Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magomed Dasajev

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brutális, de igaz: a 15-19 évesek politikai érdeklődése és aktivitása nagyon közel áll a nullához – derül ki az ESS által készített felmérésből. A megkérdezettek 60%-ának a következő szavak jutnak eszébe a „politika” szó hallatán: lopás, csalás, korrupció, ellentét, feszültség, átverés. Óriási a…..
Menyét barátunk belefullad a füstbe amit a földszinti szomszéd összegrillez. Ha hátralépünk egyet, akkor teljességgel érthető a gondja, hiszen én is csak a sonkát szeretem füstölten, nem a lakást. Kedves Házmestermedve! A következőkkel kapcsolatosan szeretnék információt Öntől:Egy 120 lakásos…..
NemGogol Habony Árpád csicskásai 2017.08.14 09:24:27
A csicska szó jelentése: Kiszolgáltatott személy, mindenes szolga, akit folyton ugráltatnak; olyan személy, aki függőségben van másoktól, és engedelmességgel tartozik nekik. Nehéz felfogású ember, akit könnyen irányítanak mások, könnyen befolyásolható, nincs önálló véleménye. Régies,…..
Tovább csökkent, sőt, több évtizedes mélyponton van a magyar felsőoktatásban tanulók száma. A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb oktatásról szóló jelentése szerint ugyanis az előző évi 295 ezerről 287 ezerre csökkent a hallgatók létszáma 2016/17-es tanévben. Továbbra…..
  Zuhan a beruházási kedv Magyarországon. Csendes adat a tegnapi hírfolyamból. A nemzeti össztermékhez mérve több, mint húsz éve nem volt olyan adat, hogy ennyire ne épüljön semmi... Mondanunk sem kell, a csehek, a szlovákok, a lengyelek vernek minket... Ennyit az Orbán-kormány…..
A "100 leggazdagabb" c. kiadvány számításai szerint Orbán strómanjának vagyona egy év alatt 100 milliárd Ft-tal növekedett gyakorlatilag 100%-ban a mi pénzünkből (hatszor annyi lett, mint tavaly), így kedvenc gázszerelőnk már az ötödik leggazdagabb magyar. Pontosabban az ötödik volt egy hónapja, a…..
Magomed Dasajev 2017.04.28 19:43:47
@Pop40: Ahogy tobbi, Soros Gyorgy faszat szopo buzerans libsi, te is megkapod a lehetoseget, hogy bocsanatot kerjel egy videoban a sertetektol.