk vérbefolytott forradalomra emlékeztetik őket az emberek, még 50 év mulva is. Ezért támadtak rá az utcán sétáló, felvonuló emberekre.
ROLEXLACI megvéd minket a gazdagoktól 2017.05.08 20:32:04
@NBarbieReloaded: "Amit te mondasz, az meg csak az onmentegeto duma."

Ja nehez azt osszeegyeztetni, hogy a nyilt tarsadalom a liberalizmus hivei lovettek a tomegbe, mig a patas diktator idejeben a fiatalok szabadon karnevaloznak ejszakankent a belvarosban. Es a hajuk szala sem gorbul, meg ha redorre tamadnak akkor se.
2006-ban meg esz nelkul utottek, vagtak, lotek, oltek barkit akik az utcakon voltak. Ettermekbe tortek be, ahol kulfoldi turistakat, pincert, szakacsokat vertek meg.
Es ezt az aljas kitervelt VERFURDOT probaljak lemosni egy ujsagiro par kemenyebb mondataval.
Kovács András Péter stand upos kisfilmjében Berci bácsi permetezőt kap ajándékba, de nem jön ki a házból. "Szóljunk neki, hogy jöjjön ki feltartott kézzel?" ..
Évek óta sokszor elhangzott különböző beszélgetések során, hogy szükség lenne egy olyan politikai erőre Magyarországon, amelyik mentes a nagy (vagy korábban nagy, mára már kicsit „összement”) bal- és jobboldali pártok terhes örökségétől, támogatható válaszokat ad az ország különböző problémáira és…..
Nyitott szemmel Magyarkodunk 2017.05.06 16:51:09
Évek óta külföldön élek, ezért már félig-meddig kívülről  látom a magyar mentalitást, van rálátásom, és      van összehasonlítási alapom. Nem vagyok pszichológus, csak egy egyszerű emberke, aki rácsodálkozik mennyire mások is vagyunk mi magyarok, mint a többi nemzet fiai, mennyire másképp…..
Nem vicc. A Magyar Idők megírta, hogy erről is Soros György tehet. A logika, a ráció és az értelem egymás vállára borulva zokognak hangosan. Jó, hogy nem azt írták meg, hogy Soros György személyesen kínozta a gödi fogyatékos otthonban lakókat, mert már csak az lett volna szürreálisabb...