Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roquodronsalamovikconrokmund

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1915 körül. Fotósok Moszkvában, a Kreml falánál..
roquodronsalamovikconrokmund 2022.06.05 20:30:20
@bioLarzen: Japánban a mai napig viszonylag jelentős az ultrakonzervativ nyugatellenes politizálás. Gondolom a romlott erkölcsű rock&roll kultúrától féltették a hagyományos Japánt. Ugyanez volt a helyzet az USÁban is, az ottani konzervativ protestáns közösség is tiltólistára tette a zenekart, miután pont '66-ban John Lennon hires nyilatkozatában azt találta mondani, hogy a Beatles népszerűbb, mint Jézus.
Ha a két világháború közötti éttermi gasztronómiára gondolunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az előkelő úri közönség által látogatott túldíszített éttermek világa volt. Pedig ott volt még a tabáni kiskocsmák utánozhatatlan miliője, a legszegényebbeknek pedig Róbert bácsi ingyenkonyhája is (amit…..
Rossz napjuk volt a képen látható események szereplőinek. Sokaknak nagyon rossz. Ismét tematikus válogatást láthattok ma, összegyűlt néhány hónap alatt pár fotó ebben a témakörben és gondoltam - jó szokásunkhoz híven - a félszázas jubileum apropóján megosztom. Bár igyekeztem a halálos áldozatokkal…..
roquodronsalamovikconrokmund 2020.09.22 01:21:41
@jamboox: És azon a képen a fickó ruhája és frizurája is simán lehetne mai.
Bűnözős, barátnős, alvilági üzelmes. Harley Quinn és Joker végleg szakítottak. A nő gondban is van, hogy kitalálja, mivel foglalkozzon most, és hogyan juttassa Joker tudomására, hogy végleg végzett vele. Kissé részegen a gyár felrobbantását hajtja végre, ahol szerelmük kémiai fürdővel pecsételték.…..
roquodronsalamovikconrokmund 2020.03.12 12:23:39
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
roquodronsalamovikconrokmund 2019.12.09 02:15:52
Megtartom jó szokásom és erre a hétvégére is egy toplistával ajándékozlak meg benneteket. Bár tulajdonképpen eme összeállítást vehetitek filmajánlónak is hiszen lefogadom, hogy a benne szereplő filmek nagyobb részét még nem láttátok. Ezzel azonban semmi baj nincs, hiszen Magyarországra csak nagyon…..
Anatole France-nak, ifjúkori kedvencemnek van egy novellája, mely arról szól, hogy az idős, megkeseredett egykori júdeai helytartót, Poncius Pilátust – becsületes római nevén: Quintus Pontius Pilatust – felkeresi egyik régi cimborája; beszélgetnek, borozgatnak, előjönnek a júdeai emlékek is, s egy…..
roquodronsalamovikconrokmund 2017.05.04 15:54:26