Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikhail Ignacijev

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24.hu írta meg, hogy egy budapesti általános iskolában tanuló diák azt állítja: a Maradj talpon! felvételén napi 3000 forintos, órabérben 315 forintos összegért (fél tíztől este hétig forgatnak) tapsolták vörösre a tenyerüket. Az MTVA a műsort az Apropó Média Kft-vel gyártatja, a TV2-s gazdasági…..
Kotroczó Róbert a tegnap és ma zajló Média Hungary nevű összmédiás dzsemborin rúgta a Holdig a szaros bilit, amikor egy panelbeszélgetésen, amit egyébként Kamasz Melinda, a Figyelő főszerkesztő-helyettese vezetett, úgy elküldte a picsába az Origo-888.hu-Ripost tengelyt, hogy Mészáros Lőrinc…..
Mikhail Ignacijev 2017.05.11 10:59:04
Valódi "újságírók":

imgur.com/a/xMZ1G

Mihajil Ignátyev, CEU- proktőr és anal- izátor (orosz hacker) s.k.
Az európai kereszténydemokraták kincstári optimizmussal bíznak abban, hogy a magyar miniszterelnök hallgat a jó szóra, viszont a nagy világlapok azt emelik ki, hogy Orbánnak sokszor nem lehet hinni, de akkor igen, ha azt mondja, hogy köti az ebet a karóhoz. Ám Manfred Weber jelezte, hogy a…..
Soros György és a civil szervezetek a magyar kormány megdöntésére szövetkeztek! Soros és a civilek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek! Soros a megválasztott hatalom ellen szövetkezik! A kormánypropaganda ismert paneljeiről most ügyészség mondta ki: csak blöff...
Mikhail Ignacijev 2017.04.29 21:40:00
Soros Kelet-Európában az elmúlt évtizedek során nem nyitott kellőképpen a társadalmak felé, de a CEU-n végzett diákok sokat tehetnek azért, hogy ez ne maradjon így. Már erős a lázadozás az EPP-ben Orbán politikája miatt, ám strasbourgi  hatalmi megfontolások miatt még egy ideig nem lehet számítani a…..
Mikhail Ignacijev 2017.04.29 12:23:53
@morph on deer:

Ott van mindjárt a CEU- t irányító, nyilvánvalóan orosz ügynök:

Mikhajil Ignatyev

Meglep, hogy a minden bokorban orosz veszélyre figyelmeztető, állandóan éber gyurcsányista, sorosista, libajnaista, bokrosista, hiper- szuper eurokonform és européer demokrácia bajnokainak nem tűnik fel, ez a nyilvánvaló tény.

3,3 millió ember Magyarországon, mind- mind orosz ügynök!
Sőt, mindenki más, aki nem a kiskörúton belüli romkocsmák alagsorában szívja Szorosz papa marihuanaját.

Mikhajil Ignátyev CEU- proktőr és anal- izátor s.k. (orosz ügynök)
Mikhail Ignacijev 2017.04.29 14:54:30
@Sir Galahad:
Az ellenzéknek elsősorban magyar választókat kéne megnyernie- de az nemigen megy, főleg azzal a mentalitással, hogy bármit is tesz Orbán, annak az ellenkezője mögé kell beállni és mantrázni napestig.
Így sikerült illegális bevándorlás ügyében (No. 1 biztonsági kérdés jelenleg és a jövőben) a magyar választók 80%- val szembekerülni.
Innen már nem másznak vissza, pláne, hogy még rá is kapcsolnak a nagy migránssimogatásra.

Úgyhogy marad a "minden bokorban ellenség", illetve "orosz ügynökök" paranoiás tévképzetükbe zárkozás és becsavarodás, ebben a csak a mélybe vezető spirálban.

Mikhajil Ignátyev, CEU- proktőr és anal- izátor s.k. (orosz ügynök)
10 évig sugározta 40 millió Wattos erősségű rövidhullámait Moszkva az Egyesült Államok felé. Washington szerint a Kreml agykontroll alatt tartotta őket, az oroszok persze mást mondanak. A csernobili Fakopáncs (Fotó:Masterock.livejournal.com)..
Mintha Sztálin vagy Brezsnyev tért volna vissza. Csak most Magyarországra. Ezek paranoiásak voltak. Nem elég Önnek a többség egy demokráciában, hanem üldöznie kell ezeket. Rájuk mászik, csak mert más a véleményük!   "Orbán Miniszterelnök Úr! Nem tudom, mennyire emlékszik az első alkalomra,…..
Orbán – Brüsszel: 1 : 0. Nem fogunk csontig benyalni Orbánnak, mint a közpénzből kitömött GFG-s lakájmédia, nyugalom. De meg kell állapítanunk: az Európai Unió nevű mamut nem fogja megnevelni a mi kis zsebdiktátorunkat. Az Magyarország dolga...
Mikhail Ignacijev 2017.04.27 10:41:32
Mikhail Ignacijev 2017.04.27 18:49:03
@Tibi !:
Szerintem is hiba volt Szorosz papát meghívni, fogadni.

