Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cowach

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
Aki Oroszország útjain autózik egy terepjáróban, valószínűleg fel sem figyel egy kis nyikorgásra. De ha a leparkolt autó futóművéből jön a nyávogás, még a sokat látottak is felhúzzák a szemöldöküket. Hősünk is felfigyelt, mikor a benzinkúton álló kocsijából…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
cowach 2014.09.03 17:35:01
Subba Gyere őrült 2012.03.06 10:40:00
Addig jár a Viper az útra, míg össze nem törik. (Az első nyolc percben nem történik semmi, úgyhogy azt tekerd el, feltéve ha nem akarsz béna goa zenét hallgatni!)  ..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
cowach 2011.12.19 02:17:23
@Nínó Karotta: Jó kis adás volt, és ami még jobb, a színvonal magasan van, de sikerül is ott tartani. Az NSX tesztelése közben meghatódottság érződött a hangodból, vagy csak a lappangó megfázás kezdett kitörni rajtad? Életemben egy NSX-et láttam Újvidéken, pont ilyet, mint ez, tudtam hol parkol, úgyhogy rájártam nyálat csorgatni. További sikeres munkát, és UÍÍÍÍÍÍ :)
Ide esett be és innen mászott ki a néni A délnyugat-szerbiai Prijepolje városához közeli Ivanje faluban egy nyolcvan éves néni (Vasiljka Lazović) néhány nappal ezelőtt beleesett egy 11 méter mély kútba és csodával határos módon, segítség nélkül sikerült…..
cowach 2011.08.09 18:04:41
@Styxx: Igaz, a bulvár a belépőszint a popularitásra vadászó lapok táborába. Utána következnek a pletykalapok majd a szennylapok. lehet, hogy nem pontos a sorrend, mert én sem sajtóesztéta vagyok.
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
Jajj,de csúnya! Csak A Corsa 2010.12.05 21:00:00
Az alap tuningkiegészitők megvannak,az illesztések meg hát igy sikerültek....  Racsingkormány,neonok,óvodáscsoportokat kitakaró fordulatmérő,valahogy a beltér nem áll össze....De legalább erőlködőforrás helyett erőforrás...
Jajj,de csúnya! Wáó! - Update 2010.11.18 21:39:00
Úgy néz ki, hogy ez a hét már csak ilyen. Frissítés frissítés hátán, de mindez az élvezeti értéken nem ront egyáltalán. Felidézni az ocsmányságot csupa öröm és boldogság. Így teszünk most is, klubtársam, Gabi volt ügyes, aki lefotózta ezt a Thaliát, amely már szerepelt…..
cowach 2010.11.19 01:10:19
@Reppa: Ujvidek melyik reszen lattad? En is beszallnek a hajtovadaszatba :)
Gyazso küldte ezeket a fotókat. Köszönet neki!22:05: KÉSZ! Pickapu meg is fejtette!Gratula!..
cowach 2010.11.17 00:02:33
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
cowach 2010.10.23 02:32:10
GerGelytől van ez a feladvány is, egy fokkal nehezebb, mint a múltkori Calibra. Legalábbis én a megoldás elolvasása nélkül nem jöttem volna rá, hogy ezmiez.Hajrá!..
cowach 2010.05.08 03:39:24
@Neszójjábe__: Nem akarok kotozkodni, de nalunk, Szerbiaban messze nincs ugy elahrapodzva a tuninghiszteria mint nyugaton, vagy akar Magyarorszagon. Bar itt is talalni par gyongyszemet, de hal' istennek sok az eredeti Calibra :) Szerintem ez egy Polonez. Talalt?
cowach 2010.05.08 03:41:16
@cowach: Uhh, most ugrott be, hogy a polonez otajtos, ugyhogy tuti nem az...
Az egyik legalapvetőbb szerszám. Vannak olyan műveletek, ahol sem a krova, sem a légkulcs, sem bármilyen alternatív megoldás nem jó, ilyenkor jöhet a klasszikus csillag-villás kulcs. A legjobb persze, ha komplett szettünk van, monjuk ötöstől negyvenhatig, de valljuk be, ez egy átlag…..
cowach 2010.02.08 11:39:15
@kormax: Fater talalt Mercedes-Benzeset, igaz, az mindket vegen villas. Regi lehet, mert csupa rozsda.
A vonzalom különös dolog; az ember legtöbbször nem tudja megfogalmazni, miért is vonzódik egy személyhez, vagy tárgyhoz. Nem lehet meghatározni, miért lesz fontos valaki, vagy valami; talán igaza van azoknak a pszichomókusoknak, akik szerint a nekünk tetsző dolgok jó tulajdonságait…..
Autófília Diamond - Talma Go 2009.09.08 19:47:00
Mi is olvassuk a Lángoló Gitárok blogot, de néha azért sikerül remekművek felett elsiklanunk. Szerencsére általában akad valaki, aki figyelmeztet és küldi a linket, hogy mit érdemes megnézni. Ilyen a Diamond zenekar Talmácsi Gáborhoz írott száma is. Mit száma, himnusza! A meleg…..
A Belsőség kollektív tudatát kérdezem: milyen vállalkozások tudnák stílszerűen hasznosítani ezt a szupergyors minifurgont? Én például szívesen lennék vele pizzafutár az olasz riviéra mögötti hegyeken.Azért kíváncsi lennék az arcokra, amikor feltűnik a visszapillantó…..
cowach 2009.05.30 02:43:48
@DonGatto: Én is rögtön erre gondoltam mikor megnéztem a képeket. 3 az 1-ben: Ferrari, Kacsa meg termosz... Ötletes, de azért inkább külön-külön kérném mindet.
Cogito ergo bumm Teraszon 2009.03.09 17:52:00
Nyári kávézós-motoros-kirándulós kép a bledi-tó partjáról (amit állítólag Blédnek kell ejteni, ezt hajtogatja a Csikós). ..
Belsőség Heti merítés 2009.03.08 13:10:00
Megdöbbentő szörnyeteg Nem tudom milyen kocsit kellett volna vennem ahhoz hogy ennyire nagy megdöbbenést váltson ki abból aki meglátja. Sok autóm volt már és általában különlegesek. Végtelenségig tuningolt Saab És a lényeg! :) Ez egy pénztárcát és energiát nem kímélő…..
Autófília Kiárusítás 2009.02.07 13:00:00
Kedves Barátaim, A mostani pénzügyi válság sokakat érint - sajnos engem is. Az utolsó hónapok kiadásait, bevételeit áttekintve úgy néz ki hogy túl nagylábon éltem. Mivel valahogy szeretném átvészelni az elkövetkező időszakot, ezért arra vagyok kényszerítve, hogy néhány…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
Van, aki nem látta az új Focus reklámját? Tudják, amiben klasszikus zenészek autóalkatrészeken játszanak valamit, ami nagyon hasonlít a Sherlock Holmes emlékiratai főcímzenéjéhez. Ha valaki nem látta volna, bepótolhatja: Azt viszont kevesebben láthatták, hiszen a tévé nem…..
Belsőség Szolgálati közlemény 2008.09.03 17:42:00
Eljött az idő, haladni kell a korral nekünk is. Pár napja, vagy pár nap múlva, szóval valamikortól csak regisztrált bejelentkezett indapasszos felhasználóként lehet Suzukisozni, BMW-sezni, zsidózni, cigányozni az Ön kedvenc blogján, a Belsőségen. Meg persze a többi Totalcar…..