Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Right Wing

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többen – leginkább a fiatalabb korosztály tagjai – éreznek növekvő, nem múló aggodalmat a klímaváltozás, a természet pusztulása miatt. Az öko- vagy más néven klímaszorongás hivatalosan egyelőre nem betegség, de kétségtelenül létező állapot, amit megkeseríti a mindennapokat. De hogyan…..
Right Wing 2020.02.12 08:51:21
@Kivlov: Az sem kérdés. A kérdés: mikor?
A magyar miniszterelnök jól tudja, hogy a tűréshatárok tologathatók, ám léteznek vörös vonalak, melyet nem léphet át következmények nélkül. Vérbeli pávatáncosként azonban megtalálta a megoldást, hiszen másokkal végezteti el a piszkos munkát, ő pedig mossa kezeit. Aki tisztában van ezzel a…..
Right Wing 2016.10.11 04:36:42
@Androsz: Nem. Ezek tényleg elmebetegek. Képesek azért a magyar válogatott ellen drukkolni, mert Orbán szereti a focit.
Megvédhető-e -- a populista demokráciától? A migráció seregnyi vetülete közül az egyik legfontosabb, hogy véget vetett annak az automatizmusnak, hogy az elitek és intézményeik nagyjából egységesen állnak szemben a démosszal (populus-szal). Érzékelve a nyugati társadalmakban tapasztalható kulturális…..
  Orbán elszólására sokan felkaphatták a fejüket. Ezer éve, vagy még több ideje haladunk nyugat felé. Mióta a magyar államiság létezik, azóta igyekszünk megvalósítani a nyugati jól szervezett, fejlett berendezkedést hazánkban is. ..
Right Wing 2016.03.06 02:02:10
@ember100: És a harmadik generációban megint 4-5, csak ezt már szemérmesen nem írod le.
Mégsem lehetetlen népszavazást kezdeményezni Magyarországon, legalábbis abban az esetben, ha a Fidesz áll mögötte. Orbán Viktor szerdán kora délután jelentette be, hogy a kormány népszavazást kezdeményez a kötelező kvótarendszerről, egy nappal azután, hogy jobboldalhoz köthető verőlegények…..
Magyarország az utolsó helyen kullog az OECD országok között a mobilnetes előfizetésekben, 100 főre mindössze 40 ilyen jut. Nagyjából 60 százaléka ezeknek szélessávú elérés. Ennél kevesebb a szélessáv Görögországban, Szlovéniában és Finnországban  alacsonyabb a…..
A Duna balpartján történik minden fontos dolog, a Parlament, a hivatalok itt vannak – de a legjobb szállodákat és vendéglőket is itt volt érdemes keresni a régmúltban. Ahogyan azonban más cikkekben már láttuk, túl felületes lenne bemutatni Pest kertvendéglőit egyszerre egy kis posztban, mivel csak…..
Right Wing 2016.02.25 13:55:21
@Peetee: Ez nem igazság, ez szimpla faszság.
Elérkezett a teljes gátlástalanság ideje, miután tegnap reggel kopaszok megakadályozták  Nyakó István szocialista politikust abban, hogy beadja a boltok vasárnapi zárvatartásáról szóló népszavazási kezdeményezését. Az index kiderítette, hogy a kopasz férfiak egy csoportja a civil életben is…..
A KARD Nő a baj 2014.11.05 06:30:00
Magyarország lányai folyamatosan átesnek a vak komondoron – erre próbálják felhívni a figyelmet egyre durvább és durvább adatok itthonról és a világból. Ezzel a fiúk is szívnak. Sokszor mondjuk, hogy nem vagyunk normálisak, de a nők társadalmi helyzetét és férfiakhoz…..
A magyar idő szerint éjjel befejeződött amerikai félidős (midterm) választáson előretörtek a republikánusok: a képviselőházi többség után a szenátusi többséget is megszerezték, így a Kongresszus mindkét házában republikánus többséggel kell szembenéznie a demokrata párti…..
bircahang Pánikban Amerika 2014.10.18 15:15:00
Mi áll pár, valószínűleg korrupt magyar kormányközeli ember Washington általi beutazási tilalma mögött? A magyarázat világméretű. A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot…..
Pár gyakrabban használt kifejezés a Rövid ballib értelmező szótár új kiadásából: A/Á Antall József – horthysta magyar politikus, aki majdnem kikiáltotta a diktatúrát 1990-ben Ákcivil –  olyan szervezet vagy személy, mely nem ért velünk egyet B Baloldal - aki azt…..
A magyar közélet 2014-es állapotát történetével, szimbolikájával és stílusával tökéletesen leképező német megszállási emlékmű funkciója mára kristálytisztán látható: ez a hely, ahol a Váci utca-Bazilika kör letudása után a Kossuth tér felé tartó külföldi turista…..
Right Wing 2014.08.06 17:39:47
@picur3ka: Sokba fájna az nekünk! Már így is hetven éve fizetjük 2-3 évnyi munkájukat. Én beérném azzal is, ha pórázt meg szájkosarat adnánk rájuk.
