Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leordítász király

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A híres-hírhedt kormánypárti publicista Bayer Zsolt élete bővelkedik a nagy fordulatokban. A Népszabadság egykori főmunkatársa ma a Magyar Időkbe ír és az Echo TV-ben műsorvezető. Már önmagában sokat elmond valakiről, hogy ennek a két orgánumnak a munkatársa, azonban Bayer Zsolt bőven túltesz…..
Leordítász király 2018.02.19 20:46:45
Érdekes itt arról olvasni bevezető fejtegetést, hogy Bayer milyen hitvány, meg "nem szabad" ember, merthogy mondjuk Putyinról mást mond most, mint pár éve. Ez aztán el lesz mondva Orbánról is.
Aztán meg itt kiakadni, hogy milyen dolog már, hogy egyik komcsi párt nem akar összefogni a Jobbikkal...

Na, ha van párt, ami tök hiteltelen, a vezetője meg egy köpönyegforgató senkiházi, az a jelenlegi Jobbik és annak elnöke, a Vona. Ezt én mint volt jobbikos szavazó mondom. A Gyurcsány egy elmebeteg hazaáruló, aki annak idején gumilövedékkel lövette ki a magyar emberek szemét az utcán (így egyébként ellene az akasztófás utalást se tartom erősnek), de mentségére legyen mondva, hogy ő legalább ilyen volt és azóta is ugyanilyen. Ment a határzár túlfelére migráncsot simogstni, most meg épp a határon túli magyarok szavazatai ellen uszít. Szóval, ugyanolyan hazaáruló féreg mint volt, az isten mentsen meg tőle.
Na a Vona nem ilyen. A Jobbik egy jó párt volt a gyurcsányi időkben, rájuk is szavaztam. Nem azért tudod, mert abban bíztam, hogy majd ők nyerik a választásokat: egyszerűen csak jó volt, hogy van egy olyan párt, amelyik kimond és megtesz olyan dolgokat Magyar Gárdástól mindenestől amelyeket senki más nem mer. Ennek most nyoma sincs. Nincs is már semmi támogatottságuk, ez jól látszott azon a többi viccpárttal együtt tartott legutóbbi tüntetésükön, párszáz embert se bítnak már összeszedni. Na, hát szóval AZ a köpönyegforgató, tisztességtelen emberek gyülekezete, aki még ott van.

És hogy én mit csinálok ezt látva?
Hát nem dőlök a kardomba az biztos, bár annakidején ha valaki így írja le a Jobbikot, kiröhögtem volna, hogy ez hol él. De ugyanúgy elmegyek szavazni. Orbánra, mert nincs más. De így legalább nem jön vissza se a hazaáruló szemkilövető, se a maradék komcsik a maszopból, se a narkós hülyegyerekek valami viccpártból.
Egyszóval matekozhattok ti, de mindenki tudja mi neki a kevésbé rossz, és aszerint is fog szavazni, szóval az erőviszonyok nem változtak. Azokat Gyurcsány állította be még évekkel ezelőtt az utcai verőbrigádjaival, neki köszönhetitek.

