Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Házas társas

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember egy család-centrikus középkorú pasas, 2 gyerekkel (akik az életet jelentik a számára és akikkel minden szabad percét eltölti), akkor a válás egy világvége tud lenni. Egy ember, akinek nincs különösebb hobbija, akinek nincs nagy baráti köre, akinek nincs időigényes és karrirert jelentő…..
Az emberek természetesen változnak idővel, de akad olyan is, amikor ez a változás nehezen megmagyarázható és gyökeres különbséget eredményez párunk természetében (a korábbi és a 8-10 évvel későbbi jellemvonások viszonylatában). Van olyan, amikor házastársunk egyszer csak egy teljesen másik emberré…..
Nem vagyunk kevesen, de élünk, érzünk, sőt megvívjuk napi harcainkat mégpedig házasságban ám társtalanul egy sajátos magányban. EZ a társtalan házasság és a társ nélküli házasok "klubja". Isten hozott (vagy a Google kereső) Ha te is ide tartozol - hozzám hasonlóan férjként, de akár feleségként is -…..
Házas társas 2017.05.16 16:56:56
@kismorgó: nem tudom le ennyivel a miérteket de ez a poszt most nem a miértekről szól. Vállveregetés végképp nem kell (ok sincs rá) inkább a hasonló cipőben járók közti probléma megosztás volt a cél.
Noha Chris Pratt-et beharangoztam Hollywood legújabb királyának (mert az is :P ), a 2016-os évben mégsem tudott akkora kiemelkedő sikereket felmutatni, mint korábban. Tény, a bukások így is elkerülték, holott egy full felesleges Hét mesterlövésszel indította a '16-os szezont, aztán az űrben ébredt…..
Az április pangás után májusban a szuperprodukciók veszik át a terepet, azaz a stúdiók marketinggépezetének hála aligha kell félnünk attól, hogy lemaradunk a megnézésre érdemes filmekről. Mutatjuk, mit tudunk javasolni a nagy dobások közül, illetve menetrendszerűen egy újabb…..
Ha a mai házasságokat vizsgáljuk, érdemes a legalább 10-15 éves, vagy annál is hosszabb ideje működő kapcsolatokat analizálnunk, mert ezekben alakul ki leginkább az együttélés sokszínű gazdagsága. A házasságoknak több fajtája is működni tud ugyanis: vannak az ideális kapcsolatok, melyek képesek…..
Házas társas 2017.05.02 13:51:10
@Luzer User: a sok hozzászóló közül talán a te sztorid ütött leginkább szíven. A posztomban leírtak folytatásának tűnik. Nehéz erre bármit mondani. Én abban találok erőt hogy a gyerekeimre összpontosítok es próbálok értelmet adni az életemnek a munkám és hobbim révén. .. Őszintén kívánok neked hasonlókat és kitartást. Ha beszélgetésre vágysz itt biztos megértésre találsz ezen a blogon. Tarts ki!
Házas társas 2017.05.02 14:07:45
@kisvirag78: annyiban jól látod a sztorit hogy a feleségem valóban cserbenhagyásnak élte meg a gyerekeink születése utáni 3-4 évet. Oka: dolgoztam ő meg nehezen győzte a gyerekekkel a teendőket. De nálunk ez sajnos azóta is tart. Most is allandóan ellenséges mert hogy ő annyit dolgozik. ...

Viszont nálatok ha jól értem egy hasonló helyzet után rendeződtek a dolgok. Ez reményt ad nekem is. Mennyi időbe telt a gyerekek születésétől? Nalunk 10 éve mennek így a dolgok. Az elridegülés (egymáshoz sem érés) 1 éve.
Házas társas 2017.05.02 16:55:54
@kisvirag78: számomra biztató amit írsz. Sosincs késő rendbe tenni a dolgokat.

Velünk egyébként most az van, hogy egyes napokon tűrhető minden, néha még egymásra is mosojgunk, aztán elő-elő firdul egy-egy felcsattanás hol nála hol nálam. Intimitás egymáshoz érés viszont nincs. Soha.
Ki gondolná egy könyvmolyról, hogy vészhelyzetben képes kenterbe verni a CIA legprofibb ügynökeit, és még egy hidegvérű bérgyilkos tiszteletét is ki tudja érdemelni? Az alapötlet brilliáns, nem kispályáztak az alkotók, egy bestseller szolgált alapul a forgatókönyvhöz (ott hat…..
Előrebocsátom, nem tudjuk, világnézet-e ez valóban, vagy csak hatalmi megfontolás, hiszen Orbán, mióta ismerjük, volt már radikális liberális, nemzeti liberális, polgári, keresztény-nemzeti, populista is a mai autokratikus nacionalista énje előtt. A kérdés tehát politikai: azaz a választókra és…..