Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MindigOne1PontAvegen.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dia reggeli ellenőrző körútra indul - értsd: ébredés után azonnal rohan Norbi és Zsuzsa szobájába, hátha in flagranti érheti a volt szerelmeseket. Amíg odaér, még egy bevágásból megtudjuk azt is, hogy nem szeret Berni és Vezérkan Tamás mellett aludni, mert nincsen se takarója, se hellllye. A…..
MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27 22:28:35
MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27 22:35:56
@Mók_Ica: zseniális meglátás!

Amúgy megmondtam, vagy megmondtam, hogy jó lesz ez?
Szép volt ez a mai, várom az öfit!
MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27 22:40:28
@Mók_Ica: csak miattatok, cukorkák vagytok Penivel ;)
Megyek alukálni, reggel korán meló.
Holnap öfi alatt írok. Puszipá
.
Még mielőtt: nem én ötöltem ki, hogy az Exen Édenben szereplőit Éxek vezetéknév alá vegyük, de támogatom a dolgot, Berkit ennek megfelelően ősztől csak Ázsia Expressz Krisztiánnak vagyok hajlandó szólítani, Baukó Éva teljes neve meg innentől Való Világ Édes Élet Havas Seggbe Akart Baszni Éva lesz,…..
MindigOne1PontAvegen. 2017.04.27 02:28:45
Sziasztok!

Lehet, nem a legjobb az időzítés, mert eléggé meghalt már ez a poszt, de csatlakozom hozzátok. Mivel látom, hogy elég összeszokott banda van főképp itt (ÉH3,VV, etc trash realityket olvasgattam, a hszeket is) ezért úgy gondoltam írok egy nagyobb szösszenetet, bemutatkozásként. Sokszor, sok mindent másképp látok, mint Ti (Nálam pl Dia a legelviselhetetlenebb karakter), pont ezért lesz jó, ha én is megmondóemberré válok, és kilépek az only read állapotból.

Naszóval, itt van nekünk ez az exes cseszekedés. Sokan panaszkodtok rá, pedig alig egy hete indult a széria, de jól alakul (még ha scriptelt is egy része [remélem csak egy része]) a történet.

Menjünk végig a jelenlegi szereplőkön:

Tomek egy tenyérbemászó valaki, nem vagyok rá büszke, de távolról, hírből ismerem is, a valóságban se ér többet, mint amit mutat, de ennyi. Ha valakiben felmerülne kérdésként, Bernit nem ismerem, pedig Kecskemét nem nagy város ;) .

Ha már Berni. Szimpi, háttérből manuperálósnak tűnik, sok van a karakterében szerintem, kérdés mit tud belőle kihozni.

Nekem Morbit egy bit, de valamiért megnevettet. Na, nem úgy mint Bencus, akinél a kiscsoportos Dönci, aki mindig a taknyát reggelizte, is értelmesebb, hanem mert gyönyörűen bemutatja a Glamour férfi önképét, és világról alkotott véleményét. Van ebben a srácban valami kisfalusi Freddie Prinze Jr. Én bírom, még.

Dia. Egyszerűen számomra olyan szinten elviselhetetlen, hogy nincs rá szó. Az az arrogancia, és önértékelési zavar, ami neki van, az TV-n keresztül is átjön. Mérgező, toklász a csaj, na! Pfuj, péklapát, vagy a padlóla le!

Geri, Milán. Nem tudom, miért kell ez a cameo. Hiteltelenné teszi az egészet, próbálom elengedni, és elhinni, mint a pankrációt. Amúgy tapasztaltabbak, Geri ha jól emlékszem amúgy nem volt rossz spíler, csak tujult sokat. Ha jól emlékszem. Végzet Geri.
Milán meg beleszart a ventillátorba, az ÉH-ba rengetegszer. Várom, hogy nagyobb mennyiségű piát vegyen magához.

Andika. Talán a legrafkósabb csaj, mind közül. Sok van benne, lapul, mint a vipera. Milán az első vonal, rajta keresztül szedi az infót, Ő a háttérbe napozik. Nem fog csak "menekülős jellegű" nyakláncot kapni, abból is csak egyet max. Sokáig lesz Ő még, Ő a hotel Micije.

Franczishkha. Bitang jó a feneke ennek a lánynak amúgy. De a meglátásai se rosszak. Ő amolyan végzet asszonya lesz, Bencus nagyon bízott benne, haza zavarta, most Tomcika következik jövő héten. Ha jól keveri a lapokat, lehet belőle akár finalista is.

Zsuzsa. Menni fog. Most még bejön Dia számítása, de 1bit Morbit egy jó fújatás-kúrelás után meneszti (feltehetően ehhez kell majd Dia exe, aki nem kizárt, hogy újabb cameo-s lesz.) Őt is.

@ethan blow: ezek után amúgy senkinek nem fogsz hiányozni.

@PeniValdes: @Kecsolecso: @Akasa27: @Chuck Νorris: @Mók_Ica: @Biriksz_Krokiksz!: Nektek meg külön szerettem volna köszönni, sokat olvastak Titeket. Üdv!

@sixx: Ahogy Neked is Üdv, és köszi a színvonalas írásokat, meg a kevésbé jókat is!

.