Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankotsu Mester

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem teljesen világos hogy Lilláék büdös kis állatok vagy titkos kis lehallgató eszközök miatt kényszerültek pótszállásra, de a baj nem is ezzel van. Hanem azzal, hogy a hostel nem tartja be az ígéretét, viszont betart a panaszkodónak a Boookingon. Ejnye, ez a viselkedés egyáltalán nem méltó egy…..
Bankotsu Mester 2017.07.12 20:47:01
@CID..: Egy qva jó horrorfilm.
Mobilszervizelésre, azon belül Samsung szervizre panaszkodó levél időről időre beesik hozzánk, de ezekből már csak az extrém elemekkel tarkítottak kerülnek ki a Homárra. Bogi a több, mint egy évig húzódó sztorijával simán kiérdemelte a megjelenést, ahogy a Samsungnál…..
Vagy Mike él folyamatos pechszériában, vagy a UPC-nek tényleg megvan az a szokása, hogy időnként megpróbál a hűségidővel rendelkezők esetében is díjat emelni, eufémisztikusan mondva: módosítani. Mike nem hagyta annyiban a dolgot, és volt is, hogy sikerült valami köztes megoldást találnia. Aztán…..
Bankotsu Mester 2017.07.10 15:43:15
@Permetező: Made my day :D

@szemétpasi: Erre én is kíváncsi lennék. Volt itt nemrég egy poszt tán valami Csaba ment zárás előtt kasszázni a ruhaboltban és addig húzták az időt, hogy lejárt a nyitvatartás és arra hivatkozva nem akarták kiadni a vásárlók bibliáját.
Ha azt mondjuk, erősen részegnek tűnt, akkor valószínűleg nem lövünk nagyon mellé...
Ajándék lónak nem nézi az ember a fogát, de egy magát pénzért kellető ajándéknak már csak megtekinti! Így tett Tamás is, aki szó nélkül otthagyott egy nagyobb összeget prémium márkás öltönyéért, sőt nem kevés pénzért egyből duplázott az öltönyzsákból is, hogy…..
Bankotsu Mester 2017.07.05 22:15:35
@stakeholder Manyecs: nekem ez nagyon Macskajaj-gyanús :D
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Bankotsu Mester 2017.07.05 22:12:48
@Darth Revan: ha finnyáskodik a gyerek akkor marad a zsíros kenyér lilahagymával!

@a kisvakond: Valahogy átugrottam olvasáskor a kommented, de nekem is feltűnt, hogy nem jön ki a gyerek-matek. Fele fiú (1), másik fele lány (2db), wtf?!
Jó oké, nem értek én ehhez az integrálszámításhoz amit ez a MTI elnök posztoló pötyögött ide.

