Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaffarano

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömegközlekedési eszközökön az ajtók közelében kijelült elsődleges ülőhelyek megléte irtó nagy segítség a speciális igényekkel utazóknak: mozgássérülteknek, kisgyerekeseknek, terhes nőknek, időseknek. Gáz, ha az Elvira nem bírja kezelni ezeket a helyeket a helyjegyvásárlásnál, nem beszélve arról,…..
zaffarano 2018.09.19 22:47:55
@azbest: Csak a szolgáltatásokkal lehetne (működő légkondi, normális helyjegykezelés, büfékocsi, vécépapír, kéztörlő, fenyőillat) és kártérítési igény a pályát fenntartó MÁV felé ha nem biztosítja a szerelvény szabad haladását. Nem lehet mindenre ráfogni a felsővezeték szakadást meg a forgalmi okokat. Tényleg ennyire elavult technikát használunk?
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
zaffarano 2015.01.27 09:53:52
@Bergyilkos Bohoc: bocsánat, a fő versenyen 50% zsűri, 50% közönségszavazás adja a végeredményt.
zaffarano 2015.01.27 10:22:57
@Bergyilkos Bohoc: Tudom hogy arra értetted. A nagy versenyen az élő adás előtt egy nappal, vagyis hétfőn, szerdán és pénteken este 9-kor van az úgynevezett zsűris próba. Minden ország zsűrijét beültetik egy tévészobába, megnézetik velük a produkciókat, majd szavaznak. Így az élő adás már úgy megy a tévében, hogy már csak a közönségszavazatokat kell összeszedni. Ezeket átlagolják, és így alakul ki egy ország végleges pontosztása. Minden verseny előtt tartanak 3 főpróbát is, délután 3-kor és este 9-kor szoktak kezdődni.
Jövő hét szombaton mutatkozik be Tatár Csilla a köztévében, akkor indul ugyanis a 2015-ös A Dal című műsorfolyam, amiben majd jól kiválasztjuk azt a tök jellegtelen magyar dalt, ami az Eurovíziós Dalversenyen képvisel minket. Választék megint van, aki valaha, valamikor elindult…..
Subba Ezt kell csinálni e! 2013.03.03 18:56:39
Az észtek ezzel a dallal indulnak az eurovíziós majomparádén. Ők legalább helyén kezelik a tétjét és viccet csinálnak az egészből..
Gyerekeket keres új tévéshow-jába a Tv2: a csatorna a Voice kiskorúakat felvonultató változatát szeretné elindítani 2013-ban, írja az Origo. A szereplőválogatást népszerűsítő szpot már látható a tévében, de a Tv2-től senki sem akart bővebben nyilatkozni. Az Origo szerint ha…..
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
Tizenkilencedik napja elképesztő fordulatokkal zajlik az éhségsztrájk az MTVA épülete előtt a Kunigunda utcában, de arra nem számítottunk, hogy az MTVA vezetője, Böröcz István egy dolgot szeret, bosszantani másokat.Még karácsony előtt reflektorokat irányítottak az…..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
A Jobbik majálisáról szóló indexes cikket (Vona Gábor nem finnugor) olvasva jutott eszembe egy érdekes diagram, amit gyorsan elő is kerestem. 2008-ban rakták össze a holland Erasmus egyetemen Európa géntérkepét. (angol nyelvű elemzés itt) Az alábbi képen világosan latszik, hogy a…..
zaffarano 2010.05.02 21:40:06
@bm613: Ügyes...
zaffarano 2010.05.02 21:48:24
@bm613: Ez csak egy ártatlan adalék a fenti vitához, nem foglaltam állást a török nyelv rokonságával kapcsolatban.
comment:com Ágyő, Budapest TV! 2009.08.31 00:40:00
Este 11-kor a piros függöny előtt egy gyertya, egy bagoly- és egy rejtélyes női szobor közt üldögélő Odin boszorkány-főpap még úgy búcsúzott, hogy vele legközelebb holnap délután találkozhatnak a 400 Ft+Áfa/percért tarot- és rúnajóslás-vásárlásban érdekeltek. Arról…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Nem lehet, hogy az MTV megostromolta saját magát? Csak azért kérdezem, mert a Szabadság téri csata óta megállíthatatlan a közszolgálati adó reklámkampánya, egyre érthetetlenebb szlogenek és egyre rosszabb fotók kergetik egymást egész oldalas…..
Van ez a britek által csak viccnek tekintett Eurovíziós Dalfesztivál nevű versengés, melynek során kontinensünk országai nevezhetnek egy-egy reményteli versenyzőt, és a végén valaki meg jól megnyeri, és kész. Mi tavaly a Nox nevű, izé, "zenekart" indítottuk nem túl…..