Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TCM

1 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KZD Kossuth téri zajok 2012.05.11 15:43:00
Belvárosi polgárok csoportja panaszt tett a napokban az V. kerületi Polgármesteri Hivatalban, mert a Kossuth tér felől egész nap furcsa zajokat hallanak. A bejelentők elmondták, hogy a környéken legendássá vált már, hogy egyes, jobb hallású emberek - főleg a kilencvenes évek…..
Remek alkalom egy Star Wars játékra, hogy a héten adták ki a filmsorozat Blu-ray változatát. Hallottunk mindenféle rémhírt, hogy új szereplőket hoztak be, Darth Vader kétségbeesetten üvölt és Yoda is megváltozott, de a régi emlékeket semmi nem veheti el. Szóval, a megjelenés…..
Bigyóblog Tea time! 2010.10.19 12:55:00
Van benne időutazás, űrhajók és gyilkos robotok is, mi az?Via GraphJam..
TCM 2010.10.19 13:31:02
A világ több tévétársaságához hasonlóan tájékoztatni fogjuk a nézőket a másik csatornán látható meccs alakulásáról, illetve meg is mutatjuk kis képben a párhuzamosan zajló mérkőzés góljait. Amióta a bundázások elkerülése érdekében bevezették a párhuzamos meccsek…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Az IKO Media Group egyik gyermeke, az RTL-közelinek is nevezett Sorozat+ eddig nem nagyon volt blogunk célkeresztjében, mert olyan sorozatokat adtak, amiket már vagy láttunk, vagy eleve nem érdekeltek minket. A csatorna ráadásul nem túl sok helyen érhető el, a három nagy (UPC, Digi,…..
Talán jobb előbb mintsem később. Már csak szűk 2 hét van hátra, így jobb ha már most felkészítjük a férfiakat is az esetleges teendőkre. Adjunk feladatokat a pároknak is, így elkerülhető a "te csak lógatod a lábad, én meg kihajtom a belem" - vita szenteste.1. Nem…..
Képviselő Funky Bimm Bamm 2. 2009.12.17 15:01:00
Honnét tudja a magyar ember, hogy közelegnek az ünnepek? Hát Pettkó András Youtube-csatornájáról! A legendás bimbammozó karácsonyi és a hasonlóan bizarr húsvéti köszöntők után itt a mostani ünnepi szezon slágere. Szerencsére ez a mostani próbálkozás sem marad el…..
A karácsonyi roham első technikai áldozata a mobilparkolás lehet. Jella legalábbis egy üzemzavar miatt másfél óráig nem bírta leállítani az órát. Betelt a rendszer vagy egy újabb véletlenszerű válságcsökkentő eszköz beüzemelését látjuk? Vagy ezt is a T-Mobile üzemelteti?…..
Amerikai idő szerint pénteken este elméletileg utoljára tűnik fel a USA Network műsorán Adrian Monk, a kényszerbetegségben szenvedő, zseniális nyomozó, aki nyolc évadon, 125 epizódon át szórakoztatta a nézőket idiotizmusba hajló rigolyáival és szokatlan nyomozási módszereivel,…..
TCM 2009.12.02 15:21:20
@Fedor: a dagadt faszi a börtönben, aki azzal szívatta, hogy van információja a felesége gyilkosáról, aztán meg nem mondott semmi értelmeset (asszem)
Az AXN feltette a blogjára a FlashForwad - A jövő emlékei című sci-fi-sorozat első teaserjét, ami szerintem elég jól sikerült, és felkeltheti a figyelmét a sorozattal még csak most ismerkedőknek. A premierre november 16-án este 9-kor kerül majd sor. ..
Az USA egyik legrégebben műsoron levő vetélkedője, a Jeopardy! hétfői adásában szerepelt egy Jeff Kirby nevű fazon, és különösebb feltűnést nem keltve a harmadik helyen végzett a kérdésekre adott helyes válaszaiért járó 300 dollárral. A bronzérem mellesleg 1000 dollárt ért…..
TCM 2009.10.16 15:27:33
Na, ez pont olyan, mint amikor az Entombed megerőszakolta a Motörheadet, csak ott a gyereket Chief Rebel Angelnek hívták, és nem volt ennyire cuki!  ..
TCM 2009.10.13 15:30:14
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
TCM 2009.10.02 09:22:40
Először is köszönjük a múlt héten indított címfordítós játékunkra érkezett javaslatokat. Őszintén, megunhatatlan szórakozásnak bizonyult az egymás után sorakozó stömpfök, pröccök és füccsök és társaik közt bogarászni, még akkor is, ha ezek egy része nem igazán…..
TCM 2009.10.01 10:00:10
comment:com A tiltakozások hete 2009.09.28 15:01:00
Kérem szépen, a világ minden bizonnyal múlt héten bolondult meg teljesen, három tévéműsor miatt is tiltakoztak államfők, vallási vezetők és népjóléti miniszterek, és láss csodát, egyik sem nálunk történt. Kezdjük Venezuelával, ahol Hugo Chavez kommunista államfő helyezett…..
Az ABC őszi műsorrendjének legnagyobb dobása, az agyonreklámozott FlashForward pilotja beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyszabású volt, drága és látványos, néhol olyan, mintha egy mozifilmet néznénk, és a történet is van annyira jó, hogy türelmetlenül várjam a…..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
TCM 2009.09.24 15:58:47
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
Awku nicknevű olvasónk küldte az alábbi képet, amit itt talált, és amin egy megfejthetetlen RTL Klubos rejtvényt láthatunk. A lelkes gyakornok, aki összehozta, egy jól sikerült mozdulattal tiporta sárba Quentin Tarantinót, David Lynch-et és Kurt Russellt - ez azért nem semmi,…..
Kijött a Fringe második évadának első posztere, tessék szépen összeszedni a rejtett utalásokat, van belőlük bőven...
TCM 2009.08.14 14:54:26
@mentalistagenya: hogyne lenne érdemes megnézni. Persze a magyar szinkron helyenként csapnivaló és nem minden hangot találtak el, így eredetiben javasolt megtekinteni.
Ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk: Nina Sharp meglőve, az FBI-on meg mindenki pörög, mint a mérgezett egér. A biztonsági kamerák alapján nagyjából rekonstruálták az eseményeket, egy láthatatlan ember típusú (vagy múmiás, ahogy tetszik), pólyába csavart fejű emberke volt…..
”Nincs megnyugtatóbb, mint egy fárasztó nap után elandalodni a magyar közélet örömein. Lehet, hogy el is alszom közben. – Takács „Taki” István Az előző rész sajnos meglehetősen lapos volt, minimáltörténések túl komolyan véve, ez nem tett jót a…..
Hogy lássátok, nem egymás között sorsoljuk ki itt a szerkesztőségben a príma nyereményeket, álljon itt a 10 éves Kincses Domonkos fotója. Ő volt a szerencsés a múlt heti nyereményjátékon, anyukája kíséretében az előbb vette át a nyereményét, de mielőtt elporzott volna…..