De azért visszautalva Bayerre, érdekes látni a gondolkodásmódotokat, hogy a Jobbik és köpönyegforgató vezére esetében ugyanez cseppet sem zavar titeket.
psbm STOP FIDESZ 2018.01.28 19:36:20
Remélem április 8-án az ellenzéki pártok és a szavazópolgárok megállítják ezt az ámokfutást. Ez közös felelősség. Mondjuk addig még gondolom durva dolgok fognak jönni, úgy látszik a fiúk összedugták a fejüket a kormányülésen, és nem riadnak vissza semmitől. A Fidesz Soros György elleni…..
Az MTI, ami messziről úgy néz ki, mint egy hírügynökség, és nem a kormány seggéből kilógó budipapír egyik szelete, lassan eljut odáig, hogy a hitelességét a pestisracok.hu és a 888.hu közé lehet belőni, a ripost.hu szintjére, a lokal.hu és a tenyek.hu mellé. Az meg nem olyan társaság, amiben…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT,Hol is lehet ezt az egészet kezdeni. Jelenleg egy nagy multinacionális vállalatnál a KPMG-nél dolgozok mint compliance coordinátor (ÁFA bevallásokat készitűnk nagy külföldi cégeknek) Most…..
A becsület különös dolog. Laár András ügyéről egy mémesült mondás jut eszembe. Lázár János mondta: akinek semmije sincs, az annyit is ér. A fél ország felhördült. Az olyan értékek, mint egészség, élet, emberség, barátok, család vagy éppen becsület valahogy leltározásnál kimaradtak. Mint a gerinc is.…..
A Fidesz stratégiájának meghatározó eleme a konstans háborús retorika: a képzelt ellenségek látványos "legyőzése" az, ami a mai napig életben és kormányon tartja a pártot. Próbáljuk meg mi is, hiszen ellenségünk éppenséggel nekünk is akad, méghozzá a Fidesz kreált ellenségeivel szemben nagyon is…..
Manapság sokan gondolkodnak azon, hogy mi által lehet behatárolni azt a fogalmat, hogy kit is nevezzünk értelmiséginek, és sokan arra a következtetésre jutnak, hogy ez annak a függvénye, hogy az ember diplomát szerzett-e, és tartozik-e ehhez egy felső fokú nyelvvizsga. Azokra is rászokták aggatni…..
Leordítász király 2017.08.15 22:53:49
Ez már napokon belül a második post ugyanarról a hülyeségről.
Mi ez, valami fétis nálatok? Vagy 16 évesek vagytok, és most próbáljátok az énképeteket meghatározni...?
Elárulom, kurvára mindegy, hogy bármilyen kritérium szerint te értelmiséginek számítasz-e.
Egyrészt attól még simán lehet nyócáltalánosos hülye főnököd is, aki 3x annyit keres mint te.
Másrészt meg egy igazi hülye proli úgyis hülye ahhoz, hogy felismerje azt, hogy ő objektívan ostoba, pont azért hülye proli. Úgyhogy tök fölösleges magadat ezekhez képest meghatározni, mert úgyse fogja belátni. Egyszerűen le kell szarni ezeket és kész.
Ja igen, természetesen felsőfokú végzettségű is lehet ilyen hülye proli, ez semmit nem számít. Manapság nincs az a nyomoronc hülye, aki ha odajut és megfelelő kamu büfé-ruhatár szakot választott magának, azt ne tudná el is végezni.
Ha erről szólna a poszt, egyet is értenék vele. Nagyon sok ilyen-olyan diplomás rohangál, aki a régi rendszer(ek)ben, mikor még valamit le is kellett tenni az asztalra, akkor a közelébe se szsgolhatott volna felsőoktatási intézménynek.
De mivel nem erről szól, hanem arról, hogy szerinted csak az az értelmiségi, aki valami hiperaktív politikai aktivistaként sose tud a seggén maradni, így nem értek vele egyet.
Tudod, a vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van egy, csak nem biztos, hogy bárki is kíváncsi a másikéra.
Attól még, hogy egy magfizikus nem bohóckodik naponta az utcán tojással a kezében, hanem végzi a kutatómunkáját és csak akkor piblikál valamit, ha rá is jött valamire, egyébként meg éli a saját életét: ettől még ő nagyon is, hogy értelmiségi.
Budatétényben a vasútállomáson nincs jegypénztár, csak jegykiadó automata. Ez egyrészt so XXI. század, másrészt kicsit magyaros megoldás, ugyanis a gépet sikerült egy fedetlen helyre állítani, és ezzel a szerencsejáték faktort is beemelni a buliba. Szálltunk fel Budatétény…..
Leordítász király 2017.08.15 21:06:55
@Peetee: ez nem pont a MÁV, inkább a BKV/BKK üzletpolitikája volt mindig is.
Hát nézd már meg, minden óbégató részeg cigány ingyen utazik a vonaton! Ha falkában járnak, oda se mennek hozzájuk jegyet kérni, ha egyedül, akkor meg mi a büntetés? "Akkor a következő állomáson leszáll". Ott le is száll a more. Vagy ha mégsem, és van személyzet hát lerángatják/kihívják a rendőrt/nem indítják el a vonatot mondván hogy akkor a többi utas majdcsak meglincseli.
De tudják ezt azok a dögök is, úgyhogy bősz rákegyekijabeledezés mellett inkább levonszolják a dagadt picsájukat a vonatról, ott megvárják a következőt, aztán mennek azzal tovább ingyen amíg fel nem fedezik, hogy melyik klotyóba bújtak. Legfeljebb tovább tart az út egy kicsit.