No meg az orosz hacker Mikhajil Ignátyef- et.

Mikhajil Ignacijev CEU- proktőr és anal- izátor s.k.
Döglött oroszlánban felesleges belerúgni, de amit Gyurcsány Ferenc az utóbbi pár napban művelt, hogy bekerüljön a hírekbe, az tragikomédiával ér fel.  ..
Mikhail Ignacijev 2017.04.27 18:47:40
Mürkülnéni, az ojrópai NSA- főspicli nemrég vett 55 milliárd m3 földgázt Putyintól.

index.hu/kulfold/2017/01/11/ukrajna_gazprom_eu/

Róla is van papírja az Őszödi Igazmondónak?

Fletó, Fletó, anyád nem mondta, hogy gyógyszerre ne igyál...
Magyarország külügyminisztere azt bírta mondani egy lengyel lapnak, hogy Jestem Węgrem i my mamy węgierską historię. My nie postrzegamy Rosji jako zagrożenia dla Węgier. Kropka...
Mikhail Ignacijev 2017.04.27 12:01:10
Orosz agresszió:

imgur.com/gallery/UzaEGyw

Mikhajil Ignácijev, CEU- proktőr és anal- izátor s.k. (orosz hacker)
A világ vezető lapjai egyöntetűen úgy látják, hogy eddig és ne tovább! Orbán Viktor túlment minden határon és az EU csak saját magát sodorja veszélybe, ha ezúttal is ráhagyja. Csakhogy az európai kereszténypártok továbbra is kitartanak saját, jól bejáratott megalkuvásuk mellett. A jelek szerint az…..
"Milliók szegényedtek el azért, hogy neki profitja legyen" – nem Mészáros Lőrincről, hanem Soros Györgyről mondta ezt Orbán Viktor az Európai Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján. Előtte, a plenáris ülésen kérték számon a magyar miniszterelnökön többek között a CEU-törvényt, a menekültügyi…..
Morcos kávé Maffiakormányunk van 2017.04.25 15:17:26
A XIX. századi Olaszországban elkezdődött valami. Néhány bűnöző úgy gondolta ha összefognak, gyümölcsözőbb lesz a tevékenységük....és hipp-hopp, így lett a maffia. Azóta is töretlen népszerűségnek örvend a koncepció, máig sok-sok országban sok-sok követője akad a sémának, viszont azt nem tudom,…..
1986. április 26-án hajnalban az ukrajnai (akkor Szovjetunió) Csernobili Atomerőműben baleset történt. Az erőmű reaktorát a hirtelen fejlődő nagymennyiségű gőz szétvetette. Felrobbant, és 25 ezer tonna grafit kapott lángra. A hatalmas tüzet két hét alatt sikerült teljesen eloltani. A baleset miatt a…..
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
Az új törésvonal a nyílt világ, illetve a lezárt határok, a sorompók hívei között húzódik, ám Európa a nyitottságot támogatja. Hagyjanak bennünket békén, nem kérünk a politika intrikáiból, csupán szabadon szeretnénk tanítani és kutatni - mondta a CEU rektora. Sokak szerint a támadás része a Soros…..
A Facebookon Bardóczi Sándor tájépítész mérnök tett közzé egy listát arról, mi is történik most civil-ügyben...
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktornak komoly víziója van Magyarországgal kapcsolatban és tudatosan építkezik. A valóság sajnos nagyon messze áll ettől a kijelentéstől. ..
A jövő és a múlt képviselői kerültek a francia elnökválasztás fináléjába, de ha Macron győz, megoldást kell találnia a Le Pent magasba repítő félelmekre. Jól kiosztják a levélírók Tibor Fischert, amiért a minap megpróbálta tisztára mosni Orbán Viktort a Guardian-ben. A brit lap szerint súlyos…..