Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dupi

10 bejegyzést írt és 971 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kattints a továbbra a feladatokért!..
Van itt Bangkokban egy 47 emeletes felhőkarcoló a város közepén, aminek az építése az 1997-es Ázsiai pénzügyi válság miatt abbamaradt. Elvileg szálloda lett volna, viszont így egy tökéletes hátizsákos célponttá vált. Tavaly decemberben egy svéd férfi a 43. emeleten…..
Terry Gilliam 1995-ös, nyomasztó időutazós sci-fijét is utolérte az újrahasznosítási láz: a 12 majom sorozatverziója január 16-án startol majd el a SyFy csatornán. Amanda Schull, Kirk Acevedo, Barbara Sukowa, Noah Bean, Tom Noonan, Emily Hampshire és Zeljko Ivanekszerepelnek majd…..
Májusban jön a sorozat, nemcsak az amerikai Foxra, hanem a magyarra is. Tessen hullámozni nyugodtan. ..
dupi 2014.04.13 16:32:42
@Brail Kast: Yvonne Strahovski (ex-dexter, ex-chuck)
Amikor az első évaddal bemutatkozott a Homeland, kicsit óvatos voltam, legalábbis az első pár epizód erejéig, mert nem tudtam elképzelni Claire Danes-t CIA-ügynöknek, Danien Lewist meg amerikai tengerészgyalogosnak. Mandy Patinkint viszont simán bevettem CIA-főnöknek, mert a pali…..
Edward Michael Grylls, 40 éves, angol. Ha így nem is ismerős, Bear Gryllsként mindenki ismeri: az őrült kalandor, aki a száraz teveszarral is jóllakik, megissza saját pisáját, a haját használja gyújtósnak, őserdei hasadékokba kúszik két szem ehető bogyóért. A SAS-kommandós…..
dupi 2013.10.06 12:09:15
@cheega: mondja a narrátor, hogy ha működik tartsd meg inkább.
Egykori gyártelepi tömblakás, valahol a város szélén. Foszladozó kötélre kötött kutya ugatása köszönt. A főpolgármesterhez jöttünk. Az udvaron szeméthalom és tűzrakások nyomai. Koszos ruhájú, de mosolygós kisfiú játszik a kutyával. Bottal böködi, az pedig nyüszítve…..
dupi 2012.11.29 10:45:24
Ettől: Ilyen lett Keresztes: ..
Extrém kedvezményes vásárlási utlvány, azonnal nyer minden nap! Meg sem kell mozdulnia, csak dől a pénz! Ezt szerintem direkt nekünk csinálták. Látott már valaki élő embert, aki egy 5000 forintos vásárlási utlványért többet adott ki, mint 5000 forint? Esetleg dedikált…..
dupi 2011.12.12 18:11:12
Az orosz miniszterelnököt nem lehetett meglepni még a választás napján sem.A képen Vlagyimir Putyin látványosan elkap egy felé repülő menyétet, miután egy moszkvai szavazóhelyiségből távozik az oroszországi parlamenti választásokon. Moszkvában 20 éve hagyomány, hogy…..
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
dupi 2011.10.28 17:06:20
@Takika: a jogász még mindig nem egyenlő ügyvéd :P
Szily László újságíró honlapunkat érintő objektív észrevételeit követően jogos kritikák sorát kaptuk hűséges olvasóinktól, illetve a szakma jeles képviselőitől. Ezek közül a számunkra legtanulságosabbat idézzük olvasóinknak. Takácsy „Kókusz” Máté…..
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
dupi 2011.08.12 14:40:04
Subba London 2011.08.10 20:55:00
Azt jól sejtjük, hogy az ottani nagy könyvesházak (mint nálunk pl. az Alexandra) nem igazán aggódnak amiatt, hogy kifosztják őket?..
Ehhez először kreténné kell avatni, ezért jelenleg a Hittani Kongregáció vizsgálja a morálisan elhunyt képviselő twitter bejegyzéseit. Twitteres követői kezdeményezték a pápánál Deutsch Tamás bunkóvá avatását, bár erkölcsi hullája még ki sem hűlt. A bunkóvá avatást…..
dupi 2011.08.02 15:41:35
@spontan: így: https://twitter.com/#!/dajcstomi/status/98376731068596224
 Elérkezett a 2014-es brazíliai világbajnokság ahhoz a részéhez, amikor komolyan el tudunk gondolkodni a VB cím megnyerésén, amikor nekünk is ugyanannyi esélyünk van, mint bármely más országnak. Magyar idő szerint 20:00-kor belecsaptak a lecsóba Rio -ban, hogy egy fergeteges…..
Azt az ESPN vezetősége sem igen remélhette, hogy a női labdarúgó VB vasárnap esti döntője lesz a csatorna történetének legnézettebb futballközvetítése, pedig az lett: 13,5 millió amerikai látta élőben, ahogy a japán hölgyek a 11-es rúgások során legyőzik a jenkiket (a meccs…..
dupi 2011.07.19 22:20:17
Akár több millió Szudán is létrejöhet Afrikában, mivel a nemzeti konfliktusok miatt szinte lehetetlen megfelelő megoldást találni. George Clooney Nespressóval kínálta a helyieket. A népirtás, polgárháború és Dél-Szudán létrejötte sem tett pontot szakértők szerint a szudáni…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.07.11 09:30:00
Hát, ezt a szopást, egy normális arc volt az új Big Brother évadban, a nyolcadik évad nyertese, Evel Dick Donato, erre a csávó önként és dalolva (?) kiszállt a buliból EGY nap után. Itt egy összefoglaló az első napról, illetve arról, ami a tévéműsorból kimaradt. Nem mellesleg…..
Felpörgőben van az európai futballélet, egy héttel a kupanyitány után máris a visszavágókat élvezhetjük a szép júliusi időben. Pakson folytatódhat a győzelmi széria, a fővárosi zöld-fehérek pedig a festői Jerevánban tehetik teljessé az első körös hódítások sorát.…..
Politikai felhangjai miatt törlik a narancssárga riasztást, helyette a "mind meghalunk" jelzés kerül az időjárás-jelentésekbe. Exkluzív összeállításunk az összes változásról. 2011. július 1-jétől életbe lép az új médiaszabályozás, aminek végrehatjtására…..
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
Az elmúlt két esztendőben volt szerencsénk hozzászokni a december közepéig tartó európai kupaidényhez. A Debrecen jóvoltából számos nagyszerű pillanattal lettünk gazdagabbak, többek között egy életre a szívünkbe zártuk Harkovot és néha még a Story4 világszínvonalúnak…..
Amíg megérkezik a meghívó a Google legújabb közösségi próbálkozásához, elolvastam úgy egy tucat véleményt amerikai techbloggerektől és újságíróktól. Az ő benyomásaik és félelmeik alapján próbálok valamiféle előzetes véleményt (ha tetszik: előítéletet)…..