Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nuthyyy

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amikor először megláttam nagyon megörültem neki. Ez az csak 3 oldal hamar túlvagyok rajta. Első benyomásom hogy ez is egy tipikus Kosztolányi mű. Átlagemberek között történik és olyan hű de lenyűgöző és mozgalmas története sincsen. Aztán jöttek az aggályok. Hogy…..
freedom :) 5-6-7-8-(L) szakasz... 2011.09.05 22:33:00
utolsó bejegyzés 4. hóóóó tizenvalahányadikán készült. Mikor is nyávogtam, hogy kell valaki aki hasonlít rám. Április 21.-én találkoztam is a szőke hercegemmel :D XD ez a jelző tetszik.. fasza lesz mivel az agyára menni :DAzért nem írtam, mert a blogomat arra használom fel,…..
ájájájjjj. Nagy a baj. Pontosabban nem.Csak egyre jobban nő az igényem egy olyasvalakiután, aki hasonlít rám :/ mármint nem viselkedés, hanem érdeklődési kör szempontjából. Persze...van legjobb barátnőm, akivel bármit megbeszélhetek, akár az ilyen jellegű témákat is, mert…..
freedom :) a 4. szakasz... 2011.04.04 20:39:07
azt szokták mondani, hogyha valakit elvesztünk, akkor az ember 5 fázison megy keresztül.1. Tagadás Nos én ezt egy sajátos formában vittem véghez. Tagadtam... nem hittem el. De furcsa mód nem voltam szomorú. Ha sírtam... nem tudom pontosan körül írni. Nem elviselhetetlen…..
áááááááááháháháhháááááááá xD Valakiii 'reménytelenül szerelmes'. óóó hogy egyem a zuzáját szegénykémnek. Mindjárt el is sírom magam szerencsétlen nyomorúságos sorsán. Soha nem gondoltam volna, hogy valakinek a nyomorúságán fogok röhögcsélni és vigadozni.…..
freedom :) kutuuuus 2011.03.12 20:44:00
na 2 közérdekű közlemény: voltam a tengernél éééés megjött az új családtag.Nos a tenger a elgszebb dolog amit életemben láttam, (sajnos) még nagyonn kényszert érzek arra, hogy később vmi szoros kapcsolatom legyen a tengerrel, pl h a munkám legyen, de ez csak álom :) nembaj,…..
freedom :) sweet dreams?! 2011.03.01 20:26:00
borzasztót álmodtam... Megálmodtam a saját esküvőm előkészületeit.Első kép, ami beugrik róla, hogy egy hatalmas teremben rengeteg menyasszonyi ruha volt, és...kiválasztottam egy gyönyörűségeset, de valami csodálatos, volt, és valami milliós nagyságrendű, de ez valahogy akkor…..
freedom :) sunday...:/ 2011.02.27 11:20:00
Rájöttem, hogy idióta osztálytársaim vannak xD de szeretem őket. Jövőre talán már tényleg kialakul a normális osztályközösség. Olyan mint egy kisebb család.Erről jut eszembe. Utálom, hogy az iskola spicliségre tanít. Nem votl némettanár...mi ezt tudtuk, és néhány…..
freedom :) morning 2011.02.23 11:24:00
Anya elfelejtett felkelteni... vagyhát isten tudja, a lényeg, hogy még ma is itthon rohadok. Pedig tegnap tanultam... törit meg bioszt, tök szorgalmas vagyok (H)Nem történik semmi. De tényleg semmi, esküszöm az ilyen alkalmakkor jövök rá, hogy mennyire hozzászoktam a sulihoz, és…..
freedom :) change 2011.02.22 09:49:00
Ma fellépésem lenne. De úgy döntöttem, hogy ezt most kihagyom. Nem akarok bemenni Győrbe. Egyelőre minél távolabb a célszemélytől, annál jobb. Mondjuk a holnapot már úgysem úszom meg...:S Még ki kell gondolnom magamban, hogy mit csinálok. De szerintem a mélységes megvetés,…..
freedom :) kreténeké a világ 2011.02.21 16:48:00
visszaszívva minden :D esküszöm ezerszer jobban vagyok mint akármikor ezelőtt. Na ne már, hogy azthiszi, hogy körülötte forog a világ. Tényleg zavartak dolgok vele kapcsolatban, na de azért álljon meg a menet. Kis gyökér. Jéééézusom mindig is tudtam, hogy egy öntelt egoista f.sz,…..
freedom :) ohne Schule... 2011.02.21 11:28:00
hát itthon vagyok. Hétfő, reggeli 11 órakor. és unatkozom... mint mindig, ha valamilyen oknál fogva itthon kell maradnom.  Tegnaphoz képest totál jól érzem magam. Mármint ilyen szív-ügyileg. Most, hogy akármeddig fetrenghettem az ágyba, eljátszottam a szokásos…..
freedom :) wieder... 2011.02.20 15:22:00
 néha rámjön a vágy, hogy blogoljak. Ilyenkor muszáj :) visszacsináltam az előzőt... hogy azért mégis...:Phogyis vagyok hogyis vagyok... mivel senki sem olvassa, ezért mondhatom hogy szarul. Nem akarok másokat traktálni az én borzasztó sorsommal. Ami nem borzasztó, és nem is…..
Régen írtunk...régen írtam...de most kedvem szottyant írni pár sort. :)Az a téma, amit még 11. hóóó hetedikén írt a 'Mélyentisztelt kolega', szóval arraén még nem reagáltam. De tőlem ne várjon senki semmi okosat, mert ezekről a dolgokról idióta véleményem van.Tehát miért…..