Ezzel szemben mit csinál a BKK? Le se enged szállni amíg le nem írta az adataidat a személyidből, jegyet ott már nem lehet venni persze, őt nem érdekli hogy szét volt baszva a jegyautomata stb., a pótdíj 16 ezernél kezdődik, ha nem fizeted be időre, majd növekszik exponenciálisan amit majd a végrehajtóval behajtatnak +70ezer költségért.

Hol van ehhez a MÁV, most komolyan...? Esetleg akkor érne a nyomukba, ha emberkedő potyautas esetén az lenne, hogy vészfékezés a halál retkes pöcsén, a puszta közepén, két nagy pofon amitől lerepül a more a vonatról hogy csak úgy nyekken, oszt' na öcsém, neked akkor itt van a legközelebbi megálló, hogy innentől micsinálsz, az már a te dolgod...
Mindenki szeretne sikeres lenni az életben. Gyerekkorunk óta tudjuk, hiszen a fejünkbe verik, a sikerhez sokat kell tanulni. Személyes véleményem szerint a sikerhez sokat kell dolgozni, de én csak egy újságíró vagyok, nem tudhatom. Az viszont biztos, hogy régóta él a közgondolkodásban egy gyakori…..
Monsoon Blog Az 51-es felvétel 2017.08.07 01:13:32
Mára általánosan elfogadott, hogy a 20. század egyik legnagyobb jelentőségű tudományos felfedezése a DNS kettős hélix szerkezeti modelljének megalkotása, amelyért Watson, Crick és Wilkins 1962-ben Nobel-díjat kapott. A bizonyítékot egy röntgendiffrakciós felvétel jelentette: a Photo 51. Csakhogy azt…..
A MÁV-START új elővárosi vonatai számomra mindig is nagy előrelépést mutattak a hazai vasúti közlekedésben. Kétségkívül korszerűek, komfortosak, modernek, európai színvonalúak a MÁV által üzembe állított  FLIRT motorvonatai! De a MÁV utastájékoztatásának színvonala meg a béka segge alatt van…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
Az elmúlt napokban minden hírt túlszárnyalt a BKK online jegye körül kitört botrány, ami - nem hiszem, hogy csak nálam - de alapjaiban rengette meg a bizalmat a T-csoport iránt. A balhé részleteibe nem mennék bele, mert mindenki rongyosra olvashatta az internetet a témában, inkább térjünk ki arra,…..
Leordítász király 2017.07.26 21:34:47
Azért mondjuk én a cikkben említett, frissen előkerült hekkert nem feltétlenül vonnám egy kalap alá azzal a gyerekkel, aki egyszerűen átírt egy sort a saját böngészőjében, a Té fos rendszere meg ezt szó nélkül benyelte tőle.

Mert mit csinált ez akit most találtak meg? Megpróbálom átültetni egy amolyan ízes, parasztos, földhözragadt példába, haddlám, jól értem-e.

Szóval, mondjuk nekem van egy kis kertes házikóm, ahol nem mindig vagyok ott, oda viszem haza néha a munkát. A vihar olykor megtépázza a viskót meg a kerítést, ezt én úgy-ahogy befoltozgatom, lehetne jobban, de hát bammeg, azért áll még a kerítés, és sztem joggal bízom abban, hogy csak azért mert nem 500ezer voltos energiapajzzsal baszatom agyon aki megpróbál oda bemenni, azért még tudják, hogy oda nem mehet ám be csak úgy senki.

Na, egyszer fölhív valaki, hogy ejj, hát ő akkora lyukat talált a házam kerítésén mint az ólajtó, hát csak szólni akart hogy ne legyen már semmi baj. Én csodálkozom, de megköszönöm neki hogy szólt, esetleg oda tudna jönni és megmutatná, mert én még sose vettem észre? Úgy is lesz.

Hát ott vagyunk mind a ketten, nem látok semmi különöset, hát mondom, hol az a nagy lyuk? Emberünk nyugtat, várjak mán, mindjárt mutatja. Erre odamegy a sarokban a fa alatt a tüskés bozóthoz, átbújik rajta, aztán mondja hogy itt még ezeket a rongyokat le kell cibálni a kerítésről, de látja, hát alatta szét van menve a drót, azon így simán át lehet bújni.

