Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Tokány

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik reggel a napi rutin közben véletlenül az m5 csatorna egyik beszélgetésébe csöppentem. Értelmesnek tűnő vita folyt, azt hiszem, az új történelem tankönyvről. A beszélgetést Gulyás István moderálta, aki valamiért az idős Görgeire hajazó fizimiskát csinált magának Gárdonyi-bajusszal. Gulyást…..
A Diákhangon többször is szó volt már Rácz Zsófiáról, aki tavaly év végén lett ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, mindössze 22 évesen. Akkor úgy írtam, erős kettős mércének számít, ha az ellenzék a koráért kritizálja, miközben Nagy Blankát és társait kvázi…..
István Tokány 2020.06.18 14:30:55
Azt mondják hogy ha egy cikk címében eldöntendő kérdés van, akkor a válasz minden esetben: nem. Lássuk így van-e ez mai bejegyzésünknél is, amit legújabb szerzőnk, Márffy Bence, azaz Időutazó írt a diktátum századik évfordulójára...
István Tokány 2020.06.04 18:40:01
@wartburg1963: "Molotov a SZU elleni német támadás másnapján dokumenmtáltan jelezte a magyar nagykövetnek, hogy Moszkva támogatja az erdélyi magyar területi követeléseket, amennyiben Magyarország semleges marad a SZU elleni háborúban."

Aha. Az oroszok, meg az ő híres igazmondásuk és betartott ígéreteik.....
Az egész interneten végigsöpört a hír, miszerint egy afroamerikai férfit rendőri intézkedés közben meggyilkoltak. Az áldozat bűne az volt, hogy hasonlított valakire, aki hamis pénzzel próbált meg fizetni egy boltban. A férfi nyakán pontosan 8 percig térdelt a rendőr, egészen addig amíg az…..
István Tokány 2020.06.04 18:32:34
@midnightcoder2: "Egy amcsi rendőr ..... leszorított egy közveszélyes bűnözőt."
1. Amíg nem került rá bilincs, leszorítás volt. Utána csak szimpla kivégzés.
2. Amíg a rend derék, rühesállat sünkutyái agyonlőnek egy fegyvertelen nőt aki pongyolában megy az épp általa kihívott rnedőrök felé, amíg a rend derék, rühesállat sünkutyája agyonlövi a SAJÁT LAKÁSÁBAN TARTÓZKODÓ állampolgárt, mert a baromkurva rendőrribanc eltéveszt egy EGÉSZ EMELETET hazafelé menet, amíg a rend derék, rühesállat sünkutyái agyonlőnek egy FEGYVERTELEN, PÓLÓBAN ÉS RÖVIDNADRÁGBAN, FEJE FÖLÉ EMELT KÉZZEL FEKVŐ embert, amíg a rend derék, rühesállat nyugger sünkutyája és hasonlóan elmebeteg fia lelő EGY FEGYVERTELEN KOCOGÓT, csak mert szerintük hasonlított egy betörőre, addig ezek csak mocskos gyilkosok, és aki védelmükbe veszi őket, az meg egy köcsög barom.
A Tu-22M bemutatása ebben a részben először is a típus üzemeltetési tapasztalataival, települési helyeivel, első hadgyakorlataival, komplex bevetési lehetőségeivel, illetve a vele történt repülőeseményekkel folytatódik. Utána részletesen lesz szó a kifejezetten a bombázószemélyzetek kiképzését…..
István Tokány 2019.11.03 13:55:35
@István Tokány: Pontosabban: ...leestek...
Karácsony hamar kimutatta a foga fehérjét, hogy nem tűri a másképp gondolkodókat, hogy a cenzúra eszközével lépne fel azok ellen, akik nem az ő szája íze szerint fogalmaznak. Támadást intéz a sajtószabadság ellen, a BKV mögé bújva adminisztratív eszközökkel hallgattatná el azokat, akik másképp…..
István Tokány 2019.11.03 13:28:40
@MAXVAL bircaman közíró: "A ballibek mindigis ellenségei voltak a sajtószabadságnak."