Facebook-oldalán közölte a DunaDOCK dokumentumfilmes alkotói csoport, hogy nem vesznek részt a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon. „Legnagyobb meglepetésünkre kiderült, a CineFest csak akkor tud idén helyet adni szakmai programunknak, ha abban − terveinkkel…..
Right Wing 2014.08.06 17:27:16
@_most_: És szerinted miért? Elárulom; Miskolcon jelenleg a cigányok okozzák a legtöbb problémát.
http://time.com/2973821/watch-20-misconceptions-about-sex Nagyjából a fenti link alapján történt, de azért nem kell azt annyira komolyan venni 1. A farok méretére következtetni lehet a cipő nagyságából Megnyugtató lenne, ámbár alapos tudományos kísérletek bizonyították,…..
"A keleti nyitás nem jelenthet nyugati zárást" - ígérte Navracsics másfél hónapja.Orbánék a mongolóliai és az ecuadori nagykövetség nyitásával párhuzamosan bezárták a ciprusi és az észtországi követséget. Az észtek válaszul bezárták a budapesti…..
Right Wing 2014.08.05 19:30:24
@toportyánzsóti: Sajnos egyszer sem. Ők is csak egy bábut húztak fel.
Right Wing 2014.08.06 04:09:41
@toportyánzsóti: Neked ugye nem a magyar az anyanyelved? Semmi értelme nincs ennek a kommentednek (sem).
Right Wing 2014.08.06 16:50:53
@toportyánzsóti: Még mindig töröd a magyart.
V. Naszályi Márta C BAzár 2014.08.04 08:40:27
Meglepetéseredmény: a CBA nyerte el a Várbazár legnagyobb üzlethelyiségét. Megnyugodva hallom, hogy a CBA a McDonald's nyomdokaiba lépett, és egy felújított műemléki középületben nyitja meg legújabb üzletét. Kicsi árnyékot vet a hejehujára, hogy a hamburgeres étteremlánc a…..
Right Wing 2014.08.06 04:41:37
@Istóczy úr: Miért lenne jó? A CBA és a Spúr két ótvar multi. Az összes különbség, hogy az egyiknek Magyarországon, a másiknak Ausztriában van a központja, de amúgy ugyanolyan féreg bagázs áll mindkettő élén. Ráadásul még a színeiket is elkúrták, mert a „magyar” piros-fehér, az „osztrák” meg piros-fehér-zöld.

Utoljára '93-ban voltam Horvátországban, akkoriban senki sem igyekezett műemléképületekben kialakított boltokba, sőt, amennyire vissza tudom idézni, nem is nagyon voltak ilyenek...
Különös pályafutást futott be. Tulajdonképpen jellegzetes magyar, közép-európai közéleti ember volt. Fiatalemberként több olyan cselekedete is volt, melyek azt jelentették, hogy a szélsőséges magyar jobboldal egy újabb nagyreményű emberrel gyarapodott. Nem tartozott a polgári…..
Right Wing 2014.08.01 22:56:03
@maxval, a gondolkodó birca: És végül egy közönséges bűnöző lett belőle.
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Right Wing 2014.07.09 21:11:46
A lenti képen látható úriember elég szomorú ahhoz képest, hogy két videojátékos világrekordot döntött meg, de ezt talán magyarázza a fáradtsága. John Slater ugyanis április 9-én, azaz szerda reggel csúsztatott be egy negyeddollárost egy ohiói játékteremben egy Armor Attack…..
Right Wing 2014.04.14 15:57:35
„Gyújtsátok föl a bús szemeiteket, kapuzzátok ki az elszamarasodott füleiteket,s tudjátok meg, hogy semmi nincs fontosabb a ti megkívánt életeteknéls ha úgy kell, fordítsátok érte fejtetőre a világot,heréljétek ki a bankokat és fojtsátok meg a munka utálatos…..
Right Wing 2014.03.22 11:44:06
Február 4-én Tuzlában gyárfoglalási hullám kezdődött, miután az előző napok gyárbezárásait követően több ezer ember került az utcára. A tüntetők a gyárkapuk eltorlaszolásával eredetileg a berendezések elszállítását akarták megakadályozni, azonban három napon belül…..
Két évvel ezelőtt egy nyári estén hallottam először Christianiaról. A társaságból az egyik fiú élt egy évet Dániában, és mesélte, hogy fiatal hippik foglalták el az egyik városrészt még 1971-ben. Azóta a saját törvényeik szerint élnek. Persze piszkálta a fantáziámat a…..
Az állampolgárok és a politikusok felelősségérzetét erősítené a 2010 előtt aláírásgyűjtésével és civil mozgalmával közéleti hírnevet szerző Seres Mária. A 2010 óta Mátraverebély község polgármestereként tevékenykedő Seres most SMS (Seres Mária Szövetségesei) nevű…..
Right Wing 2014.01.31 16:01:50