Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wing Angell

40 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RockStation Márciusi megjelenések 2020.03.01 14:00:00
Itt a március, itt a kikelet. Ahogy a lenti listára pillantuk ez abszolút így is van (ha kifelejtettünk valami számotkra fontosat, jelezzétek, pótoljuk). Sok jó lemez ígérete a március, aztán majd meglátjuk. ..
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
Rég túlvagyunk azon a korszakon, amikor csak az április elsején kell tartanunk a szándékos átverésektől. És te tudod, mit kell tenned, hogy ne az álhírhívők és -terjesztők csapatát erősítsd? Íme egy lista, ami a segítségünkre lehet ebben. 1. Ellenőrizd a domain nevet Biztos azt az oldalt…..
Az Index.hu címlapján lévő i2 doboz, valamint az i2 címlap nevet változtat: Blog.hu Címlap!-ként elérhető. A felület funkciója marad az, ami eddig is volt: a blog.hu-n vezetett blogok aktuális, arra érdemes posztjainak kiemelt helyet biztosító tartalmi közeg. De miért kellett megváltoztatni a…..
Van amikor egy kép többet mond ezer szónál.....
Tehát a kérdés: mennyire fog fájni?  Ugye ez attól is függ, hogy milyen típusú válság jön? Olaj, hitel, pénzügyi, banki, lokális, vagy globális, és blah, blah, blah, blah Röviden; NAGYON. Az a helyzet, hogy kis ország vagyunk. Bár most szinte mindenütt azt látni, hogy nincs ember az adott…..
Komoly feszültség tapasztalható az Egyesült Államok és Irán vezetése között, amely rejtélyes incidensek sorozata nyomán bontakozott ki az elmúlt hetekben. A két állam viszonya sosem volt rózsás, a hajókat ért támadások óta azonban kifejezetten válságos helyzetbe jutott. ..
Majka 90-es évekről nosztalgiázó dala számomra önmagában is borzalom, de nyilván hatalmas irónia az egész dal egy olyan korszakról, amit szerintem a popzene tekintetében le lehet húzni a WC-n. Fiatalkorom legszebb évei voltak ezek, de a 80-as évek ikonikus popzenekarainak és slágereinek nyomába nem…..
Wing Angell 2019.07.16 21:44:33
Elég sokáig szemeztem a Térség-sorozattal. Kerülgettem a könyvtárban, megszereztem e-book formában, de valahogy nem haraptam rá. Eddig. Aztán a napokban a kezembe került egy tanulmány-gyűjtemény, ami a fantázia és a tudomány elegyéből alkotott agymeneteket tartalmazott. A címe: Párhuzamos…..
Előző bejegyzésünk egyik kommentelője kissé gúnyosan a következő kérdéssel kívánta kifejezni mély megvetését mondanivalónk miatt: "Miket fogsz írogatni az EU-parlamenti választások után?" Az a helyzet pajtás, hogy nincs mit írogatnunk. Mert már egy éve megírtuk a "Az Európai Néppárt? Az kizárt!"…..
Bár sokan úgy tartják, hogy az emberi test úgy tökéletes egység, ahogy van, azért ez nincs teljesen így. Egy sor olyan testrészünk akad, amelyeknek nincs hasznos funkciója, amelyek nélkül is tökéletesen egészségesek lennénk. Megbetegedni, kellemetlenséget okozni viszont haszontalanságuk ellenére is…..
Nos, ez egy nagyon érdekes kérdés. A napokban egy kollégámmal Kínait ebédeltünk, és arról beszéltünk, hogy a Mázsa tér környékén „igazi” Kínai kaját lehet venni és el kellene oda menni. Majd hozzá tettem, hogy egy jó Pekingi kacsát szívesen megennék. Rá két napra szembejön velem egy hirdetés,…..
