Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluedressed

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Közel sem volt olyan egyértelmű, hogy az American Crime Story az O. J. Simpson történetét feldolgozó, nagy sikerű első évad után Giovanni Versace meggyilkolásának ügyével folytatódik. Egy antológiasorozatról van szó, ami minden évben egy másik, megtörtént bűnesetet mutat be tíz epizódon keresztül.…..
Korábban én személy szerint is sokat vitatkoztam, hogy mennyire oké, ha egy iskola belső szabályzata, házirendje aránytalanul korlátozza diákságát. Mert elfogadták, persze, és ott van érdekképviseletnek a diákönkormányzat. De az elfogadás történhetett a szülők beleegyezése által kis elsős korban, a…..
Nem az első eset, hogy ugyan jól hangzik és ad némi biztonságot a netes vásárlásokhoz az 14 napos elállási jog, de a gyakorlatban azért ez nem mindig megy flottul. Kisebb cégeknél sem oké ez az dolog, de hogy egy Euronics méretű áruházban ne legyen erre bejáratot protokoll, azért az elég gáz.…..
bluedressed 2017.11.28 11:45:53
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Még le sem ment az az első etap, a CBS máris jelezte, hogy az itthon a Netflixen látható Star Trek Discovery kap egy második évadot is, mert elégedettek vele. A sorozat az USA-ban a CBS All Access nevű saját streamingplatformján látható (ott, ahol a The Good Fight című ügyvédes dráma is), de a…..
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
bluedressed 2017.10.05 10:49:52
@kisbutters: azt hiszem, legelőször Szandi került egy csoportba Benedekkel, Ferivel meg Anitával, még a törzsek háborúja előtt. Az első néhány epizód kimaradt nekem, valaki javítson ki, ha tévedek.
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
A geekség egyik netovábbja szerintem a Trekkie-ség, azaz a Star Trek-franchise olyan szintű ismerete, amire annak kitalálója, Gene Roddenberry sem számított soha. És most nem arra gondolok, hogy az ember fejből sorolja a sorozatokban szereplő hajók lajstromjelét, hanem arra, hogy klingon feliratot…..
bluedressed 2017.09.28 18:18:38
@mizrolist: Tudom, azt nem értem, miért nem egy olyan időbe helyezték a cselekményt, ahol már lenne holodeck.
bluedressed 2017.09.29 06:54:24
@mentolos lecsó: Pont most olvasom újra az Asimov összest.
Rendszeresen előkerülnek olyan hírek, miszerint az Alapítvány trilógiát kisképernyőre viszik, aztán mégsem lesz belőle semmi.
( index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2012/04/08/papirba_ragadt_jovokep/
comment.blog.hu/2014/11/11/jonathan_nolan_tevere_vinne_az_alapitvanyt
www.puliwood.hu/hirek/isaac-asimov-alapitvany-film-230646.html )

Pedig milyen jó lenne! Persze bukás is egyben, azoknak biztos nem tetszene a (lassú) történetvezetés, akik nem olvasták.
A Star Trekhez hasonlóan sosem fogunk tökéleteset kapni, sajnos ez ezzel jár.
"Minimum 10 ügyintézővel folytattam tartós beszélgetést, 2 üzletben voltam fölöslegesen, és órákat hallgattam Telekom szignált. Ezek után 3000 forint hihetetlenül kevés."- ha érezted már így magad, olvasd el, hogy mit tehetsz hasonló esetben! Kedves Homár! A legújabb…..
bluedressed 2017.09.28 09:05:59
@nyúúlacska: Velem is ez történt, igaz, sok évvel ezelőtt. Kisebb díjcsomagra akartam váltani, az ügyintéző egyéb szolgáltatásra, készülékre és tartozékra is rá akart beszélni. Végül csak díjcsomagot váltottam, jóval olcsóbbat választottam, mert nem használtam ki az akkorit. A következő havi számlán láttam meg, hogy 24 hónap hűségidőt is hozzácsapott az ügyintéző, tájékoztatás nélkül. Már akkoriban sem kellett szerződés, aláírás ehhez. Személyesen nem lehetett panaszt tenni, emailben kerestem meg őket, jóváírtak 5000 Ft-ot. Azóta csakis online intézek hasonlót.
Hétfő hajnalban elindult a legújabb Star Trek sorozat, a Discovery. Amerikában a CBS csatornán adták le az első részt, de a folytatás csak a CBS streaming platformján, az All Access-en keresztül lesz elérhető. Magyarországról Netflixen keresztül lehet nézni, ők vették meg ugyanis a világ többi…..
bluedressed 2017.09.26 08:22:53
A Citibank árváinak panaszai annyiszor bukkantak fel az elmúlt hónapokban nálunk, hogy kezdem sajnálni, hogy anno nem próbálkoztam a bankkal. Igaz, akkor mára az Ersténél találtam volna magam, ami a panaszok alapján sokszor nem egy leányálom. Akinek van jó tippje, mihez kezdjen az ember a tízezres…..
Nem teljesen világos hogy Lilláék büdös kis állatok vagy titkos kis lehallgató eszközök miatt kényszerültek pótszállásra, de a baj nem is ezzel van. Hanem azzal, hogy a hostel nem tartja be az ígéretét, viszont betart a panaszkodónak a Boookingon. Ejnye, ez a viselkedés egyáltalán nem méltó egy…..
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
bluedressed 2017.05.17 08:29:54
@rétipipitér_: pont erre gondoltam én is.
Szerintem a Szandra egy kétségbeesett választás volt, nagyon gáz lett volna, ha nem találnak mást. A többieknél legalább eltelt pár év, mióta tehetségkutatóban szerepeltek (ByeAlex nem, természetesen).