Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SMARTMASTER

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na az kellene neki - morfondírozott magában Sándor, a kis termelőüzem régi motoros vezetője. Ő, aki mindig is büszke volt arra, hogy a régi, jól bevált módszereivel „kormányozza el” cégét, most „bevándorol” a digitális világba. Ő is digitális bevándorló lesz. Legalábbis próbaképpen. Mert azért az…..
Ágika titkárnőként amolyan mindenes is egy kisvállalkozásban. Sokféle munkája közé tartozik az is, hogy a számlákkal foglalkozzon. A postával érkező számlák úgyis az ő asztalán kötnek ki, így az, hogy a számlákat „házon belül mozgassa”, szintén az ő feladata maradt. Igen ám, de vannak olyan számlák…..
Ha termelőüzemet vezet vagy ipari ngatlanok hasznosításával foglalkozik, akkor gyanítom, nem egyszer fordult már elő Önnel is, hogy minden haja szála égnek állt az adminisztrációtól. Szakember lévén Ön is szívesebben foglalkozik a szakmai kihívásokkal, semmint az adminisztrációval. Pedig, ugye, azt…..
Az épületüzemeltetés nem egyszerű feladat. Miért? Mert szerteágazó szakmaterületeket ölel fel. Mert időben több, párhuzamosan futó feladatot kell tudni közben menedzselni. Mert folyamatos szakmai fejlődést kíván – nemcsak építészeti, épületgépészeti szakmaterületeken, hanem a menedzseri és…..
Engedje meg, hogy megosszak egy rövid gondolatot a következő kérdés megválaszolásával kapcsolatban: miért rendelkeznek több szabadidővel azok a létesítménygazdálkodással foglalkozó kollégák, akik megfelelő ingatlanüzemeltetési szoftvert használnak? Szakértőként régóta foglalkozunk műszaki,…..
Kiszámolta már, hogy munkaidejéből mennyi időt fordít az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok és problémák tényleges megoldására és mennyi időt veszteget el ugyanannak a feladatnak, vagy problémának a nyilvántartására, jóváhagyatására, értesítőlevelek megírására, telefonos vagy e-mailes nyomon…..