Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diakujsagírók a könyvtárban

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az iskola tanműhelyét illetően óriási a fejlődés. Az eszközök mennyisége, minősége nagyot változott pozitív irányba az utóbbi időben. Már a Rigó utcán elkezdődött némi fejlődés, de most igazán jó a helyzet. Az ötleteinkhez kapunk támogatást, időt, pénzt ahhoz, amit kitalálunk gyakorló…..
  Mi, diákújságírók nagy élménnyel gazdagodtunk, mert volt szerencsénk egy igazi szerkesztőség munkájába tekinthettünk be! Beleláttunk egy kicsit egy megyei lap, a Hajdú-Bihari Napló működésébe illetve annak elkészítési folyamataiba. Megismerkedhettünk azzal, hogy mit jelent naponta profi módon…..
  Először Ridley Scott elkészítette a Nyolcadik utas: a Halál-t(1979), majd utána James Cameron felpörgette a projektet és a Bolygó neve: Halál-ban(1986) már akcióval keverte a dolgokat, méghozzá tökéletesen. Eztán David Fincher neve alatt látott napvilágot a nehéz sorsú A végső megoldás: Halál…..
Évek óta járok néptáncra. Nagyon szeretem, úgy érzem, van hozzá tehetségem is. Persze ahhoz, hogy egy magasabb szintre juss a néptáncban, sok év munkájára, és kitartásra, állóképességre szükség van. A néptánc csoportban alkalmazkodni kell a többiekhez, de ez mindenhol így van. Ez nem baj, mert a…..
  Nekem a foci egyszerre kikapcsolódás, időtöltés és öröm. Valamint sport, ami javítja az erőnlétet, taktikai érzéket.  Gyerekkorom óta focizok és nagyon szeretek kisebb csapatokban játszani. Először Derecskén fociztam, most pedig Konyári csapatot erősítem. Jó, összetartó csapatunk van, kitartunk…..
A kollégiumi élet számomra nagyon izgalmas érdekes világ, saját szabályokkal.  A kollégiumi napirend megtanított arra, hogy hogyan tartsak rendet magam körül, hogyan osszam be az időmet, szóval sokkal összeszedettebb lettem mióta kolis vagyok.  Úgy érzem önállóbb lettem, nem nyújtanak elém mindent…..
Díszes testek Manapság ismét divatos a tetoválás, a különböző testékszerek viselete. Az emberiség ősidőktől fogva díszítette a testét, de ennek régen kultikus, hagyományokhoz kapcsolódó okai voltak: varázslat, beavatási szertartás, harci küzdelem stb. Egyes emberek képesek a legnagyobb…..
Sokszínűség- számomra ez volt a mottója a Szakmák Éjszakájának. A villanyszerelő szakma mutatkozott be. Több gyakorlati hely is betekintést nyújtott a villanyszerelő szakma fortélyaiba kisebb szerkezetek, játékok által. Bemutatkoztak a gyakorlati helyek és a Beregszászis elektrotechnikai osztály…..
Hólabda A hólabda egy olyan újságírói műfaj, ahol a választ adók egyben kérdezők is. A hólabdát Bozó Gergő és Pallás Imre tanulók indították el, kérdésük Juhász László biológiatanárhoz szól: Mit gondol a mai diákságról és a Beregszásziban tanuló diákokról? Juhász László biológia-környezettan…..
A tanév elején kezdődött programsorozatunk lassan a végéhez közeledik. A Beregszásziban tanuló diákok közül a Debreceni Egyetem pszichológia tanszékének oktatója segítségével kiválasztottuk a résztvevőket, ezután elkezdődött a közös munka az Újkerti könyvtárban. A leendő szerkesztőségi tagok…..
Az Újkerti könyvtárosok vezetésével a Beregszásziban tanuló szakiskolások a programsorozat alatt tanultak könyvtár használatot, médiaismeretet, az újságírás elméleti alapjait.  Voltak diákszerkesztőségi értekezletek, és ellátogattunk a Hajdú-Bihari Napló szerkesztőségébe...
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..