Ártalmatlan mese, ugyan már! Semmi erőszak, semmi agymosás. Végre egy rendes rajzfilm! De hiszen a gyerekek is imádják... ez szokott lenni a döntő érv. Imádják, persze. Mint a pufit, a csokit, meg a cukros üdítőket is. Igen, imádják. De vajon miért? Tudom, elsőre őrültségnek hangzik, de aki kicsit…..
fáymiklós Mire megvénülünk 2019.02.23 07:56:28
Hú, de rossz ez. Az új Lovasi András lemez, Tűzijáték délben a címe, és szívem szerint itt ki is tenném a pontot. Rossz és kész. Aki lovasista, annak biztosan jó, vagy legalább az életmű része, voltaképpen mindegy, hogy milyen, mert ő írta, énekli, kilométerkő a ki tudja, hová vezető úton. Csak…..
A különböző gazdasági hírportálokon, hetente olvashatsz a következő gazdasági válsággal kapcsolatos cikkeket.Hogy ez miként fog beköszönteni egyelőre nem tudni, de hogy fájni fog az biztos. Hogy ez nekünk Magyaroknak mennyire fog fájni? Röviden: Nagyon. A 2008-as legutolsó válságnál Kína valahogy…..
Phil Anselmo, a Pantera volt énekese páros lábbal beleszállt a Metallicába, miután Lars Ulrich dobos azt nyilatkozta, hogy a Load című lemezük grafikai munkája a személyes kedvence...
Wing Angell 2019.01.10 21:21:46
Történt, hogy 2002-ben, Moszkvában egy világlátott fiatalember, akit Dmitry Glukhovskynak hívtak elkezdett blogot írni, a nem túl távoli jövőben játszódó, posztapokaliptikus Moszkva világában. A történet rövidesen rengeteg követőt vonzott. A sztori, a hangulat, remekül el lett találva. A…..
téveszmék "Falun volna jó" 2018.10.31 02:23:22
  A népi-urbánus egymásnak feszülés immáron évszázados múltra tekint vissza. E két világ közt számos ideológiai, filozófiai, értékrendbeli eltérést érzékelünk. Itt ütközik össze legnyilvánvalóbb módon a közösségi és az individualista szemlélet; illetve a konzervatív és liberális világlátás. Amiről…..
 Henry Cavill éppen Magyarországon van, ebből már könnyen össze lehetett rakni azt, hogy a Witcher című videojátékokból készült tévésorozat is itt készül. Na jó, de pontosan hogyan is fog kinézni Cavill ebben az egészben, mint Ríviai Geralt? A Netflix most megmutatta:..
Wing Angell 2018.10.31 22:38:30
A világ egyik legnagyobb piacára betörni nagyon csábító, de még az itthon tartózkodó élő Kínaiakkal is megérheti üzletelni. Hallottam egy fickóról, aki pár éve egy motorbaleset miatt kórházba került. Ott gipszben feküdve, eldöntötte, hogy Ő bizony Kínának fog eladni csokit. Azóta eltelt pár év és…..
Nos ez kicsit gonosz lesz, de a helyzet is az. Eladni szinte minden szakmában kell.  Én nem tudok olyan szakmát mondani, ahol valamit, valamilyen formában ne kellene eladni.  A kérdés az, hogy melyik szakmában vannak a legjobb értékesítők Magyarországon? Talán a kereskedők? Nem! Talán maguk az…..
Olvasom, az Index főoldalán hogy „Kinyírja a lakástakarékokat a kormány”. Érdekes hír önmagában is, de kicsit nézzünk a mélyére a dolognak. Ugye eddig a rendszer úgy működött, hogy kötöttél egy LTP szerződést, és havonta valamennyi pénzt oda befizettél, mint megtakarítás, az állam bácsi pedig…..
Eljött az Október hónap első vasárnapja így következzen a újabb öt film, amit még nem láttál pedig illene. Mivel nem akartam, hogy a horrorok után egy nagy átmenet legyen, ezért a posztapokaliptikus filmek lesznek az október témája. Én személy szerint két alkategóriára szoktam osztani ezeket a…..
Boszorkányok mindig is voltak a világban, minden felé. Oszt miért pont a Bodrogköz lett volna kivétel, ha mán eccer olyan varázslatos világ volt egykor. Na, ez a történet Ricsén esett meg. Olyan 1870 körül az akkori Nagy utcán Deák István portáján, aki földműves volt. Dolgozott is az öreg…..