Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármi fontos történjen a világban, a legnagyobb eséllyel a közösségi oldalainkon, vagy jobb esetben egy hírportál felületén fogunk értesülni róla. Honnan bizonyosodhatunk meg arról, hogy amit olvasunk/látunk, az vajon igaz-e? Összeszedtünk néhány szempontot, ami segíthet. ..
Öt komment, amitől az olvasók nem bírnak leállni a lájkokkal: Ceglédi Zoltán egyszemélyes hadseregként vette fel a harcot a becsapós klikkbét-címek ellen. (Naná, hogy ez is klikkbét-cím, de nem eléggé hoz már kattintásokat, meglehetősen elavult, már-már annyira patinás, hogy csak a…..
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
FCUK 2021.08.02 20:32:58
@A Momentum kiütötte orbánt: a stadionok, mert hogy mérték utána, nem okoztak lokális járványt. Nem Orbánon múlik a védekezés, hanem az olyan balfaszokon, mint pl te, és igen, hülyéből több van, mint máshol.

aki nem fertőzött, az holnap sem lesz az? baszod, én a helyedben felkötném magam, amilyen hülye vagy.
FCUK 2021.08.04 18:47:21
@A Momentum kiütötte orbánt: ugye aki a meccs után hazament, az elkaphatta út közben is :) benneteket tenyésztenek, hogy egyre hülyébbek vagytok?
FCUK 2021.08.05 20:46:47
@kéki béla: ez a szöveg már 2014-ben és 18-ban sem vált be, és most sem fog.
Feltűnően sok kémfilmet forgattak az utóbbi években Budapesten a nagy amerikai stúdiók. Nem tudni, hogy olyan ismert filmek esetében, mint az Én, a kém, Kémjátszma, Suszter, szabó, baka, kém, vagy a Vörös veréb miért a magyar főváros ihlette meg leginkább az amerikai producereket, de az biztos, hogy…..
FCUK 2021.07.20 20:44:51
@Sancho12: az általam által lenézett újságírók szarok. nem pc, de pontos kifejezés.
FCUK 2021.07.22 22:25:42
@reCAPTCHA_védelem: én? :)
Sancho122021.07.20. 12:54:27
@FCUK: Az általad által lenézett újságírók nélkül sötétségbe élnél,de neked ez sem segít.
2021-et írunk, még leírni is furcsa. Főleg, ha az ember visszanéz, hogy mikor is történtek bizonyos dolgok, amelyek még nagyon élénken élnek az emlékezetében. De erről kicsit később. Ebben a bejegyzésben ismét egy visszatérő témáról fogok beszélni. Budapest közlekedésének állapotáról. Igen,…..
Ahogy az Európa Pont legutóbbi online beszélgetésén is elhangzott: a megbízható és mindenki számára elérhető oltás kulcsfontosságú ahhoz, hogy túljussunk a COVID-járványon és életünk visszatérhessen megszokott medrébe. Ezt az EU többek között oltóanyag-stratégiájával segíti, amelyben piaci erejét…..
FCUK 2021.02.24 14:23:20
@antiindex: az alap az eus szerződés, minden azon kívüli plusz, ha lassabban jön, akkor is. ettől még az eu elbaszta, nem kicsit, nagyon.

