Regisztráció Blogot indítok
Adatok
24post

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartósítószermentes, fél óra alatt elkészíthető és akár egy évig is eláll...kell ennél jobb?   Hozzávalók: Bodzavirág 80db Citrom 7 db Citromlé 7dl VÍz 2,5 L Cukor 5kg   A vizet felteszem melegedni, majd lassan adagolom bele a cukrot. Addig melegítem még áttetsző lesz, de vigyázzunk hogy…..
Napok óta beszélgetünk az anyák napjáról és szeretnénk veletek is megosztani tapasztalatainkat. Ez a cikk most több korosztályhoz is szól és bár tudjuk, hogy inkább a hölgyek olvasnak minket, reméljük hogy eljut az urakhoz is a cikkünk. Szerintünk mindenki talál az anyukájához illő…..
  Hogyan vált Váradi Andrea álma valóra? Anyák napjára keresgéltünk ötleteket és Váradi Andrea csodáiba bukkantunk.Azonnal felvettük vele a kapcsolatot és beleegyezett hogy bemutassuk életének egy részét az Ünnepi Tippek blogján:)Honnan jött az ötlet? Hogyan vagy kitől tanultad meg a technikát?Úgy…..
  Egy igazi különlegességet hozunk el nektek.Mint tudjátok, imádjuk a nem megszokott kirándulásokat, szállodákat és még a kempingeket is.Szeretnénk bemutatni nektek a Nomád Hotel & Glampinget NoszvajonAki ismeri Noszvajt és környékét nem mondunk újat azzal hogy maga a környezet is csodaszép.Mit…..
Hogyan öltöztessük tavaszi ünneplőbe teraszainkat, kertünket és otthonunkat egyszerű, már nem használt kellékekkel.Rengeteg módja van a tavaszi dekorációnak és ehhez természetes egy elengedhetetlen…..
Hóllókő  csodás húsvétjaAki hagyományos húsvét szokásokat akar megismerni, még elindulhat Hollókőre.Hollókő lakói húsvétkor magukra öltik hagyományos…..
Balázs Klaudia a Decodia szerkesztője oztotta meg velünk Vintage stílusú asztaldekorációjátAz ünnepek alkalmával próbálok mindig kitalálni valamilyen kreatív terítéket, hiszen teljesen…..
Az ehető színezett tojás Az biztos hogy ételfesték a titok,de azért vannak fenntartásaim az ilyen kemikáliákkal szemben.A gyerekeknek nem tudom mennyire egészségtelen, pedig pont ők látják benne a…..
Milyen a tökéletes sonka?Nektek is fejtörést okoz a tökéletes sonka vadászat?Nálunk úgy kezdődik hogy minden évben megkérdezzük a várható vendégsereget hogy melyik sonkát szereti. A főtt…..
Húsvéti terítékek az Ünnepi Tippek ajánlásávalEgyre többen terítik meg a húsvéti asztalt is különleges dekorációkkal, csakúgy mint karácsonykor.Nálunk sem lesz…..
Óriás húsvéti tojás gipszből. A húsvéti nyuszi már a sarkunkban van, de még van időnk elkészíteni ezt a szuper dekorációt.Hozzávalók:- gipsszel átitatott…..
Sok asztalon nem divat már a festett tojás, helyette kekszeket díszítenek.A keksz tésztája kinézetre olyan mint a mézeskalács karácsonykor, de sokkal egyszerűbb megoldás,  a sima linzertészta vagy vajas…..
Aki nem tud csipkéből tojást csinálni, annak ez egy tuti tipp.Ragassz vagy köss csipkét a tojásra.Nagyon egyszerű megoldás annak aki gyorsan, de szépet szeretne.Díszíthetjük különböző…..
A csajos változatEgy nagyon egyszerű, de mégis mutatós húsvéti tojásdekorációt szeretnénk bemutatni nektek. Nem kell hozzá más, mint az előre, tetszés szerint festett tojás, mini…..
  Dekoráció befőttes üvegből Jelenleg igen divatos a régi befőttes üvegek felhasználása dekorációnak. Biztosan sok helyen látjátok hogy limonádénak is használják 1-2 éve a befőttes üvegeket. Már kapható is 1-2 ezer fotintért darabja sok helyen. Mi most egy másikfajta dekorációt mutatunk be…..
Tavaszi tojáskrémNem tudom ti hogy vagytok vele, de a tavasz beköszöntével az étvágyam is erőre kapott. Új ízek, új receptek egy kis újhagyma :) és máris beindul a fantáziám. Imádjuk…..
Egy nagyon könnyű  megoldás a flitteres, glitteres, gyöngyös és még sorolhatnánk a kellékeket. Ehhez még kézügyesség sem kell.Fontos tudni hogy az alábbi inspirációk közül van olyan…..
Aki húsvétkor szokott tojást fújni annak ez gyerekjáték.Egyre többen készítenek olyan húsvéti tojásokat amibe kis üzeneteket, idézeteket rejtenek. Jópofa, amolyan szerencsesüti stílus.Az…..
Ellátogattunk az egerszalóki Saliris hotelba márciusban az ünnepek alatt.Az első benyomás nem igazán volt pozitív, nagyon döcögősen sikerült a foglalás, mintha a foglalási személyzet nem is akarna "eladni".…..
Mindenkinek van otthon biztosan alighasznált, kicsit öreg körömlakkjai, amit tartogatunk mert jó lesz az még, de mégsem használjuk. Sokszor beleszeretek egy-egy színbe, amit nagy lelkesedéssel használok pár alkalommal,…..
Tojásdíszítés selyemmel. Különleges húsvéti tojásdíszítő technika.Ez egy olyan tojás díszítési forma, amit talán nagymamáink szülei is készítettek…..
Idén nagyon sok érdekes és nem szokványos receptekkel készülünk nektek.Összeszedtük a kedvenceinket és Húsvétig hetente egy receptet megosztunk veletek.Az első nagy kedvenc  ami a mi asztalunkon biztosan ott lesz.…..
Nemcsak étel/tojásfestékkel lehet festeni, hanem természetesen is.Íme, 5 példa, ha természetesen szeretnénk festeni a tojásokat.Ne feledjétek a tojásokat gondosan megtisztítani. Egyszerűen csak mossátok…..
Csempésszünk színeket, virágokkal hétköznapjainkba.Annyira érezzük a tavaszt, hogy csak rózsaszínben látjuk a világot, és a leggyorsabban virágokkal tudjuk becsempészni a fényt, színeket…..
Kavicsdíszítések1. Kavics festés .Használhatunk simán temperát , aki szépen rajzol gyönyörű színes, dekorációkat készíthet.     2. Ragassz kavicsokat…..