Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hufnagel István

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főzde: HBH Magyar Serfőzde 2380 Táborfalva Széles u. 2. +3629/382 042 sörök: Bajor Világos, Bajor Szűretlen Ászok    És igen! Ismét sikerült eljutnom egy kitartó főzőmesterhez! Ő üzemelteti a táborfalvai vasútállomás tőszomszédságában, illetve azzal szemben(vagy…..
klímairoda.blog erről van szó! 2009.11.23 23:29:00
fashion show a'la armani..
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
Hamarosan nekiállok és készítek magamnak is. Zseniális. persze innen: http://www.inhabitat.com..
A Fő utcán elindulva, a szomjas embert egymás után ragadják vállon a kísértések – bár a mindenhol jelenlévő fél centis ragacsos korom nem épp vendégcsalogató jelenség. A Karcsi Bácsiban csapolt barna és világos Drehereket nem olyan nagy feladat lerázni – megígérem,…..
klímairoda.blog Megnyílt! 2009.03.27 14:36:00
Igenigenigen megnyílt!!!:)Az egyetemen sok-sok lábnyom vezetett a tett színhelyére, szerencsére sokan követték is a jeleket, s vettek részt a klímairoda megnyitóján. Fogadtak minket a Klímatanács tagjai, pezsgett az élet, sok tanárt és diákot vonzott az új  üde színfolt.Azon…..
Hufnagel István 2009.04.17 16:13:13
daje A változásokról (reloaded) 2009.04.08 02:33:00
Akkor most mégegyszer újra nekifutva; készen lett a blog új külseje, remélem ez már jobban elnyeri majd a tetszéseteket, mint a korábban tiszavirág életű próbálkozás. Igyekeztem a lehető legkevesebb változtatást elkövetni (tanulva a hibákból), de a régi megjelenés sajnos annyi…..
Hufnagel István 2009.04.08 11:24:38
klímairoda.blog jelentkezés 2009.03.20 20:35:22
Aki szeretne jelentkezni a csapatunkba, az megteheti még, itt: http://www.britishcouncil.org/hu/hungary-regional-projects-europe-low-carbon-challenge.htmA határidő MA ÉJFÉL, de ha csak holnap vagy holnapután érkezik be a jelentkezési lapotok, hivatkozzatok rám, és szerintem megesik a…..
Hufnagel István 2009.03.20 22:47:05
A Brit Nagykövetségen jártunk március 10-én, ahol sajtótájékoztató keretében számoltunk be eddigi közös munkánk gyümölcséről: megnyílik a klímairoda Gödöllőn! Ááááá!!!Rögtön a regisztrációnál érdekesség várta az érkezőket: honnan jöttél, mivel jöttél? No…..
CrO2 Warriors Something in the oven 2009.02.23 21:54:00
          Jövünk...
Hufnagel István 2009.02.24 07:18:33
 Lehet, hogy fél Anglia Keanen nevet, amiért fél évvel szenzációt keltő Liverpoolba történt átigazolása után hanyatt-homlok rohant vissza a Tottenhamhez és még az is elképzelhető, hogy Olaszországban a húsvéti imában megköszönik Istennek, amiért Quaresmát a Vatikán…..
Már csak néhány nap választ el minket a hétvégi városi csúcsrangadótól, ami egyébként is kiemelt figyelmet érdemelne, de így, hogy a kék-feketék az első, míg Ancelottiék a harmadik helyen állnak a tabellán, még jobban illik fókuszálni ezen összecsapásra. Egyből egy jó…..
 A Juve tegnapi botlása után két csapat számára máris felcsillant a lehetőség, az egyik természetesen az Inter, aki ma tovább növelheti előnye mértékét, a másik pedig a Milan, aki egyből szebbé teheti e döcögős szezonját, amennyiben legalább a zebrákat beelőzi a…..
Das Model Azokon a napokon 2009.01.29 15:21:51
vagyok, amikor nincs kedvem dolgozni. Egyébként meg a depresszió és a mizantrópia kerülget...
Hufnagel István 2009.01.29 15:58:00
 Totti góllal tért vissza, Frey megkapta az év potyagólját, míg Beckham megszerezte második találatát is olaszföldön, egyszóval bőven van miről beszélni a 21.hetet követően is Itáliában...
Fura egy meccs volt a Juve-Fiorentina (1-0), de az is lehet, hogy csak misztifikálni szeretnék. Szerintem kifejezetten jól játszott a Juve, de kifejezetten könnyen ki is kaphatott volna, hiszen nem adtak meg az ellenfelének egy szabályos gólt, meg egy olyan tizenegyest sem, amelyiket be…..
Hufnagel István 2009.01.27 01:08:46
@mbemba: (bocs és így pótlólagosan is: Üdvözletem!)
Ha az utóbbi 4-5 évet tekintjük a kiscsapatok felé már így is túlságosan "karitatív" volt a Milan. Nem gondolod? :P