Na mondom, ehh, hát köszönöm, tényleg igaza van, így sikerült befoldozni, de azért megjegyzem, szerintem nem sokan fogják ezt így felfedezni, hacsak nem direkt matatnak a kerítésemen, mint egyesek... Ó hát semmi az egész, mondja emberünk, de szerinte vannak itt még nagyobb hibák is, meg én se vagyok itt mindig, hát egy kis apróért ő szívesen szól azokról is, meg azokról is, amik később keletkeznek. Hát majd még meggondolom, mondom én, majd később hívjon fel, aztán mondja el, mennyire gondolt.

Na, pár napra rá felhív az ürge, hogy hát ő havi potom ötvenezerért megcsinálja nekem ezt a melót. Mondom neki, hogy hát kösz, de van biztosításom azt' azoknak nem fizetek feleannyit se. Túl sokat kér. Ezzel leteszem.

Na, emberünk erre begorombul, bemászik a kerítésemen, hogy majd ő megmutatja milyen szar az én védelmem ha akarom ha nem! Arra toppanok be, hogy a házamban az irataim meg az ügyfeleim aktái között kutat. Gondolom, ekkor sértve érezné magát, ha hirtelen felindulásból agyonbasznám egy kapával.. de ha azt nem is, hát azért mert inkább a rendőrt hívtam, mint hogy felbéreljem 50k-ért.

Jól látom én, hogy valami ehhez hasonlóról van itt szó?
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
Leordítász király 2017.07.25 21:53:23
@zako1: Akkor meg részletfizetést kérnék rá a Digitől és 12 hónap alatt fizetném be. Tökmindegy. Egyszerűen nem éri meg annak a rizikóját vállalni, hogy majd kipakolnak akár rendőrrel a bútoraiddal, gyerekeiddel, kutyáddal-macskáddal együtt az utcára, koslathatsz albérlet után, és a ház értékének is a felét elbukod a végrehajtással.

Hidd el nekem, normál körülmények között én is mindent meg szoktam próbálni, a felszólításokat le se szarom, a behajtócégeket is hitegetem aztán elhajtom ha kell, de ha már végrehajtó kopogtat, az nálam a vörös vonal. Ott mindent meg kell próbálni, hogy ott és akkor érjen véget a történet. Aztán lehet pereskedni meg fizetési meghagyásozni azzal, aki helyett én fizettem, akár havi bontásban is.
Leordítász király 2017.07.25 22:30:54
@Sanda gyanu: Nincsen rendben, de ha egyszer neki van egy papírja arról, hogy kirakhat, akkor ott már lépni kell. Én azt a tapasztalatot szereztem eddigi életem során, hogy van amivel lehet szórakozni, meg van amivel nem. Ilyen például a közműtartozás: vízműveknél, távhőnél simán mehetsz évekig minuszba, egy büdös centet nem fizetve, levelekre nem reagálva, és mégse történik semmi (más kérdés, hogy előbb-utóbb persze azt is behajtják). Na, próbáld meg ugyanezt az áramszolgáltatónál. Két hónap nem fizetés után úgy lekapcsolnak, hogy a lábad nem éri a földet, aztán még neked kell szopnod, hogy az úri nyitvatartásukkal egyaltalán oda tudj érni ("á, persze, kettőig vagyunk, de az előtt 10 perccel már nem adunk sorszámot"). Ha sikerül, addig szóba se állnak veled, míg ki nem pengeted a teljes tartozást, plusz 17ezret a visszakapcsolásért amit valami faszom vállalkozójukkal csináltatnak, szóval azt se tudják megmondani mikor fog jönni, de otthon kell lenni, mert különben nem kapcsolja vissza... áhhh.. :/

