Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendezvényszervező

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A buli- és koncertszezon közepén vagyunk. Itthon és külföldön is pörögnek a fesztiválok. Nem mindegy azonban, hogy mit viszünk magunkkal, hogyan próbáljuk meg kényelmesebbé, biztonságosabbá vagy éppen zökkenőmentesebbé tenni azt a néhány napot. A közösségi oldalakon egymás után botlok a nyári…..
Az idei blackpooli gálaműsorok legjobb produkciója. Érdemes a végét is megnézni. ..
Anti-cukiság Cukiság = cica ? 2009.09.02 23:40:00
Brékó, brékó, brékó. Igen, sajnos az elmúlt pár hét, illetve mondhatnám hónap a kihagyások időszaka volt. Elég sok minden történt, így kevésbé volt időm a bloggal foglalkozni. Na mind1. Jöjjön akkor a mai förtelmes cukiság adagunk. Kedves barátom küldte a linket, hogy…..
rendezvényszervező 2009.09.03 20:21:11
Millió bocsánat, hogy reggel nem volt új poszt, de majd eg napig nem működött itthon a net... Vágjunk is bele a közepébe, következzen egy komment doraltól.Hát én is tudnék mesélni. 3 gyerekemet neveltem otthon, és amikor vissza szerettem volna menni dolgozni fél évig olyan…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
A híres-hírhedt amerikai verzió után, Geszti Péter újabb kulturális-közéleti akciója keretében ismert és kevésbé ismert magyar előadók rappeltek az '56-os forradalomról. Szerkesztőségünk három hónappal a boltokba kerülés előtt megszerezte a lemezt. Kritika.Amikor már…..
Laci alábbi indexeléssel kapcsolatos elmélkedésében kifejti, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mi van akkor, ha kanyarodó főútvonalról egyenesen haladva letér. Sokat autózom én is, de most mégis gyalogos szemmel tapasztaltam, hogy rengeteg autós…..
Közeledik az újév, ilyenkor megsokszorozódnak a szervezetben az évvégi rangsorolásért és listaállításért felelős hormonok, amelyek szorításának a GoViral szekemberei sem tudtak ellenállni, és hogy megszabaduljanak a feszítő nyomástól, gyorsan összeállítottak a legjobb…..
(Kattints és nagyobb lesz.)Emailben terjedő plakátparódiákat szakblogra tenni talán nem az elérhető legmagasabb szakmai magaslat, a "Budapest 135 éves" óriásplakátokat újratervező photoshopos ismeretlen viszont úgy telibe találta ezt a közhelyes és céltalan kampányt,…..
rendezvényszervező 2008.11.26 19:59:44
Lángoló Gitárok Malac az űrben 2008.11.22 05:14:00
Monster Magnet, Nebula, The Pilgrim Fathers @ Wigwam, 2008. 11. 21. Évente legföljebb kétszer szokott összejönni, hogy éppen erre jár egy valamiért aktuális és valahogyan fontos zenekar, a hazai közönség érti és értékeli, megfelelő helyre sikerült szervezni, nincs elviselhetetlen…..
Félrefordítások Emelő él 2008.11.17 18:55:00
Marcipán58 a golf világába kalauzol el minket:Volt már golfos poszt, tudom, de a hétvégén a Zöldkártya című filmben hallottam a következő gyöngyszemet.Azért érdekes, amikor először láttam ezt a filmet, akkor fogalmam sem volt a golfról, és így nem is zavart egyáltalán ez az…..
B-oldal TOP3 Unforgiven EVÖR 2008.11.13 10:34:00
Előrebocsátom, még nem hallgattam halálra a Death Magnetic-et, sőt inkább csak átfutottam, mint egy újságot, de persze a lapozgatás közben kacagtató volt, hogy láttam, megszületett az Unforgiven sorozat harmadik része. Szerintem a Rendőrakadémia sem volt a 3 rész után…..
Úgy két éve volt a VH1-on egy 50-es lista a legrosszabb videóklippekről, és ha jól emlékszem az alábbi gyöngyszem nyerte meg a versenyt. Aztán pár hete ismét belefutottam a klipbe, ennek örömére másokkal is megosztom ezt a felejthetetlen élményt. Ja, igen, a szóban forgó klip…..
