Regisztráció Blogot indítok
Adatok
excitotoxicitás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
excitotoxicitás 2011.12.19 18:35:20
@Pávor Jál: én semmit. Nem zavar, sőt, örülök is neki. Csupán az érdekelt, hogy akik ennyire örülnek a fenti hírnek, azok akkor is ennyire megengedőek lennének-e, ha vki a magyar himnuszt nem, de egy másikat szívből énekelné M.o.-n.
excitotoxicitás 2011.12.19 18:53:55
@egyiptomi ugróegér: nem ez a lényeg. Hanem, hogy fordított helyzetben - a múltban történtektől függetlenül - hogy reagálnának rá az érintettek. A puszta reakciójuk. Engem csupán ez érdekelt (volna). Mindenféle egyéb részletkérdés csak.
Magyarországon az biztos,hogy semmi nem biztos. A rendszerváltás óta eltelt húsz évben lényegében semmi nem változott Magyarországon. A bürokrácia és korrupció ugyanolyan méretekben keseríti az emberek életét mint a kommunizmus alatt. Az emberek jogai csak papíron, elméletben…..
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..