Adatok
Katalin Török
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Amíg bekavarod ennek a fánknak a tésztáját, megmelegszik a zsír vagy olaj, és már sütheted is.
Könnyű, finom a tésztája. Megszórhatod porcukorral, eheted lekvárral. Tapasztalatom szerint frissen a legfinomabb. (Másnaposan is ettük már, egy kicsit megereszkedett. Ja, a fánk volt a másnapos, nem…..
Katalin Török
2018.03.01 13:23:26
Szia Zita! Mi már teszteltük! Nagyon finom és gyors is. :-)

Aki huzamosabb ideje ismer - én nem csak a virtuális világban -, már valószínűleg kóstolta kedvenc vendégváró, tízóraira való kekszemet. Poharas krémek, házi fagylaltok készítésénél is kellemes ízű kiegészítő lehet.
Sokszor sütök zsírral, de ez a keksz akkor a legfinomabb, ha vajjal készül. Amikor…..
Katalin Török
2017.06.19 11:53:56

Kedves barátnőmnek, hátha jó lesz ez is a ballagási asztalra. Nagy előnye, hogy gyorsan elkészíthető! (No és finom is!)
Hozzávalók:320 g sovány tejpor120 ml víz190 g vaj (olvasztott)170 g porcukor160 g kókuszreszelék
kókuszreszelék a golyók forgatásához
Tudod, mindent előre kimérek...A…..
Katalin Török
2017.04.28 12:46:52

Tartós és finom sütemény, egyik kedvencem. A tervezett fogyasztás előtti nap készítsük el, hogy a lapok megpuhuljanak, szépen szeletelhető legyen!
Hozzávalók:
A tésztához:50 dkg liszt1 tojás sárgája1 tojás3 ek zsír3 ek méz15 dkg porcukor8 ek tej1 tk szódabikarbóna
A krémhez:3 ek kristálycukor3…..
Katalin Török
2017.04.28 09:36:20
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz