Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tan'tóbácsi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Téged beszerveztek már?Na nem abba a hálózatba, hanem egy másikba, amelyik vásárlással kíván gazdaggá tenni. Én marha eddig azt hittem, a vásárlással, különösen az egyre több vásárlással csak költeni lehet a pénzt, most a napokban megtudtam: a frászt! Elavult, az idők…..
Tan'tóbácsi 2008.12.20 23:45:03
Engem beszerveztek... Pont, mint a régi átkosban volt szokás... Beszervezni... Muhahahaaa :o)))
Megvettem a 100k-s "taccsdobozt", felzabáltam és elhasználtam belőle mindent (halkan megjegyzem még használnak is a cuccok és tényleg jók, csak magyar bukszával kicsit drágák :o)
Próbáltam megérteni az nagy koncepciót és elkezdeni hívogatni az ismerőseimet, barátaimat. Lelkesedni. Hogy nekem majd jó lesz. Meg jogdíj. Meg toronyóra láncostól. És találkoztam ismert emberekkel, celebekkel. Akik valóban közvetlenek voltak. De csak addig amíg a "prezi" tartott. Ha kérdezni akartál vagy egyszerűen csak biztatást, akkor jött a sablonduma meg küldtek a "felsővonalhoz" vagy a "szponzihoz"
Én jó kis lemming lévén mentem a szponzihoz.
Aki történetesen egy igazán jó bige. Valahol az ő két combja közti résért kapcsolt ki a józan eszem (Bizonyított a tény, hogy a férfiak a farkuk után mennek :DDD)
Szóval elég az hozzá, hogy pár embert én is "beszerveztem" vagy csak "diszkontos" lett. Nem panaszkodnak, aki akarja csinálja, aki akarja fogyasztja. Csak semmi kamuzás, semmi porhintés. Mindent face-to-face és nyílt lapokkal. Mert az a tiszta.
Én jópárszor megdöngettem a szponzimat, kimondottan élveztem összegyűrni vele a lepedőt.
Ha azt nézem hányszor kaptam tőle szexszolgáltatást azért a 100k-ért (ami terméket még meg is zabáltam!) hát kimondottan jó biznisz.
Bár meg ugyan nem gazdagodtam, de kisimultam ;o)))