Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EJMSZ

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kit nevezünk Napkirálynak és Napkirálynőnek? Segítünk. XIV. Lajos volt a Napkirály, a Napkirálynő címet (becenevet) viszont nem felesége kapta, hanem valaki más. Vajon ki lehet ő? Rájöttök ebben a nagy kánikulában?   December 12-én született Budapesten, nyolc testvére közül ő volt a legidősebb…..
Ki tudja hogy hívják a dilis indiánt? … Golyóstoll. A viccet félre téve, júniusban emlékezzünk kicsit egy zseniális magyar ember, Bíró László József találmányára, a golyóstollra. A golyóstoll elve egyszerű: festékkel töltött csövecske végén forgó golyó, ami ír. Ezzel már Bíró előtt is…..
Vajon milyen nevet említenétek először, ha olyan női tudósokat kellene felsorolnotok, akiknek az eredményeit a legtöbb férfi tudós megirigyelheti? Valószínűleg legtöbbünknek Marie Curie ugrik be először; akinek, ha megpróbáljuk kigyűjteni a legfontosabb eredményeit és életeseményeit, nehéz dolgunk…..
Sziasztok! Köszöntelek benneteket az EJMSZ blogon; amit nem véletlenül Edison egyik híres gondolatával indítunk újra: „Nem buktam el, csupán 10.000 módját találtam meg annak, ami nem működik.” Thomas A. Edison Forrás: http://wifflegif.com Ez volt a válasza, amikor a szénszálas izzólámpával…..