Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F11

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még az ünnepek előtt a Vörösmarty téri vásáron történt, hogy mellettünk egy érdeklődő egy karácsonyi dísztárgyat nézegetett: tudjátok, azt a kis folyadékkal töltött üveg félgömböt, amiben rénszarvas húz egy szánt a Télapóval, és ha megrázzuk, felkeverdik benne valami por, és hóesést imitálva…..
Korunkban egyre inkább abba az irányba haladunk, hogy ha egy férfi kezdeményez egy nőnél, vagy bókol, elismerő megjegyzést tesz egy nő külsejére, akkor könnyen a szex-izmus stigmáját égethetik rá a környezetében. Hol végződik a bók és hol kezdődik a zaklatás? Sértő-e ha valaki a kizárólag a másik…..
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
F11 2017.05.23 23:44:49
@Sáros Hilda: valóban ilyen lepukkant. Az egyik szárny le is van zárva, onnan pótolják a retró berendezést a többi müködő szobába. A posztot lehet nem is a 70 éves írta hanem az unokája/gyereke elhangzottak alapján. A tényen nem változtat: ott volt mert akkor nem tudná így leírni a szállodát.
F11 2017.05.24 00:45:34
@Dikusz: A szálloda a Danubiusé volt de kb. 4 évig külsős bérelte. Pénzt vissza nem fordított, ez most a Hunguestre vár de ahogy mondani szokták " isten pénze sem lesz elég" a napi működéshez, Lőrincnek igen csak a zsebébe kell nyúlni. A felújítás juniós pénzből lesz :)
F11 2017.05.24 00:50:00
@Dikusz: Túristák, erzsébetesek ugyan azok, nem rossz értelemben.... :)
"Mi a fasz közöm van a Digi kft. és egy harmadik fél közötti követeléshez/szerződéses jogviszonyhoz?" - szakad ki olvasónkból a kendőzetlen wtf, és joggal. Teljesen érthetetlen és valószerűtlen történet következik, meglepő végkifejlettel.  Hello Hilda! A posztolót már az elejétől lehet, elsőzni…..
F11 2017.05.24 00:28:56
@KaTe: nem jó ez így! Egy másik posztban leírtam, hogy sok lakáskiadó ragaszkodik ahhoz, hogy a bérlő nevén legyen az összes mérő< a legnagyobb zsákutca. Nemfizet, lelép, a tulajnak kell kifizetni a tartozást! Akkor minek átiratni..
A lakáskiadás még mindig az egyik legnagyobb biznisz, és nem csak Magyarországon, hanem szerte a világon. Maradjunk azonban itthon, kis hazánkban.  ..
F11 2017.04.29 09:15:50
@anyadmajma: Nagy tévedésben vagy! A tulajnak már semmi köze mérőkhöz (mivel nem a nevén van) így első körben a bérlőn próbálja behajtani, és szélsőséges esetben a mérőt is leszerelhatik. Szóval ne írj faszságot, ha nem vagy képben. Az már más kérdés, hogy a tulaj majd beballag és kifizeti önként a szolgáltatónak a bérlő tartozását és a mérő felszerelés és kiszállás díját ez csak alsó hangon 10ezres tétel!
F11 2017.04.29 10:02:48
@Bicepsz Elek77: Főgáz, EON semmiféle kezességet nem kér, a tulaj lemondott a mérőről, a bérlő átvette. A lakás tulajdonosa ezt 1 hónapja találta ki nálam, már a nevem vannak a mérők, naprakész amit írok. A tulaj az én szolgáltatói szerződéseimet már nem is látta, így valószínűleg fogalma sincs mivel jár, ha nem fizetek és elviszik a mérőt és lelépek....
F11 2017.04.29 11:06:15
@Hujber Tünde: Ez lenne a reális, mármint az alacsonyabb bérleti díj, de az emberi mohóság mindent felülír......