Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snk.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Snk. 2018.11.16 08:16:49
@sodakita: nekem is pont az öreg dolph lundren jutott eszembe.. mindenben passzol.. passzolna, csak már kiöregedett picit. a nyugdijas reacher meg lehet nem lenne olyan izgalmas :))

btw, a 2. film tényleg nem lett túl jó.. egy jó könyvből (nem a legjobb az biztos a szériából) hogy tudtak ilyen ... filmet csinálni.. kár érte. :[
Snk. 2018.11.16 10:19:44
@Begérke: szerintem már inkább 24 az a 22 :)

jó, most azért Tom volt reacher, mert ő pénzelte. igy nyilván akarhatta volna Lee Child hogy egy 190 centis kigyúrt állat legyen a főszereplő, ellenben ha nem volt ilyen alkatú pénzes szinész.. akkor "van az a pénz amiért korpás a hajam".
ezektől függetlenül az első film jó volt, Tom Cruiseal, a 170 centijével, "kigyúrtságával", mindennel együtt is. (a könyv meg még jobb, mellesleg)

amúgy, bánja a ***, ki lesz a sorozat főszereplője, csak értelmes, nézhető sorozat legyen belőle.
Mivel jövőre minden eddiginél nagyobb számban árasztják el a mozikat a sokak szerint borzasztóan túlértékelt (a filmes újságírásban ez az idei év szava) szuperhős-, és egyéb képregényes ihletésű filmek, ezért ezeknek az iparművészeti műremekeknek egy külön fejezetet szántam. Mindenki döntse el maga,…..
Az van, hogy Pumped és Pumpedné hiába nincs együtt, azza nem járnak, mármint el, közösen, de dugni dugnak, legalábbis Pumped ezt szeretné, de nagyon, mert 21 éves és tulajdonképpen a nap 24 órájában csak a dugásra gondol. Pumpedné egy fokkal összetettebb szerkezet, neki ez így…..
Királyvár Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még…..
Snk. 2017.08.30 12:19:33
@chrisred: "Hogy hogy, ne kérdezd, oldják meg, ezért kapják a sok pénzt."
Snk. 2017.08.30 12:48:38
@chrisred: ha nem munkaköri kötelességük, nekem meg ugyan engedtessék már meg, hogy ha valamiben nincs logika, azt szóvátegyem és urambocsá, ne tetszen.
Rakás előzetesünk van, de nem mindet láttam, így a minőségért/izgalmi faktorért/tartalomért nem tudok jót állni. Az Arrow-előzetest azért nem néztem meg, mert még mindig azzal hitegetem magam, hogy utolérem a sorozat vetítését (ötödik évad elején vagyok), a The Flash-t meg elengedtem az első évad…..
Az van, hogy Pumpednek sürgősen be kellene ülnie egy válságkommunikációs tréningre, illetve, ahogy az utolsó jelenetet elnéztem az epizódban, egy színiiskola vagy színjátszókör sem ártana, de ne szaladjunk ennyire előre. A előző részben Pumpedné megtudta, hogy az ura csalfa típus, és egy csalánszájú…..