Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rigodon747

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Dopemantól SP-ig, Koczka Mátétól Kefírig mindenki ott zsezsgett, aki számít! Klikk! /viza/..
rigodon747 2010.12.30 18:09:08
Na, tegnap megint elődöntő (volt). Ma megint elődöntő (lesz). Nem igazán követjük a televíziós tehetségkutatót posztokkal, hiszen nincsenek rászorulva. De azért magunk módján hozzájárulnénk azok élvezeti értékéhez: Mi az, amit biztosan várhatsz egy tehetségkutatótól?…..
Japánban már októberben bemutatták, a napokban érte el Brazíliát, 2011-ben kerül Európába. "A legfontosabb kérdés, hogy a film élethű és méltó-e az emberhez. Igen, az" - fejezte ki véleményét sajátos stílusában Ron Dennis, aki a McLarennél hat évig volt Senna…..
Abban október másodika óta biztos voltam, hogy megkóstolom a Ring ételeit: Ádám aznap hívott elhaló hangon, hogy beszámoljon a hamburgersorozatunk best evör fogásáról. "Legalább olyan jó a húsuk, mint amit te készítesz, miközben a zsemle tökéletes, a saláta helyett…..
rigodon747 2010.11.05 13:57:44
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
rigodon747 2010.05.21 15:54:13
December 18-án 5-2-re verte a Buffalo a Torontót, a második hazai gólt Toni Lydman szerezte. A jegyzőkönyvből ennél több nem derül ki, de nem akármilyen találatot hozott össze a Sabres finn védője. Lydman a vonaltól előre emelte a korongot, amely elszállt volna a kapu mellett. Vesa…..
rigodon747 2009.12.21 19:23:14
Az amúgy is társadalmi értékválságban senyvedő országunkban nehéz egy ilyen győzelmet megfelelően kezelni. Ha lehozunk két barátságos meccset zsinórban, akkor már megmozdult valami a magyar labdarúgásban, ha elveszítjük az aktuálisan sorsdöntő összecsapást, akkor a…..