Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scherzer Marcell

77 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell nagy tudósnak vagy statisztikusnak lenni ahhoz, hogy az ember észrevegye a mintázatokat abban, ahogyan a Honvéd hétről hétre megveri magát.   Azon túl, hogy Horváth Ferenc vezetőedző minden meccs után ritka balszerencsét, videóbírót, állóképességet, és gyakorlatilag minden más tényezőt…..
A mai nap folyamán jelentették be a Budapest Honvéd weboldalán, hogy Pisont István (eddig megbízott vezetőedző) marad az év végéig a csapat élén. Jó döntést hozott a vezetőség? Egyáltalán bent marad idén a csapat? Átfogó elemzés következik.  Hogy áll most a csapat?    A legutóbbi idegenbeli…..
Abban biztosan Te is egyetértesz, hogy nagyon fontos az olvasás egy ember életében. Különösen elalvás előtt lehetnek jó hatásai... Nézzük meg azt a 3 okot, ami miatt Neked is el kell kezdened olvasni elalvás előtt!..
Szoktál olvasni? Akkor jó híreket hoztam... Egy angliai kutatásban bebizonyították: Aki olvasni szokott, az nagyságrendekkel megértőbb lesz másokkal... Nézzük miért:..
AÚjabb hatékonyságnövelő applikációt találtam az AppStoreban, miközben írom ezt a cikket, épp tesztelem is. Nézzük, miért és kiknek lehet hasznos a BeFocused app.  ..
Befejeződött a Diósgyőri könyvtár felújítása, minden kedves érdeklődőt vár a miskolci Petőfi könyvtár...  ..
Read !t Top 5 könyv 2017 ŐSZ 2017.10.04 16:06:53
Íme a 2017-es ősz top 5 könyve - legalábbis az egyik legnagyobb könyváruház szerint. Te olvastad bármelyiket is? Facebook: Read It..
Tudományos Podcast minden csütörtökön... Miről szól és mikor érdemes hallgatnod?  ..
Ha elmúltál már 30 éves, akkor szinte biztosan láthattál diafilmeket gyerekkorodban... Emlékszel még rájuk? Idézzük fel, melyik volt az 5 legnépszerűbb diafilm - amit biztosan láttál!  ..
Szeptember negyedikén egy merészet vállaltam: 21 nap alatt 21 könyvet hagytam el.. Többen csatlakoztak a projekthez, ezért nagyon hálás vagyok Nektek! Nézzük meg azt a 10 képet a kihívásból, ami a legjobban tetszett nekem.....
Sokszor éri az amerikaiakat látatlanban is az a gonoszkodó ítélet, hogy bár magabiztosak, de buták: „azt se tudják, Bukarest vagy Budapest”. Bezzeg – érkezik a hazai példa – a magyarok kimerítő ismeretet kapnak. A lexikális tudás oltárán viszont talán áldozattá válik valami sokkal lényegesebb: az…..
Nagyjából egy hónapja fogalmazódott meg bennem a 21 napos könyvkihívás gondolata, amiben szeptemberben Budapest forgalmasabb helyein könyveket fogok elhagyni...      ..
Olvasni szeretnél, de hirtelen nem tudod, hogy mit? Bementél a könyvesboltba, de egyszerre 10 könyv is megtetszett? Ebben a cikkben arra keresünk megoldást, hogy hogyan válassz könyvet magadnak...  ..
Ismered az Amazont? A világ egyik legnagyobb internetes kereskedelmi weboldala. Kezdetben csak könyveket árultak, de azóta már majdhogynem mindent be tudsz szerezni az oldalról... Nézzünk meg 5 érdekességet az Amazonnal kapcsolatban!..
Sokat vagy útközben? Kocsiban vagy tömegközlekedéssel? Mindegy. Itt egy Podcast, hogy hasznosan üsd el az időd.....
Magyar nyelvre is lefordított üzleti könyvek közül szerintem a top 10-es listát erősíti a Lean Startup című Eric Ries-től. Hogy miért? A cikkből kiderül...    ..
Az egyik barátommal beszélgettünk, hogy mit adhatna a nagymamának névnapra - mert közeleg a 30.-a, Rózsa névnap. Nézzük meg, mi az a 3 dolog ami eszünkbe jutott...  ..
Ismered az Amazont? A világ egyik legnagyobb online aukciós portáljává nőtte ki magát... Alapból egyébként könyveket lehetett rajta vásárolni, nézzük meg mikor és miért éri meg az Amazonon vásárolni a könyveid egy itthoni könyvesbolt helyett például...  ..
Ismered Gary Vaynerchuk amerikai vállalkozót? Laza stílus, szókimondó és motiváltabb mint 100 másik ember együttvéve...
Ettél már valaha is a mekiben? Szinte biztos... Ismered a gyorsétteremlánc történetét és hogy hogyan lettek sikeresek? Aligha... Nézzük meg hogyan lett sikeres a McDonalds Ray Kroc szemszögéből...  ..
Ismered az Amazon egyik leghíresebb termékcsaládját a Kindle-t? Ha szeretsz olvasni, akkor ezt a cikket érdemes megnézned!  ..
Dan Kennedy amerikai marketingguru egyik könyvét nyálaztam át az utóbbi napokban, és meg kell valljam nagyon tetszett. Nézzük meg, miért lesz hasznos Neked egy ilyen könyv (nem csak a marketing miatt)..
Szoktál stresszelni, gyakran vagy ideges - pedig nem kellene? Íme 3+1 jó tanács, amitől jobban érezheted magad a mindennapokban - és ebből kettő kötődik egy applikációhoz, ami segíthet benne...  ..
Szoktál olvasni? Garantálom, hogy ez a megmozdulás érdekelni fog.....
A postai levelek lassan újra reneszánszukat élik a marketingben, viszont még mindig nincs tele az emberek postaládája annyira mint az e-mail fiókjuk. Sőt, csak 1-1 kósza eladás célú levelet kapunk...  Nézzünk meg azt a pár lépést, ahogy meggyőznélek hogy tőlem rendeld meg a szomszédok…..