@chrisred: valóban. épp ezért mindegy, hol veszed meg, a parmalat tej a parmalttól jön, a hajdútej meg hajdútejtől. nem az alditól.
Ahogy Európa felett a lelki szemeim előtt egy sötét ködfelleg úszik, úgy itt, Nicaraguában minden olyan derűs és békés. Persze pont a távolság az, ami leginkább elferdíti a tényeket, és a valódi tapasztalás által tudod csak bizonyosan, hogy mi is a valóság. Éppen ezért gondoltam arra, hogy…..
Szükség van-e a politikusok évértékelő beszédeire? Vajon tényleg célba érnek azok az üzenetek, melyekkel irányítani szeretnék a pártok, kormányok vezetői saját országaik polgárait? Ilyen és hasonló kérdések különös aktualitást kapnak olyan szituációban, mint a mostani. A járványhelyzet ugyanis…..
A VITUKI telep toronyházát 2020. december 10-én robbantásos eljárással megsemmisítették. Most megnézzük, hogy nézett ki az épület belülről!..
A hír rövid volt, mi több, számítani is lehetett rá, ennek ellenére alighanem sokakat nagyon rosszul érintett: Magyarország is csatlakozott azokhoz az országokhoz, ahová nem engedik be az Egyesült Királyságból érkező repülőgépeket...
FCUK 2020.12.22 14:21:12
@tildy[UK]: teljes munkaidőben dolgoztok? két gyerekkel? á, persze, hogy érthető. kiégtek, senki más nincs rajtatok kívül ilyen nehéz helyzetben... de ha már mindenképpen utazni kell, miért nem mentek másfelé? annyi más ország szívesen fogadja a fontotokat, nekünk meg nem hiányoztok, se maszkban, se anélkül. előre is kösz.
FCUK 2020.12.22 14:21:23
@fhdgy: segítek: az eu adta? nem, egy német kórház. az eu adott tavasszal bármit az olaszoknak? nem, csak jótanácsot: csináljanak, amit tudnak.
az eu tett pénzt a kutatásba?sokat. meg is kapta cserébe elsőként az oltóanyagot? lófaszt. érted már?
Csellel vitte végbe az akaratát az Európai Parlament, ami azt bizonyítja, hogy az EU legfőbb döntéshozó szerve végre alkalmazkodott Orbán Viktor harci stílusához. A magyar kormány nem veri nagy dobra, hogy belesétált az EP által felállított csapdába, de tény, hogy a jogállami mechanizmus az előzetes…..
Valami DK-s agyhalott EU-képviselő azt találta mondani pár perce a rádióban, hogy Orbán feladta a vétót, hú de megfutamodott, meg hogy ez most a legnagyobb bukása. Tényleg nem tudom, nem fogja fel, hogy mi történt, vagy tudja, csak akkora sokkot kapott, hogy csak a bekészített demagóg panelt bírja…..
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
FCUK 2020.11.18 13:52:07
@mocskosmacska: a végzett asszonya az az érettségizett ribanc?
A hónap végéig üzemelhet a Dürer Kert a jelenlegi helyén, igaz addig is már csak csökkentett nyitvatartással. A csakis péntek-szombatonként, szimpla kocsmaként üzemelő, 2008 óta rengeteg legendás bulinak helyet adott helyszínre viszont addig is el lehet majd látogatni, sőt, aki szeretne,…..
FCUK 2020.11.09 15:22:56
@cardiobascuralis: nem, Garancsi.
Reaktor Mi szóltunk: Trump nyer! 2020.11.04 10:26:53
Érdemes volt minket követnie annak, aki nem akart meglepetésre ébredni: tegnap azt jósoltuk, hogy Trump 274 elektorral nyer, és potenciálisan felmarkolhat 3 államot még. Ebből Arizona és Pennsylvania jelenleg is játékban van. PA az erősebb, ezért a végeredmény lehet 295 elektor is. Frissítés a cikk…..
FCUK 2020.11.04 13:31:03
@Reding Roli: inkább úgy fogalmaznék, hogy a demokraták ahhoz nincsenek elegen, hogy nyerjenek, de ahhoz elegen vannak, hogy az utcán hisztizzenek emiatt. hajrá. majd megunják és hazamennek.
Szokásos péntek reggeli verdiktjei közül az egyik legvitatottabbat adta ki legutóbb a Magyar Rádióban Orbán Viktor. A járvány eldurvulását ugyanis a magyarok fegyelmezetlenségének számlájára írta, ezért szigorú ellenőrzéseket és büntetéseket ígért azoknak, akik szerinte lazán vették eddig az…..
Amikor Orbán Viktor előveszi a fokozottan militáns nyelvezetét, lehet tudni, hogy valami probléma közeleg, amit a kormány sokkal inkább megkerülni, mint megoldani akar. A koronavírus-járvány kezelése kapcsán mindenesetre egyre több katonai kifejezés hagyja el a miniszterelnök száját, ami azt jelzi,…..
Nem szívesen elemezzük Orbán Viktor szokásos péntek reggeli észosztásait, de sajnos ez elkerülhetetlen egy olyan országban, ahol szinte mindenről egyetlen ember dönt. Ha tehát a kormányfő azt mondja, hogy kemény őszre számíthatunk, akkor az biztosan úgy lesz. Teljesen mindegy, hogy a Fidesz szavazói…..
Valamit nagyon komolyan kéne vennie a miniszterelnöknek: A koronavírus elleni védekezést nem lehet az emberek vágyaihoz igazítani. Magyarán, a járvány elleni harc nem kívánságműsor. Orbán Viktor olyan területen kívánja felmutatni a demokratikus értékeket, ahol az a határozott központi akarat lehet…..
FCUK 2020.09.15 11:18:28
@Hasdrubal: lefordítom magyarra: elköltöttek egy rahedli közpénzt, teljesen feleslegesen, mert emellett is tizesével voltak halottak a Pesti úton.

Az állam által behozott mennyiségből kaphattak az önkormányzatok, szóval ez a maszkos téma kapufa :)