Ági, Anna, Dóra Depresszió 2010.01.23 22:55:00
Ma elmentünk sétálni a ligetbe. Kicsit még nagyon le voltam taglózva a tegnapi eszmecserétől. Mi lakik ebben az emberben? Úgy siettem elé az Alexandrához, olyan sürgős fontoskodással, mintha az orvos menne a betegéhez.Ő nagyon erősen a karjába zárt, a nyakamba fúrta az arcát és…..
Ma ismét szenvedés a kapualjuk előtt. Istenem, fel fogok őrlődni... Aztán végül leültünk nem messze egy padra, jobb híján, és ott töltöttük az időt, a zeneórája előtt. Fáj a térgye. Jaj, remélem, nincs valami súlyosabb baja. Eddig nem fájt? "Eddig is fájt - mondta Ő…..
Fú, ma fent Őnála nagyon jó volt! Csinált ilyen... izé... extraságokat is... amit én először nem akartam engedni, és kézzel-lábbal tiltakoztam, mert prűd vagyok, mint a disznó, de Ő csak makacskodott... (és jól tette!!!)- Honnan tudsz te ilyeneket? - nyögtem végül, mikor szóhoz…..
Egyértelműen Kétértelmű :) 2009.11.07 17:15:09
Naaaa  hát azt mondták írhatnék esetleg valamit. Megpróbálom majd a legértelmesebb formám hozni.Noshát én egy amolyan ismerős féléje vagyok, akár még a "barát" kifejezést is meg merném kockáztatni. Ma egy vad pillanatomban jutott eszembe, hogy akár még írhatnék…..
werol és már megint kaukázus.. 2009.04.22 01:06:00
de ezt muszáj. ma 11től éjfélig kaukázus akusztik koncert volt a rádióban. nem a híres számaikat játszották inkább az elgondolkodtatóbb, sosemhallott, fura hangulatú számokat válaszották össze. lángostejföl, amszerdam, autósmozi, ezek a számok ami miatt  velem egykorúak…..
Nuthyyy 2009.04.23 00:04:57
Először is:
nincs határ :D mert abban igazad van, hogy van egy pont ahonnan már csak lefele vezet az út, hiába tűnik úgy hogy felfelé ível. De nem mindig van így. Például voltak és vannak is olyan művészek, akik nem drogoznak. Szóval semmiféle "segítséget" nem használnak vagy használtak. Csak egyszerűen megőrültek. Kialakítottak magukban egy másik, teljesen új világot, ami teljesen különbözik a miénkétől. Lehet hogy épp ezek az emberek látták meg azt, amit mi átlagos, vagy én átlagos ember sohasem fogok megtapasztalni. Nem akarok megőrülni. Vannak akik tisztességesen érik el az álmaikat, mégsem maradnak kereteken belül. ez is egyfajta lejtő, de mégis korrektebb akármelyik mással szemben.
Másodszor:
Amin kicsikét megdöbbentem. Vagyis..felháborodtam, de az erős szó. Szóval hogy a mai fiatalságnak mindig a "legbutább" zene kell. Ami sláger, amit sokat játszanak a rádióban. Hogy azért hallgatnak sokan alternatív zenét, mert attól menők lesznek. Ezt gondolod te. Na most...kevés olyan 14 15 éves gyerek van, aki egyáltalán meg tudná érteni miről szól. Nem tapasztaltak az életből még semmit, nem tudják mi az az igazi nagy fájdalom, vagy az éppen azt követő boldogság. Szóval nem érték még őket nem csalódások. Nem értik magát az életet sem. Akkor hogyan érthetnék meg a Kaukázust. Másrészt. Azért szeretik talán azakt a számokat, emrt érthető a szövegük. Én (te is jól tudod) sohasem figyelem a szöveget. Igazából nem is nagyon érdekel, bár mégis valami értelmes dologról szóljon az a szám, mégsem azon van a hangsúly szerintem. Egy jó számnak a dallama beszél, és nem a szövege. Ha figyeljük a dallamot lehet többet tudunk meg arról, hogy mit akar ezzel mondani, mint ha a szövegre koncentrálunk. És igazából pont a dallam az ami alternatív, de az mindenféle zenében. Akár pop akár rock akár bármi más. Mondjuk egy igényesebb számnál fedezhetjük ezt fel. Egy olyan számnál, ami jó, és nem csak olyan snassz dallama van. Szóval szerintem még épphogy az a baj a "mai fiatalokkal" szóval velünk xD hogy azt hallgatják, amit bárki más, mégis ki akarnak tűnni a többi közül, de a szám kis apró részleteire nem figyelnek. Na mind1. Ez magánvélemény.. De arról nem tehet ahogy te nevezed "a sok hülye üresfejű", ha nem értik meg a szöveg lényegét, mégis szeretik pár számukat, vagy lehet, hogy az összeset, de a szöveghez már hülyék . Nemmindenki oylan mitn te:P
werol első bejegyzés. 2009.04.19 21:58:00
mint kaukázus blogja totál igy néz ki. kaukázus. hétvégén kaukázus koncert. jön virág, remélem evi és én. elvileg jo lesz. na mit akartam még.. ja igen verseket amiket irok:  - elején érthetetlen, nagyon a rímekre mentem  - aztán hülyeség, és még értelme…..