Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedobásnál nincs les, ezt használta ki

0 bejegyzést írt és 1615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2010.06.24 20:03:12
:)
Mondd meg a csapatod, megmondom, ki vagy. Strigo kommentelőt (mellékállásban divatdrukker, vagy fordítva), hatalmába kerítette a - nevezzük így - kreativitás, majd a komplett Premier League mezőnyét a boncasztalra fektette, és az epidurális érzéstelenítéstől nagyvonalúan…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.24 15:15:22
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.09 15:08:18
@_benchpotato: aki szerint XA nem tud futballozni, az kérem kapcsolja ki. Alonso a DLP tankönyvi illusztrációja.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.09 15:33:42
@_benchpotato: nem fogsz találni sehol olyan leírást/elemzést a deep-lying playmaker fogalmáról, ahol ne említenék meg Xabi Alonsót példaként, de azért hajrá.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.09 15:55:38
@_benchpotato: jó, rendben.

@halareaal: hatalmas különbség van minőségileg abban, hogy Mascherano vagy Alonso köti össze a védelmet a támadósorral.

én általában rossz elképzelésnek tartom, hogy egy 4-2-3-1-ben két kimondottan védekező (holding) középpályás legyen, de egy olyan csapatnál, amelyik gyakorlatilag minden meccsén dominálni (és labdát birtokolni) akar, márpedig a Madridnál nem lehet más az elképzelés, ott ez teljes eszelősség volna.
Nou San Trafford OFFTOPIC! 2009.07.07 08:00:00
Abban az esetben, ha Anglia válogatottja megszerzi a 2010-es dél-afrikai VB-n való szereplés jogát, Fabio Capello magaslati edzőtáborba viszi a fiúkat Ausztriába, hogy szoktassa őket a ritka levegőhöz. Ez nekünk nagyon ismerős valahonnan, és már előre röhögünk, még akkor is, ha…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.08 00:59:08
@popp: Silva és Villa a Liverpoolba igazolnak, Riera és Voronin mennek a másik irányba, illetve Pacheco kölcsönbe, meg persze némi pénz.

itt hallottátok először! :D
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.08 02:42:39
@popp: hahh, gúnyolódj csak, aztán majd nézel, mint a lukinyúl.
Milan, Liverpool, Roma, Lyon, Porto, PSV, Rangers, Tottenham, Corinthians, Atletico Madrid, Flamengo, Olympiakos, Sporting, Anderlecht, Galatasaray, Basel, Midtjylland és Al Ain FC, kétszer negyvenöt perc, háromszáz kilométer per óra, mi a retek ez??? Ez nem más, mint a Superleague Formula,…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.07.03 01:52:53
@double.up: hát, már eddig is vicces sztori volt

static.guim.co.uk/Guardian/football/gallery/2009/jul/01/newcastleunited-hullcity/DONEChrisKey-8043.jpg

de ez az újabb csavar már egy kicsit túl sok a tréfából. :D
jelzem, a Redcafé egész nap elérhetetlen. :D
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.06.28 23:03:41
@popp: nincs ilyen tény, ilyen elképzeléseink vannak. a kínaiak meg annyian vannak, mint a kínaiak, az lenne csoda, ha nem söpörnének be ennyi érmet, de olyan gyanús alakok, úgyhogy inkább fogjuk a doppingra.

egyébként Petit nem azt nyilatkozta, hogy nem lehet bírni dopping nélkül, vagy hogy mindenki doppingol, hanem azt, hogy ebbe az irányba halad szerinte a futball, és hogy vannak akik már most is (illetve akkor, amikor nyilatkozott) doppingolnak.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.06.28 23:22:16
@popp: a kínaiak történetesen tornában a legkiemelkedőbbek hosszú ideje. milyen doppingszer csinál az átlagos tornászból klasszis tornászt?

ugyanígy a focisták sem azért doppingolnak, hogy jobb játékosok legyenek, hanem hogy bírják a sűrű versenynaptárt. és itt akkor inkább beszéljünk "dopping"-ról, mert mi van mondjuk a cukorkaként falt fájdalomcsillapítókkal?