Szóval ezt meg kell tanulni, hogy mikor lehet játszadozni, meg mikor éri meg inkább bevállalni a buktát is csak hogy nyugtod legyen. Végrehajtóval én speciel nem szórakoznék, akkor se ha igazam van. Neki meg papírja van arról, hogy viheti a lakásodat :P Ha meg sokáig tökölsz, majd azt hazudja, hogy a kifogásodat meg se kapta..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog! Megtisztelnek, ha az alábbi vélemény írást megjelentetik oldalukon. Minden mellébeszélés ellenére miért hatalmas bukta a hétfői köztisztviselői sztrájk? A pontos, minden statisztikai adatot felvonultató…..
Leordítász király 2017.07.19 22:22:25
@IT Knight: Kit érdekel, mit mond egy buzi HR-es. Ezeknek úgyse jó semmi, általában 20 éves csitrik, akik vagy aszerint vesznek fel vagy sem, hogy szimpatikus vagy-e nekik (ha már "seniorok" és megtehetik hogy önállóan döntsenek), vagy aszerint, hogy mit mondott nekik a főnökük akivel azelőtt a valódi interjút csináltad. Én biztos nem az ő elvárásaik szerint fogok ugráncozni egyik helyről a másikra, hanem aszerint, hogy én hogy látom, az jobb lesz nekem vagy rosszabb.
    Utazásbiztonsági tanácsok 4. rész Utazásbiztonsági cikksorozatunk következő részében biztonsági tanácsokat adunk főként a Muszlim, valamint egyéb, eltérő kultúrájú országokba utazóknak. Ennek aktualitást ad a legutóbbi egyiptomi késeléses támadás is. Bár, sok muzulmán ország viszonylag…..
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Leordítász király 2017.07.06 00:18:55
Hát a matávosoknak van egy elkúrt üzletpolitikájuk, az már biztos. Ez még nem is olyan extrém. Nálunk volt régen egy vezetékes telefonvonal a falban. Meg még tulajdonképp most is van, mert nem csináltak vele semmit. De a lényeg, hogy ezt már több mint 10 éve nem használtuk, mióta mobiltelefonok vannak. Én abban a hitben is voltam, hogy ez már rég nincs. De valamikor a 2000-es évek elején az lett a döntés, hogy hagyjuk meg azért a kis díjért, ne szedjék ki a kábelt a falból. Aztán elfelejtődött. Akkor derült ki, hogy még megvan, mikor a rokon akinek a számlájáról szedték le a kb. 1000 forintos díjat minden hónapban elhalálozott, a bankszámláját megszüntettük, a matávnál meg nyilván összeült a válságstáb, hogy most aztán mi lesz, nem jött meg a pízecske az évtizedes szokott módon. Na, arra jutottak, hogy akkor felszólító levél, számlaelmaradás részletezés, csekk mellékelve. Eddig rendben is volna. De bammeg, ezek a kretének a késedelemre hivatkozással hozzákúrtak egy többezres büntetési tételt, úgy hogy vagy 10k lett a számla amiből vagy 1000 forint volt (a gyakorlatban egyébként se használt) szolgáltatás díja, a többi a büntetés! Ja, meg még azt is odaírták a levélbe, hogy nincs mód a szolgáltatás megszüntetésére sem amíg a teljes tartozást ki nem egyenlítjük!! Hát erre azért kíváncsi lettem volna, hogy mit szól egy bíró ha odajut az ügy, hogy nekem nincs jogom azt mondani a szolgáltatónak, hogy jóvan, hát amennyi eddig keletkezett azt majd kifizetem, de innentől kezdve már ne szolgáltassatok..! De hát nem vártam meg, hogy tudnak-e még köcsögebbek is lenni. Az volt az első, hogy be az ügyfélszolgálatra a pénzzel, teljes tartozás rendezése és akkor ugyanazzal a lendülettel azonnal kapcsolják ki nekem ezt a szart amit amúgy se használok!! Az ügyintéző még megpróbálkozott egy Posta-féle sorsjegybiztosításcukorka féle lehetetlen küldetéssel ("ilyen régi ügyfeleknek tudunk ám nagy kedvezményt nyújtani egy másik konstrukcióban"), de hát az arcomra volt írva, mit gondolok. Aha, ilyenkor már észreveszitek, hogy milyen régen szívjátok a vérünket a semmiért. Akkor persze nem, mikor a havidíj többszörösére büntettek egyszerű fizetési késedelem miatt! Akkor se kéne, ha ezentúl ők fizetnének érte. Majd még azért is engem büntetnének, mert elfelejtették időben odaadni nekem a pénzt...