Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ISIS nevű CIA projekt

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha sikerült megújítani a német-francia tengelyt, akkor azzal megnyílik az út az unió reformjához, a tömegfélelmek csillapításához, de ehhez szükség van arra is, hogy megálljt parancsoljanak a tekintélyelvű magyar és lengyel kormánynak. Macron Európa jelszavával nyert és ez reményt ad a…..
Kovács András Péter stand upos kisfilmjében Berci bácsi permetezőt kap ajándékba, de nem jön ki a házból. "Szóljunk neki, hogy jöjjön ki feltartott kézzel?" ..
A franciák megóvták Európát a legrosszabbtól, de a reformokat nem lehet halogatni az unióban sem, ha nem akarják, hogy a következő francia elnököt Le Pennek hívják. Ezzel együtt most egy időre megrendítő ütést kaptak az EU-ellenes populisták. ..
Eltelt hát egy derék hónap a nagy CEU-botrány kirobbanása óta, és szomorú, de tény, hogy a közvélemény kútásóinak egytől eltekintve csak mérsékelt Fidesz-veszteségeket sikerült elkönyvelnie. A kivétel a Mediáné, de az is olyan, mintha kissé túlmérték volna a Fideszt januárban (hárommillió szavazó,…..
FAZ: Orbánnak is csak jót tenne, ha nem élezné annyira ki az ellentéteket. Már a Greenpeace is aggódik a magyar nacionalizmus miatt. Csakis az európai identitásra építve lehet elhárítani a nagy, nemzetközi gondokat - mutat rá a Spiegel...
Évek óta sokszor elhangzott különböző beszélgetések során, hogy szükség lenne egy olyan politikai erőre Magyarországon, amelyik mentes a nagy (vagy korábban nagy, mára már kicsit „összement”) bal- és jobboldali pártok terhes örökségétől, támogatható válaszokat ad az ország különböző problémáira és…..
A kormánynak esze ágában nincs megváltoztatni az amerikai egyetemet ellehetetlenítő jogszabályt. ..
ISIS nevű CIA projekt 2017.05.05 14:47:01
@Miki Telepi:
Ja meg a CIA- bábok között is az egész Közel- Keleten, kis- Ázsiában.
Előrebocsátom, nem tudjuk, világnézet-e ez valóban, vagy csak hatalmi megfontolás, hiszen Orbán, mióta ismerjük, volt már radikális liberális, nemzeti liberális, polgári, keresztény-nemzeti, populista is a mai autokratikus nacionalista énje előtt. A kérdés tehát politikai: azaz a választókra és…..
Állítólag Orbán Viktor az Európai Néppárt ülésén egyfajta ultimátumot kapott, ezért már nem sok mozgási lehetősége maradt. Erre utal, hogy az elnökségi ülésen ott volt mindenki, aki számít az EPP-ben. Azután a közlemény úgy fogalmaz, hogy a miniszterelnököt a CEU, a civilek, valamint a Brüsszel…..
ISIS nevű CIA projekt 2017.05.01 12:09:45
Soros Kelet-Európában az elmúlt évtizedek során nem nyitott kellőképpen a társadalmak felé, de a CEU-n végzett diákok sokat tehetnek azért, hogy ez ne maradjon így. Már erős a lázadozás az EPP-ben Orbán politikája miatt, ám strasbourgi  hatalmi megfontolások miatt még egy ideig nem lehet számítani a…..
Miközben a mainstream nyilvánosságot a jogállam maradékainak felszámolása köti le, mint a CEU-ügy és a civilek megbélyegzése, ezek egyáltalán nem befolyásolták a pártpreferenciákat...
ISIS nevű CIA projekt 2017.04.30 14:10:12
Alaposan helyretette az EU-s pártcsaládja ma délelőtt Orbánt Brüsszelben: Az Európai Néppárt hivatalos közleményt is kiadott az ügyben. Mint Joseph Daul néppárti elnökre hivatkozva írták: mindig is a párbeszéd hívei voltak, hogy a pártcsaládon belüli nézeteltéréseket rendezzék. Az elmúlt hetekben…..
ISIS nevű CIA projekt 2017.04.29 20:16:45