December elsején jelenik meg a You And Your Revolution című legújabb, sorrendben a negyedik Superbutt nagylemez. Tíz dal lesz rajta, az egyikben vendégeskedik Zak Tell, a Clawfinger énekese is, de itt most nem ezt hallgathatjátok meg, hanem a Figure-t, ami a harmadik szám az albumon.…..
Szomorú zenék R.E.M. - Fretless 2008.11.02 08:43:00
Hallgasd meg! Dalszöveg új ablakban Mikor?Magány, önutálat, önsajnálat Miért? Az R.E.M. sok dala szerephetne itt, és alighanem fog is még néhány, azonban ahogyan a YouTube-videó kiegészítő infójában is olvasható, ez egy rendkívül alulértékelt szám. (Az alászerkesztett…..
B-oldal Queen Budapesten 2008.10.29 10:10:00
Valahogy úgy kezdődött, hogy a Fender Stratocaster "születésének" 50. évfordulóján Brian és Paul összecimbiztek, ez már ott fura, hogy Brian divatsztratósként volt jelen azon ünnepélyen saját készítésű gitárjával. Még aznap este a backstageben Brian…..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
 Modern rock vs. kínai opera - Tajvan fenegyereke gitárral, partnernője tradicionális kínai hangszerrel, liuqin-nel (a'sszem). A mandopop koronázatlan királya ehhez ért a legjobban, sőt, az időben évezredes távolságban lévő két hangzás vadházasságából születő stílus…..
Egyre több ismerősöm/barátom/rokonom hív fel mostanában, hogy azonnal befektetési számlát nyit, mert a tőzsdén az árfolyamok olyan alacsonyak, hogy itt már biztosan érdemes vásárolni. Gyakori érv a szájukból, hogy „nézd meg, már Warren Buffett is vásárol”. Való…..
léggitár Pokolrock 2008.10.21 15:15:00
Chief Rebel Angel Death Rock City 2007 Edge Ha jobban megnézzük, a Chief Rebel Angel nem nagyon játszik mást, mint a Motörhead vagy a korai Tankcsapda, tehát akár sikeresek is lehetnének itthon, ha mondjuk, eljutnának azokhoz az emberekhez, akit érdekel az ilyesfajta mjuzik. Mondjuk,…..
rendezvényszervező 2008.10.21 17:03:20
Na, ebből lesz vita. Nekem nem tűnt fel elsőre, de nem is vagyok Bond-rajongó.EUvonalas kolléga már szinte biztos volt benne, hogy ez másnak is feltűnt:Gondolom, többen elküldték az új Bond-film melléfordítását (A Quantum of Solace), ami, Isten tudja, miért lett a Kvantum…..
Az lett, amit vártunk. Gyomorremegés, minimumelőny-féltés, másodperc visszaszámlálás. A máltai lovagok Monty Python-i groteszkséggel rontottak ránk. Rozsdás bökőjükkel végig nyaki ütőerünk környékén hadonásztak. Égi csoda, hogy egy könnyed huszárvágással rést találtunk…..
dob Walter, a frank punkzenész 2008.10.15 06:48:00
Stolzingi Walter, a frank lovag tulajdonképpen egy nő miatt akar csak nürnbergi mesterdalnok lenni, ez azonban egy jelentős akadályba ütközik: másképp zenél, mint azok, akik végül döntenek arról, ki lehet mesterdalnok. Végül, persze, némi kompromisszum árán, de hepiend a…..
rendezvényszervező 2008.10.15 09:29:04
Appleblog MacBook2008 Event - live 2008.10.14 17:39:00
Az Apple online üzletei bezártak, mindenki Cupertinóra figyel, hogy a vezér bejelentse az új laptopokat. Izgalom a tetőfokon. Készüljetek, hétkor kezdünk. A fények elhalványúltak, kezdődik a show. Steve Jobs a színpadra lépett és rögtön megígérte, hogy kapunk ma néhány új…..