ki is hazudozik? :)
FCUK 2020.09.15 12:31:44
@Hasdrubal: öreg, beakadt a bot, csináljatok valamit, mielőtt megvonják tőletek a szólásszabadságot :)
FCUK 2020.09.15 17:07:59
@white999: akkor nem csinálnak az önkormányzatok ipari parkokat, nem adnak adókedvezményt és támogatásokat a területükön, ugye? Apám, te sötétebb vagy, mint gondoltam:)
Az elmúlt napokban, hetekben felgyorsultak az események, bevezették a határzárat, a "majdnem saturól" kiderült, hogy bizony a fémpofák szorosan összezártak, majd egyből el is kezdek résnyire nyílni, elindult a személyes találkozáson alapuló oktatás és sajnos bizony elindult a járványgörbe is…..
FCUK 2020.09.10 16:08:17
@szánmonoxid: akkor felhúzod a karodra, könyök fölé, és ennyi, Olaszországban mindenki így hordja az utcán. csak akarni kell megoldani, és menni fog, a folyamatos ellenkezés csak hiszti.
FCUK 2020.09.10 16:13:58
@szánmonoxid: maszkot, nem álarcot. Ha ott megy nekik, itt is fog.
FCUK 2020.09.10 18:39:59
@szánmonoxid: az álarc a szemkörnyéket is takarja, a maszk nem, legalábbis a köznyelvben így használjuk. Persze ez neked mindegy, jogszabály szerint használnod kell és ennyi. Oldd meg
Totális következetlenség jellemezte a magyar kormány intézkedéseit a koronavírus-járvány két hulláma között, ezért a most kibontakozó káosz senkit se lepjen meg. A megelőző intézkedéseknek álcázott politikai indíttatású intézkedések csakis a kormány érdekeit szolgálták, így a szakmai szempontok…..
FCUK 2020.09.04 13:30:46
@birkamenet: @Batu Kán: A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét. A trollkodás idővel a kevésbé agresszív, inkább viccesebb gúnyolódást, élcelődést jelentő tevékenység jelzőjévé is vált, amivel fontosabb, komolyabb témák, személyek is nevetségessé tehetők, ezzel egyfajta kritikai élt adva.

ott a varázsszó: ingerlő módon. ezek vagytok ti.
FCUK 2020.09.04 13:34:05
@Batu Kán: udvariasak vagyunk, csak utánatok :D
FCUK 2020.09.07 16:03:27
@Batu Kán: hazudsz, Mészárosék nem viszik ki a vagyont, ez az egyik nagy különbség a korábbiakkal szemben. meg hogy kevesebb pénz köt ki náluk. egy példa: a Strabag a ti nagy kedvenc építőtök volt. pályáztak az építendő atlétikai stadionra. 30 milliárddal többet kértek volna, mint a nyertes pályázat. vajon mi volt a terv ezzel a 30 milliárddal? csak nem ellopták volna? és egy részét megkaptátok volna mint korábban? na látod, az ilyenek miatt is van a mostani kormány hatalmon, és maradtok ti ellenzékben. és az ilyenek miatt nem foglalkoznak az emberek olyanokkal, hogy Mészárosék lopnak. mert ha ti lennétek, most a Strabag építene...
Idén a tanévkezdet sem a szokványos módon ment végbe. Ahogy nem láttunk a 2020 előtti időkben unalmas tanévnyitó beszédeket maszkban hallgató iskolásokat, úgy nem igen láttunk eddig ekkora erővel,lelkesedéssel mégis kétségbeeséssel szemesztert nyitó egyetemistákat se, mint ahogy most láthatjuk a Vas…..
Még néhány gondolat a Szíjjártó-ügyről. Szokatlanul nagy visszhangot váltott ki, hogy a magyar külügyminiszter, Szíjjártó Péter a családjával Szíj László tiszakécskei oligarcha luxusjachtján töltötte a nyaralását, miközben a közösségi platformokon a PR-csapata serényen próbált rájátszani arra, hogy…..
FCUK 2020.09.02 10:43:09
én nem is értem, hogy a kommenthuszárok többsége hol él.

egy apró példa a fidesz "lopására", és hogy miért képtelen a jelenlegi ellenzék leváltani őket:
közbeszerzés az új atlétikai stadionra illetve egy másik a Lánchíd felújítására:
2010 előtt a Strabag volt a ballib egyik kedvenc építőcége, ők nyomták a Margit-híd felújítását. ezért hisztizett gerike, hogy 10 év legyen a referencia határidő, hogy benne lehessen a Strabag is, hogy megint ők nyerhessenek, hiszen őket ismerik, emlékeznek még a módszerre és százalékra, ami a tejelést illeti.
és akkor az előtörténet után a lényeg: az atlétikai stadion építésére pályázott egy Mészáros-féle konzorcium meg a Strabag, Mészárosék nyertek, 20 %-al alacsonyabb árral, mint ami a Strabagé volt. Szerintetek Mészárosék lopnak, mégis ők az olcsóbbak, a Strabag következésképpen többet lopna legalább 30 milliárddal, hiszen ennyi volt a két ajánlat közötti különbség.

na itt gyökerezik az, hogy miért maradnak Orbánék, amíg a jelenlegi ellenzékünk van: mert lehet, hogy szerintetek lopnak, de aki kicsit körülnéz, azt látja, hogy még mindig kevesebbet, mint mások tennék. az ország pedig ezzel együtt fejlődik.

ami a hajókázást illeti, tényleg tök felesleges róla beszélni, mert a baloldalon nem lesz tőle több szavazat, a jobboldalon meg az emberek azt látják, hogy jobban élnek, és ők is megengedhetnek maguknak olyat, amit korábban nem, tehát érdekük a kormányzat fennmaradása.