a foci nem úszás vagy atlétika, doppingtól egy csapatból sem lesz világbajnok. ezért értelmetlen erről beszélni KONKRÉT EREDMÉNYEK KAPCSÁN.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.06.28 23:52:16
@popp: egy minden tekintetben brutálisan fejlődő ország bizony feljön olyan sportágakban, ahol addig sehol sem volt. azt nem értem, miért épp velük kapcsolatban kell mindig előhozni a doppingot. ezért hoztam fel a tornát, ahol tényleg brutálisan dominálnak, és ami doppingszempontból az egyik legtisztább sportág. az mondjuk nem volna legalább ilyen tetszetős logika, hogy ha egy ilyen sportágban dominálnak a leginkább, akkor biztos ők a legtisztességesebbek általában is? nem, akkor elő kell húzni azt a kártyát, hogy biztos meghamisították a versenyzőik születési adatait (az amerikai média és a közvélemény egészen szánalmas műsort nyomott ennek kapcsán tavaly). hiszen az nem lehet, hogy ezek a kis sárgák csak úgy jobbak legyenek nálunk.

ugyanígy az nem tetszetős logika, hogy a '90-es években nem azért buktak le az ő úszóik, mert ők doppingoltak leginkább, hanem mert az ő sportorvosi hátterük volt a leggyengébb? akkor most hogy is van ez?
A Patikaszövetség legfrissebb adatai alapján a fejfájás elleni készítmények értékesítése az elmúlt négy napban látványosan megugrott. Mint érettségiztető tanár, felfedhetném a napi átlag 18 felelet magasságában beálló, majd a tanúsítványok kiosztásának emelkedett…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.06.18 18:57:04
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.06.17 20:14:53
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.06.14 15:19:55
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
Olyan érzésünk van, mintha a szerdai BL-döntő végeztével, amikor Puyol csak rázta és rázta, a 2008-2009-es fociidény is befejeződött volna. Csütörtök reggel az elvonási tünetek is megjelentek, és a Gyalog galopp felidézésénél is csak olyan lovagok jutottak eszünkbe, akik azt…..
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.28 02:55:13
Hivatalosan még nem ez a harc lesz a végső, de sanszos, hogy több helyen is dobálhatjuk a pontokat az "i"-re. A kiesés ellen papíron nyolcan, valójában csak öten küzdenek, a nemzetközi kupaindulásért még négyen vannak versenyben, míg a bajnoki versenyfutás…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.19 22:48:49
@crouchy: ehhhehhhehh, ez az, helyezd nyomás alá! :)))
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.19 23:03:34
@pote: fel kell kötnöd a gatyát heinrich kámingáutja után, főszóviccbetyár! :D
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.19 23:04:11
@crouchy: na, azért :)
A célegyenesbe érkezett a világ második legerősebb bajnoksága (bruhaha – a szerk.) 38 fordulóból lement 35, mindegyik csapatnak ennyi mérkőzés állt a rendelkezésére begyűjteni a hőn áhított pontokat. (Statisztikusok kedvéért az idény 92,1%-án vagyunk túl egyébként.)…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.15 14:33:39
@Henke: egy kommentem volt ebben a posztban, az is Rooneyról szólt :D
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.14 15:22:20
@Everred: amit ugyanabban az évben kapott meg, mint amikor a PFA-t? ;)
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.11 21:23:50
@Everred: miért nem szólt valaki, hogy ez most van? :/
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.11 22:34:14
A galambősz lord hörögve borult a díszesen faragott stelázsira, a ködös távolban éjfélt ütött egy toronyóra. Kezdhetnénk így is a Bundesliga krimit, de a hétközi forduló időcsapdája miatt rögtön a végére lapozunk. Andrea Barzagli, kérem, álljon fel. Meri-e tagadni, hogy…..
Arsene Wenger rendszerével együtt megbukott. Nem azért, mert csapata kiesett a szinte tökéletesen játszó Man United ellen, vagy mert csak egy tizenegyesgólra futotta ellenük az Emirates-ben. Azért zsákutca ez az egész koncepció - ha van egyáltalán koncepció - mert egy küzdésre,…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.06 12:20:31
@Awkward:

