Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékmosoly

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
kékmosoly 2017.12.05 10:47:46
@LKerekes: Ó, bocsáss meg nekem, hogy kételkedni merészelek, nagyszerű kormányunk, nagyszerű adományában. Szórom mindjárt a hamut a fejemre, csak keresnem kell.
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
kékmosoly 2017.10.04 12:01:34
@Trejo: mint minden Marvel film. Mégis megnézzük, pedig tudjuk, hogy egyik szereplő sem létezik. Talán a láthatatlan ember. Gyanús, hogy sokszor nálam jár és elpakolja a dolgaimat.:-)
Üdvözletem! Rövidke levelem azért írom, mert szükségem van információra, bárminemű lehetőségekre, hogy a soron következő történetben mit lehet jogilag lépni. Az adott cég melyről szó fog esni nem az én munkahelyem, nagyon közeli rokonom dolgozik ott, és az eseményeknek így ezáltal én is fül- és…..
Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat. Aki gyors és lineáris megoldást vár, még most kattintson el. Rendszeres és következetes lépéseken…..
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
Székrekedés, ülőideg gyulladás voltak az első jelek, 17 évesen. Később egy vastagbéltükrözés gyenge bélnyálkahártyáról árulkodott, így a javasolt terápia a hashajtó lett, magánrendelésen, több tízezer forintért. Romlás esetén az orvos visszavárta betegét.Ezúttal egy ma már jól ismert, egyre inkább…..
kékmosoly 2017.08.20 13:45:02
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
kékmosoly 2017.08.18 08:01:49
@stakeholder Manyecs: te figyusz, van olyan kommented, amiben nem írod le, hogy "párom" ???
Te most nősültél, hogy telekürtölöd a homárt vele?
Vagy esetleg, így adod mindenki tudtára, hogy foglalt vagy?
kékmosoly 2017.08.18 10:58:30
@Éder mester: dehogynem. De ennyiszer?????????
kékmosoly 2017.08.18 11:58:27
@stakeholder Manyecs: konkretan melyik exem?? Nehez beazonositani őket, egy ilyen leírásból.
Senki nem szeret rossz kritikát kapni. Mikor keményen dolgozunk, hogy létrehozzunk valamit, akár egy festményt, egy regényt vagy egy finom ételt, akkor abban a reményben tesszük, hogy valahol/valaki értékelni fogja. De...sajnos nem mindig azt a visszajelzést kapjuk, amit várunk. Ezzel nem vagyunk…..
Sajnos mindnyájan láthattunk már olyat, amikor plakátokon keresnek egy eltűnt személyt, névvel, személyleírással, az eltűnés körülményeivel. És olyat is, amikor egy ismeretlen holttest megtalálásakor arcrekonstrukciót készítenek, hátha valaki felismeri az elhunytat. A következő történet azonban egy…..
Azt a baj az előzetesekkel, különösen a TWD esetén, hogy fél, egy, vagy éppen három, ne adj isten, öt percbe úgy belezsúfolják a legfaszább képsorokat a soron következő évadból, hogy az eleve Stockholm-szindrómás nézőt azonnal nyálcsorgató zombivá teszi. Aztán az évadról kiderül, hogy korántsem…..
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
Összeállítottuk a legjobb izgalmakat adó filmek listáját. Vigyázat, rémisztő lesz!..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a fránya hőségben nem szívesen állok a tűzhelynél és főzök lekvárt, így okos módot keresve alkottam inkább tűzhely használat nélkül mennyei  "lekváromat" :) Mindössze egy turmixgépre van hozzá szükséged az alapanyagokon kívül, és az egész kész van 10…..
Biztos sokat hallottunk már a "brit kéjencről", a dorseti domboldalba vésett meztelen óriásról és az uffingtoni fehér lóról. Milyen legendák és történetek kapcsolódnak hozzájuk, és mit tudunk róluk?..
Az 57. Monte-Carlói tévéfesztiválon jelentették be, hogy ismét az NCIS számít a világ legnépszerűbb sorozatának. Ennek mérésére egy Eurodata TV Worldwide nevű cég szakosodott, öt kontinens 61 országában mérnek, a potenciális összközönség 3 milliárd. A mérésük alapján a…..
kékmosoly 2017.06.22 13:57:51
Aki Magyarországon él és nincs kitömve mint egyszeri gázszerelő közbeszerzéssel, szóval rendszerint a magán praxisok helyett az állam által biztosított egészségügyi ellátásokra szorul, annak vélhetően nem ismeretlen élmény a sok-sok óráig tartó várakozás. A bizonytalanság, a tervezhetetlenség, az…..
"A visszaküldés díja vásárlót terheli, attól függetlenül, hogy ki hibázott." - ezt a mondatot ugye a H&M sem gondolta teljesen komolyan? Tisztelt Tékozló Homár! H&M internetes vásárlásom történetét szeretném Önökkel megosztani: Rendeltem nevezett cégtől 2 db 28/32-es méretű…..
via GIPHY Teljesen érthetetlen, vajon mi játszódhatott le a biztonsági őr fejében az Euronicsban: edzőuccban nem lehet bemenni, miközben reneszánszát éli a sportcipő, a macskanadrág és top? A csapzottsággal volt gondja? Mi lesz nyáron, amikor a magyarokról ömlik a víz? Vagy esetleg a szatyor volt a…..
Nemrég szembejött velem egy angol nyelvű lista, amibe instant beleszerettem, gondoltam megosztom veletek is. 10 tény, amit minden nőnek tudnia kell: Mindenkinek vannak "görbületei", amikor előre hajol. Mi ezt hurkáknak hívjuk köznapiabban :-) Amikor valaki azt mondja neked, hogy gyönyörű…..
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
A Pelikán Bababolt szerepelt már a Homáron másfél éve, akkor a stílus és a jómodor hiányzott néhány egyéb dolog mellett az üzlet repertoárjáról. Az, hogy valaki lelkileg amúgy is sokszor labilisabb terhes nőkkel és kisbabás anyákkal gorombáskodjon látszólag minden ok…..
A korábbi apróvadászós, környékbeli boltokban váltótarhálós, parkoló cetlit ablakba kitenni elfelejtős életkéhez képest óriási szintlépés volt a mobilparkolás megjelenése. Ami persze új típusú nehézségeket és hibázási lehetőségeket is hozott magával. Ezek közül a legjellemzőbb a félregépelés, ami…..
kékmosoly 2017.05.10 09:00:10
@Cycmen: sampont, tegnap
Te jo eg, meg mindig működik ez a ""ket komment kozott varnod kell"nevezetu szar!
kékmosoly 2017.05.10 09:34:34
@stakeholder Manyecs: gyors szerettem volna lenni