Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KERGE ZERGE

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
KERGE ZERGE 2017.10.16 16:27:13
@orient:

Pontosan !

E nagy valoszinuseggel mar megtortent korabban is, vagy ha nem akkor garantalhato hogy megcsinaltak volna a jovoben akar rendszeresen is HA MEGUSZTAK volna csendben . En szemely szerint az uzemlteto ceg hoaallasara vagyok kivancsi.
Az uzletvezeto meg a biztonsagior mar "bizonyitott" ( a cikk alapjan )
KERGE ZERGE 2017.10.16 16:35:46
@teéjesenmindegy:

Es ha hoborgott ??? Ez jog, indok , hogy veresre verjek ?
Nem hogy nem bantott senkit de meg csak hozza sem ert a jelnlegi allas szerint.

Gondold vegig hogy ha ez veled vagy mondjuk edesanyaddal felesegeddel hugoddal vagy barmely egyebb rokonnal tortenik meg. Mondjuk bemegy az onkormanyzathoz es ott csak es semmi mast a jogait akarja gyakorolni mire verresre verve menne haza.

Mit mondanal neki ?

"Idesanyam ugyan mar kend miert hoborgott" ???

Biztos ???
Itt van, a szemem előtt látom. Az a bizonyos kalapos úriember, elegánsan öltözött, kimért és udvarias, jó modorú. Az az angolszász-fajta, a bőrfotelében ül, kezében szivarral, előtte az asztalon konyakos pohár. Könnyen el tudjuk képzelni egy filmjelenetben, de vajon létezik a mai korban, és ha igen,…..
KERGE ZERGE 2017.06.03 14:01:30
@enpera:

Mindig van maraek ! Mindig meg ma is vannak gentlemanek es vannak tisztesseges holgyek. Sot a jo hir az hogy ha nem is vagy az ( nem te szemelyesen ) akkor lehet eze valni is. Dontes kerdese. Annak az eldontese hogy milyen ertekrendet kovet az ember.
KERGE ZERGE 2017.06.03 17:54:24
@enpera: Ezt nem vitatom.

Ferfiben noben manapsag ritka az "igazi"
Sok kérdést kaptam ezzel kapcsolatban, így kutakodtam és gondolkodtam egy kicsit, és erre jutottam: Ha lesz, az nem a mostani események miatt lesz. A mostani események (amerikai atom-tengeralattjáró és anyahajó-flotta, rakétaelfogó rendszer telepítése  stb.) az amerikai kommunikáció szerint nem…..
KERGE ZERGE 2017.04.29 13:21:19
KERGE ZERGE 2017.04.28 19:31:14
Itt egy friss video.

www.youtube.com/watch?v=VoUV26Wkncg

Szintiszta ugat a kutya de nem harap. Ugyan a nagy felvonulas es tomegs csapas grandiozusnak es pusztitonak nez ki de ha egy kicsit jobban megnezi az ember akkor a kovetkezoket latja.

A legkorserubb repulogepek a 70 es evekbol valok de jocskan van a 60 as sot meg az 50 es evekbol valo is. Sok muzeum komoly penzt fizetne ertuk !
Ezek a gepek csak hagyomanyos buta bombat hasznalnak nagyhatotavolsagu iranyitott raketafegyverzet meg mutatoban sincs. Ez azt jelenti hogy a celhoz cca 1-2 km es kozelsegbe kell repulniuk. Az anyahajok korul 400 Km es sugarban van az elso vedelmi vonal ( vdaszok ) es minnel kozelebb jossz annal tobb raketa agyu vadaszgep kepes rad tuzelni.
2 km vs 400 km !!!

A tuzersegi loveszeten az lathato hogy minden sorozatveto vagy az agyuk csak egy vagy ket lovest adnak le es ezt vettek fel kulonbozo kameraallasokbol es vagtak ossze. Ugy nez ki igen szegeny az eklezsia arra fele . A celpont pedig egy cca 5 km re levo hegy. Meg ezt is sokan elhibazzak es a lovedekek a hegy elott a tengerben csapodnak be. Azt nem is latjuk ami fole ment.

A tengeralattjarok amiket mutattak orosz de inkabb szovjet gyartmanyu Romeo osztalyu tengeralattjarok amik szinten nem mai csibek mert az 50 es evek termekei. A torpedok amiket kilonek illetve az az egy vagy talan ketto is regi tipusu amit a kiloves utan szemmel jol lehet kovetni koszonhetoen az elavult meghajtasanak.

Osszessegeben ha egy szakember megnezi akkor nem megijed hanem ledoben hogy ennyire alacsony szinvonalu a CSUCSTECHNIKA mert hogy azt vonultattak fel az biztos.

Papirtigris nagy szajjal !
Úgy tűnt, hogy a kormány propaganda gépezete akadozik. Először a migráncs-népszavazás nem jött össze, most meg itt van ez. Pedig nem ez az első olyan eset, amikor ideológiai okokból korlátozzák az alapvető szabadságjogokat, bűnbaknak kinevezett emberekre és szervezetekre mutogatva. Egy 1991 óta…..