Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhat bárki bármit, hogy a Kaliforgia történetvezetése sablonos és lapos, tele kiszámítható "fordulatokkal", én akkor is két pofára zabálom a párbeszédeit és egyszerre kínos és komikus szituációit. Runkle őszinte, kendőzetlen szexualitása annyira hiteles a maga…..
Akee 2012.01.17 16:32:34
UPDATE: tegnap az ígéreteknek megfelelően kijött a béta, ami bár ingyenes, Magyarországról mégsem érhető el közvetlenül az Android Marketen. Aki szeretné kipróbálni a játékot - érdemes, béta létére gyönyörűen és hiba nélkül fut a Galaxy-n :) - innen letöltheti az APK…..
Akee 2010.09.04 23:04:37
@Gery.Greyhound: érdekes, direkt rákerestem, és nálam az appbrain és a market is látja. 2.1-es telenor dézivel.
@Tomi from Space: hát, èn eddig soha nem kattantam rá játékra úgy, mint erre... Az appstoreban sem véletlenül best ever mindentvivő app.

2 pályán kívül az összeset meg tudtam 3*-ra. :)
Tegnap számoltunk be róla, hogy a jelenlegi legnépszerűbb iPhone-játék, az Angry Birds végre Android alá is készül, és e-mail cím megadása után lehet jelentkezni bétatesztelőnek. A bétaverzió pénteken jelenik meg, a friss jó hír pedig az, hogy a Talk Android és a játék…..
Akee 2010.09.04 14:22:34
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
facebook blog Farmville tippek 2010.02.04 14:25:00
Bevezető: Na, egy életre megtanultam, hogy kétszer megnézzem a "Ment és bezár" vagy "Publikál" gombra nyomtam-e vagy sem vázlati fázisban. Alább az eső utáni köpönyeg, de a hozzászólások miatt az eredeti poszt is kint van. Aki regisztrálva van a Facebookon az…..
Akee 2010.02.04 20:11:27
www.youtube.com/watch?v=odBDAcOEKuI
ennyi a véleményem a FV-ről:)
Nou San Trafford NST Kéttojás I. 2010.01.02 16:00:00
Következő szerzeményünk alapötlete teljességgel nélkülözi az eredetiséget, ellenben rövid, szórakoztató pillanatokat kölcsönöz minden, szilveszterezésben megfáradt és a lassan bepörgő mókuskeréktől rettegő szervezet számára. Tovább után néhány képpárt találtok, ahol…..