@popp: Na, persze. Onnantól pedig már csak az Inter-Juve-Milan hármasnak nem szabad pontot szereznie többé és bajnok a Roma. Amúgy "maximum respekt" a Romának a feltámadásért. Mióta nem kaptatok ki?
daje Panucci elhagyja Rómát? 2009.01.26 11:56:00
 A játékos tegnap mindenkit megdöbbentett a Sky Sportsnak adott interjújában, melyben véleménye szerint a klub és Spalletti nem tiszteli őt, ezért el kívánja hagyni a Capitalet még a téli átigazolási szezonban. A dolgok hátterében valószínüleg a lejáró szerződése…..
 Egy meccs maradt már csak hátra a 20. fordulóból és, ha ott nem történik eget verő meglepetés, akkor talán megkockáztathatom, hogy a forduló nagy győztese és vesztese is a Capitaleből került ki, hisz míg a Roma ismét Reja arcára fagyasztotta a mosolyt, a Laziot konkrétan…..
Átmulattunk egy éjszakát, de egy dologban nem jutottunk közös nevezőre. Facér svéd csajt bárki ágyba vitt volna, ó-szilvát még most is innánk, ha nem fogyott volna el, és az Intert is száműztük volna a másodosztályba, ha rajtunk múlik, de van, akit egyszerűen nem tudunk…..
Hufnagel István 2008.12.28 10:33:33
Das Model Hello World! 2008.07.21 19:09:54
Hello World!..
Hufnagel István 2008.07.21 20:35:00
Sorozatunk kovetkezo reszeben megismerkedhetunk a Krokodilussal, aki konnyeden falta volna fel a bajuszos harcsat...Lassuk hat a tortenetet!- Azt mondja meg, mi lett a hallal?- Aznap nem volt halsutes!        ..
Hufnagel István 2008.05.18 15:21:06
Kedves Gecc!
Képregényeid nagyon megérintettek. Kiváltképp a bajszos harcsa esete a krokodillal. Tetszik, hogy a képregény látszólagos egyszerűsége ellenére igencsak részletes és meglehetősen nagy természettudományos ismeretekre ad következtetni.
Láthatóan sokat foglalkoztál a bajszos harcsa minél élethűbb megformálásával úgy, hogy mégse legyen hivalkodó. Gondoltál a fiatalabb korosztályra is, hiszen feltüntetted a közeget, ahol játszódik a történet, így bátran ajánlhatom környezetismeret órára kisikolások számára is ismeretterjesztési jelleggel. A harcsa sebessége és mozgásának dinamikáját érzékletesen tálaltad a faruszonya mögötti három hullámmal (felmerül a kérdés, nincs-e kapcsolatod a Duna TV-vel). A fordulóponton, a harmadik képkockán, amikor is eltátja a száját a harcsa, akkor a közegellenállás miatt nem is tud olyan gyorsan úszni, mint annak előtte és Te még erre is odafigyelve nem rajzoltál hullámokat a harcsa mögé. Észrevettem, hogy a történet megrajzolás közben a fizika másik alapvető törvényét sem hagytad figyelmen kívül, hiszen mindenki tudja, hogy az állatoknak oxigénre van szükségük és az oxigénnek folyadékokban van egyfajta felhajtó ereje, ami által a krokodil elfogyasztása után a harcsa is felemelkedik, hiszen a jól kivehető volt, hogy a gyanútlan krodokilt olyannyira meglepte a támadás, hogy nem volt ideje kifújni a levegőt, így az bennrekedve elfogyasztás után felemeli a krokodilt.

Szóval, tökéletes. A sztori váratlan, ámde utólag teljesen logikus csattanója katartikus élményt nyújtott számomra. Ha nem haragszol, akkor egy blogbejegyzés erejéig megemlékeznék képregény rajzolói és írói nagyságodról a jövőben. Csak így tovább!

Üdvözlettel, Pista
Két hete fogant az ötlet, hogy készítsünk egy klipet az Ada című dalhoz. Egyéb elfoglaltságainkhoz mérten sokáig készült, de reméljük elnyeri tetszésetek. A következő rendes CrO2 adás váza már megvan, a május végi hajtás után lehet rá számítani. Addig is szóljon a…..