Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paula H.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyszínben és tematikában is abszolút változatos történeteket ajánlok ma nektek, járunk majd Európában, Dél-Amerikában és Kínában is, miközben szó szerint megjárjuk a világ végét, és az is kiderül, mennyire drágák a lakások egy kínai nagyvárosban. (Előzetesen annyit:…..
Paula H. 2017.05.22 06:39:47
@diggerdriver: Még egy markoló gépet sem vettél nemhogy egy lakást, nem is élet ez ott a nagy Londoniában.

A chilei blog nagyon nagyon érdekes, Ági szerencsés, hogy ott élhet, mi pedig, hogy blogot ír róla .
Egyiptom sok magyar egyik kedvenc úticélja, ami nem csoda, hiszen varázslatos országról van szó. Más azonban egy-két hétre nyaralni menni, és megint más rendszeresen visszajárva közelről megismerni az ott élőket, a hagyományokat, ételeket, kultúrát. A rutinos blogolvasók talán már ennyiből is…..
Paula H. 2017.05.21 08:44:04
@diggerdriver:Egyetértek, teljesen felesleges rájuk eröltetni a demokráciat. Viszont sokaknak jó üzlet, fegyvergyártás/kerskedés, sok sok pénz.

A poszt nagyon érdekes, jó lehet utazgatni ilyen "egzotikus" helyekre. Gondolom felment az adrenalin egy kicsit a telefonhívas után.
Amikor elolvastam Móni posztját, őszintén szólva kicsit bizonytalan voltam, mennyire illik a Határátkelőre. Aztán arra gondoltam, mégiscsak arról van szó, hogy miként látja egy Amerikából Magyarországra visszaköltözött magyar a jelenlegi helyzetet, úgyhogy végül is…..
Meglehetősen nagy vihart kavart a minap, amikor kiderült, milyen körülmények között élnek a Topház Speciális Otthon lakói, milyen embertelen módon bánnak velük azok, akiknek a törődés lenne a feladatuk. Erre reflektál a mai egyik ajánlott poszt, aztán Svájcba látogatunk, az sem lesz sokkal…..
Határátkelő Kétlakiság 2017.05.05 06:30:00
Hosszú idő után jelentkezett új poszttal Ildikó (az elsőt itt találjátok), aki tulajdonképpen csak egyetlen pillanatot ragad meg mai írásában, de ez igazán megrázó: a búcsúé. Búcsú az otthontól, a szülőktől, ami még 4 év külföldi lét után is fájdalmas. (A nyitóképet pedig nagyon köszönöm neki, sokat…..
Paula H. 2017.05.06 23:58:22
@gabors: Szerintem ne kommentelj amikor van már benned egy kis pia.