Mondom én, Tamásunk a gyerekcsináláson kívűl baxottul nem ért semmihez.
Betti beleesett egy az utcán kikötött, de majd egy éven keresztül nem mozdított bicajba. Először csak szemezett vele, később szerelmes levelet tűzött rá, hátha eladja a gazdája, végül aztán, amikor semmi reakció nem jött rá jó ideje, megpróbálta a hivatalos úton megszerezni.…..
Amikor Demcsák Zsuzsa felállt a Mokkából, és eljött a TV2-től, nem úgy hagyta ott a kettes számú állami tévét, hogy rájuk rúgta a sámlit, és a teli bilit, azt nyilatkozta, hogy mással akar foglalkozni egy ideig. Aztán ez addig tartott (a mással foglalkozás), míg az ATV meg nem kereste egy…..
A Párbeszéd ügyvivője közben arra szólította fel Tarlós István főpolgármestert, hogy vagy tegye biztonságossá és viszonylag kényelmessé a budapesti tömegközlekedést, vagy mondjon le a posztjáról..
Bankotsu Mester 2017.06.29 17:16:26
A Google Wallet alkalmazás történetében volt már példa arra, hogy kilyukadt a bugyelláris, így érthető okokokból a világ egyik legnagyobb techcége kiemelt figyelmet fordít a biztonságra. Ami tök fontos. Meg tök idegesítő is néha. Tisztelt Homár! Ha valaki készít egy Google…..
Az M1 kedd esti, Ma este című műsora túlzás nélkül abszurd drámával örvendeztette meg a nézőit. Az, hogy a műsorvezető egészen mást konferált fel vendégnek, még nem olyan döbbenetes, tényleg előfordul néha, hogy az utolsó pillanatban változik a program, és erről már nem értesítik a…..
A Tények azóta, hogy a kormány seggéből csak nagy néha engedik ki levegőt venni, a hazai tévézés egyik legviccesebb vadhajtása lett, amiben rész- és félinformációk, valamint alternatív tények (azaz konkrét hazugságok és álhírek) is elég kiemelt szerepet kapnak, akkor meg pláne, ha Soros “anyagyilkos…..
Bankotsu Mester 2017.06.28 17:16:48
• Macron könnyebb helyzetben van, mint Merkel, amikor a jogállamiságot kell számonkérni a keleti tagokon • A lengyelek segítséget várnak Brüsszeltől az oroszokkal szemben, ugyanakkor a magyarokkal és a csehekkel együtt hallani sem akarnak a menekültekről • Macron pacekban megmondta a V4-eknek, mi…..
Pétert ezúttal nem a Szakmai Cégadatbázis, hanem a Magyar Céggyűjtő találta meg, de ez az oldal is kb. pont annyira szofisztikált, mint az előző. A különbség annyi, hogy 27 940 forint helyett immár 38 100-ért lehetne bekerülni ebbe a nagyszerű adatbázisba. Péter ezúttal sem ugrott be a nagyon…..
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Bezony, a The CW egy backdoor pilottal indítja majd el a Wayward Sisters című spinoffot, amiben Kim Rhodes lesz a főszereplő. A sztori Jody Mills seriffről (Rhodes) és pár fiatalasszonyról szól, akik mind valamiféle természetfeletti hogyishívják miatt lettek árvák. És Mills…..
Tékozló Homár Tipikus magyarok 2017.06.14 09:47:00
A világ legfurcsább szerződésével kezdődött, és 2 személyeskedéstől sem mentes, oda-vissza magyarozós levél egymáshoz baszkódásával végződött egy használt autó biznisz.  A legnagyobb tanulság megint az, hogy a szerződés nem egy kötelező fecni, amin mindegy, hogy mi van, hanem tök fontos irat a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Először is szeretném kérni (ha esetleg kikerül), hogy a történetem ne legyen felismerhető és én se, mivel az eléggé rossz következményekkel járna nekem! (ide jegyezném meg hogy lehet hogy lesz elírás mert nem túl jó már a…..
Oké, a mosós kaland végére a kocsi tiszta, de rendszámmentes lett. Gondolom, ez előfordul néha. De vajon mit gondoltak a hely munkatársai, amikor azt javasolták, hogy este menjen vissza a sofőr? Hogy majd taxival megoldja az oda-visszautat? Vagy szó nélkül kifizeti a rendszám nélküli kocsikázás…..
Ez az az évad, amiben Lady Gagát banyának öltöztették. ..
Jó, nem is tudom, miért képed el az ember azon, hogy a Ripost információira alapozva 6-700 000 embert riogatnak naponta az olyan kapitális baromságokkal, mint a fenti riportban elhangzók, hiszen ez az a tévé, amiben Soros György az anyját akarta megölni. A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI…..
Bankotsu Mester 2017.06.08 23:39:17
Mondjuk, nagyon nincs min meglepődni annál a pártnál amelyik tavaly egy érvénytelen népszavazással (tényleg, emlékszik még rá valaki?) is nagyon boldog volt. ..
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
Olvasónknak tök igaza van: a sok félresikerült esetet bemutató és csalódásoktól hemzsegő levél mellé néha nagyon is kell egy-egy pozitív poszt. Különösen szoktunk örülni az első blikkre magukat hagyományos, igazi panaszkodós Homár-posztnak álcázó eseteknek, amikről aztán…..