Mit ugatsz, köcsög fideszbuzeráns geciputtony?
He? Birkageci "közíró".
Maximálisan értem én, ha elszakad a cérna. Csak nem szeretem. Hadházy Ákos a mai politikusi garnitúra egyik legtiszteletreméltóbb tagja, szélmalomharca a narancsos korrupció felderítéséért megsüvegelendő, kis túlzással egyedül többet tett azért, hogy kiderüljenek a rendszer sötét ügyei, mint az…..
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
István Tokány 2019.09.19 15:29:19
@Terézágyú: Bijjó! A majmoknál most ez a menő. Pl. egy pc-gender-femináci-libber-vegán-értelmiségi-bijjó, ma a világ emberi génkészletének a csúcsa!
Mármint az említettek szerint. Szerintem meg csak egy kis agyonhájpolt söpredék.
Papír alapon jelent meg a Mandiner, és illene köszönteni, de nem megy. Nem, mert a polgári eszme 2.0-ás elárulását sejtem benne, annak meg minek örülni. Korszakos Viktor sietett posztolni, amint lapozgatja, pedig kolbászcsomagolásra kifejezetten alkalmatlan. Ezután a nemzeti szpáhik hanyatt-homlok…..
István Tokány 2019.09.19 15:21:01
@szcsongor: Bulgáriából ugat a seggszopó birkageci "közíró"? Azt hittem valami román kecskekúró aljadék a féregje.
István Tokány 2019.09.19 15:22:39
@Virtuális turista: Mi van pöcsikém? Te inkább házi oltárnak készíted el ezt a seggtörlésre is teljesen alkalmatlan szennylapot? És még te pofázol sírásásról?
István Tokány 2019.09.19 15:24:33
@Ma Baker: "...mind az ilyen alja blogokból ráfröcsög a fekália amit a kormány felé szánnak."
Talán mert megérdemlik? De ha ennyire zavar nyald fel, ahogy a fideszbgecik bélsarával teszed. Még meg sem bőrösödik a fajanszban, már kieszed belőle, mert egy igazi fideszes szarta. Te barom, te!
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
István Tokány 2019.09.07 13:43:19
@PPK™: "Tisztában vannak azzal, hogy a jellemhulladék nők gombamód elszaporodtak az elmúlt évtizedekben, ahogy téged is a feleséged, úgy a férfiakat pusztán eszköznek tekintik. Ugródeszkának, amiről el tudnak rugaszkodni."

Stimmel. Szinte csak ezt látom mindenhol.
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
István Tokány 2019.08.11 21:35:37
@MAXVAL bircaman közíró:Az igazi, hithű fideszbuzeráns seggszáj, egy olyan eszme feltétlen híve, ami államformává emelte a korrupciót és a lopást, persze hogy nem érzi ezeket lopásnak.
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
István Tokány 2019.07.04 19:06:50
@chili wili: Mit kaptak? Sose mondják el a végét, ahol a poén van. Annyira unom már!
István Tokány 2019.07.04 19:09:43
@Alick: @chili wili: Mit kaptak? Sose mondják el a végét, ahol a poén van. Annyira unom már!
Egyszer majd kaméleonfajt neveznek el Orbán Viktorról. ..
A Business Insider jelenlegi és korábbi takarítókkal beszélt, hogy megtudja, mit mondanának a vendégeknek, hogyan lehetne könnyebbé tenni az életüket. Avagy apróságok és kedves gesztusok, amelyekkel sokat lehet segíteni a szállodai takarítóknak...
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
István Tokány 2019.06.01 23:05:18
@MAXVAL bircaman közíró: A köcsög, fideszbuzeráns seggfejek nehezen viselik el a másként gondolkodást, ez a fő megfigyelésem.
Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben. Az oroszoknak éppen a hazáját áruló Strache videók elemzésével nyitott az eheti Keménymag, benne vitathatatlanul a konzervatív újságírás…..
István Tokány 2019.05.24 21:10:15
@saul fika: Szopjatok! Nektek már úgyse jut más!
Meglepő módon a bulváron túl a mértékadónak nevezhető sajtóig is elért Angliában az a twitter-bejegyzés, amely szerint a Wizz Air ülészsebekben fellelhető biztonsági tájékoztató kártyája szexista. A tweetet készítő hölgy azon akadt ki, hogy a bemutató kártyán megrajzolt utas túlságosan szexi, hiszen…..
István Tokány 2019.05.18 19:26:44
A válás után a volt feleség még mindig igényt tart az ex-férj szolgálataira, a ház körüli munkálatok, az autószerelés, a bevásárlás és a fűnyírás változatlanul az ő reszortja maradt. A nőnek ez így kényelmes, hiszen van egy állandó háztartási alkalmazottja, akit…..
A magyar ügyészség szerepéről tartott előadást dr. Magyar György ügyvéd a Liberális Magyarországért Alapítvány – ALMA és a Magyar Liberális Párt békéscsabai vezetőjének, dr. Fülöp Zoltánnak a rendezésében Békéscsabán.  A fórum résztvevői arra voltak kíváncsiak, vajon mennyire befolyásolja a politika…..
István Tokány 2019.03.07 18:00:43
@MAXVAL bircaman közíró: "Ebben csak ballibek hisznek. A ballibek álmaiban létezik 2,5-3 millió fanatikus fideszes, aki vallásos hittel issza Zorbán minden szavát.
A valóságban a fideszes keménymag 200 ezer ember..."

