Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Barbara

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan véget ér az augusztus, de szeretnéd még egy kicsit átélni a hangulatát, és magaddal vinni egy darabot belőle a hűvösebb napokra? Vagy még előtted van egy utolsó nyári út? Bármelyik is igaz rád, bátran válogass ebből a listából! Az itt összegyűjtött könyvek…..
Összeállítottunk egy listát azoknak, akik már az összes érdekesnek tűnő filmet és sorozatot megnéztek a Netflixen. De olvass tovább akkor is, ha a mainstream popkultúra nem a te világod, mert itt biztos találsz majd kedvedre valót.  A lehetséges igényeket négy kategóriára…..
Itt a nyár, az utazós reklámok csúcsszezonja. Ha már unod azokat a hirdetéseket, amikben tökéletes családok játszanak a tengerparton, álompárok túráznak nevetve a naplemenetében, vagy éppen csinos barátnők koccintanak valami túlságosan is exkluzív helyen, akkor ezt a válogatást neked találták…..
Egyre több sorozatban tűnnek fel érdekesen és összetetten megírt, domináns női karakterek. Talán ez a trend is hozzájárul ahhoz, hogy egy olyan történelmi sorozat, mint a II. Erzsébet uralkodásáról szóló The Crown még a Trónok Harcánál is jobban szerepelhetett a 2017-es…..