MAXVAL bircaman közíró közismert fideszbuzi felszopóköcsög, így szövege nem vehető komolyan.
Mostanában ha egy politikust valami gazságon érnek, rögtön azzal védekezik, hogy a cselekedete magánügy, ahhoz a választópolgároknak semmi köze. Nyilvánvaló, hogy ez a fennhéjazó magatartás elítélendő, ha azonban a mögötte meghúzódó ideológiára is rápillantunk, a szörnyülködés mellett a NER…..
István Tokány 2018.09.14 07:40:20
@maxval balcán bircaman: A korrupció és az intézményesített, államosított lopás mióta magánügy, te kibaszott birkageci fideszgané??????
Reágáló Az új rend 2018.04.27 21:53:28
A ligetben kicsit meggyepálták az állampolgári jogukkal élő, bejelentett tüntetésen részt vevő állampolgárok egy részét. Nem, nem a rendőrök. A liget-projektnek nevezett barbár rombolás eszközeit védő magáncég biztonsági őrei, vagyonőrei tették. A rendőrség a feszültség kialakulása pillanatában…..
István Tokány 2018.04.29 17:05:53
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Migint itt ugatsz köcsög fideszbuzi gyapjasgeci?
Az észak koreai "kedves vezető" közismerten rettegésben él, egy állitólagos ellene készülő gyilkossági akció miatt. A felfokozott paranoia és agresszívitása még közvetlen bizalmasait is folyamatos félelemben tartja. Cezaromániája és robbanékonysága  gyerekkorára nyulik vissza. „Stresszes volt és…..
István Tokány 2018.04.29 17:01:36
@Mr. Hyde: Nyaljad csak hülyegyerek!
István Tokány 2018.04.29 17:02:44
@teéjesenmindegy: " A szétlövetett árulók 2 év után újra élnek."
Nyomj már erről egy linket kicsibogaram!
  Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba. Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót: 8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc"…..
István Tokány 2017.10.01 17:38:56
@conchita wurst: Sajnos még mindig vannak olyan fideszbuzi baromarcok mint te. És ez tényleg nem tetszik. Bár nem vagyok libsi. Se balos. Se jobbos. Csak simán gyűlöllek benneteket köcsögök.
A Fidesz - a legutóbbi közvéleménykutatások szerint a biztos szavazók táborában többséggel (!) bíró támogatóit - az általam ismert baloldali értelmezések legalább megtévesztettnek gondolják, rosszabb esetben szociológiai stb. okokat keresnek az elmaradott, versenyképtelen világnézetükhöz, sőt vannak…..