különvélemény konkrétan a Fletcher-esettel, általában pedig a "labdát ért először" érv kritikátlan alkalmazásával kapcsolatban.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.05.06 12:29:33
@Glory: pontosan abban különbözött volna, amit leírtál: az esetben a (szabályos) szerelés _következtében_ esett volna át rajta Fabregas. tegnap este pedig az történt, hogy Fletcher "szerelt" (kicsit pöckölt a labdán), MAJD lábkulcsot alkalmazott.
Több olyan Arsenalt láttunk idén, amelyiket szétszedi a Manchester United, mint ahány olyan Manchestert, amelyik kiesik a londoniak ellen. Amíg szemantikailag elemzed a fenti megállapítást, hogy aztán leanyázz/egyetérts a kommentek között, néhány statisztika, amivel nem lehet…..
Talán a világ két legjobb csapata találkozik kedd este a Bajnokok Ligájában. Ezt úgy értjük, hogy szerintünk a Barcelona és a Chelsea is jobb csapat, mint a másik ág két elődöntőse, így ha odáig nem is merészkednénk, hogy előrehozott döntőnek tituláljuk a meccset,…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.29 00:27:07
@takibacsi: én azt abszolút megértem, ha valakit, pláne Barca-szurkolóként, bántott a Chelsea valóban kemény játéka, csak kicsit furcsa ezt abból a spanyol bajnokságból kiszólva hangoztatni, ahol (amennyire figyelem) meccsenként két piros az átlag.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.29 00:38:12
@Csöncsön: és egy spanyol bíró Puyolt a pályán hagyta volna? ;)

még valami: Drogba szokásos gusztustalan formáját hozta, de (ó, horror!) nekem pl. Iniesta sem lopta be magát a szívembe a mai meccsen. szóval tény, hogy faragták (és általában faragják) a Barca-játékosokat, de azért (pláne a Camp Nouban) mintha ők is mindent elkövetnének azért, hogy ezt a bíró is így lássa, nincs igazam?
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.29 00:57:01
@Csöncsön: nem emlékszem kirívóan sportszerűtlen szabálytalanságra (nem mernék rá megesküdni, hogy nem volt). ha azt mondod, hogy Iniestától távol áll a műesés, és ilyenkor a szemem téved, NEKED elhiszem ( ;) ), de ahhoz ragaszkodom, hogy az ihletett esés-lepörgései már-már a klasszikusat idézik.
Az elnyújtott harmincharmadik után egy háromnapos harmincnegyedik következik. A bajnoki címért  eséllyel küzdő csapatok közül az éllovasnak lesz a legnehezebb dolga, de a Pool kieső jelölthöz, a Chelsea meg nemzetközi szereplésért küzdő csapathoz látogat, vagyis tuti három…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.25 20:05:40
@Woland: ez után szinte biztos. :( jól kicsalogattátok belőlük az eltemetett formájukat... :(
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.25 20:13:42
@bög: már elég régóta.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.26 00:08:31
@Lencse.: én is így jártam (bár én valamennyi meccset telibetrafáltam :D ). az történhetett, hogy nem aktiváltad (vagy nem aktiváltad időben) a Footbo-s accountot a tőlik kapott e-mailben lévő linken keresztül. én legalábbis így rekonstruáltam a történteket.
Miközben majdmindenki azt számolgatja, hogy mennyit kell a MU-nak botlania a hátralévő fordulókban ahhoz, hogy a Pool - vagy esetleg a Chelsea - legyen a bajnok, addig az aktuális fordulóban a két trónkövetelő hullajtotta a pontokat. Igaz, gyökeresen különböző mérkőzéseken. A…..
Derbi volt, és látjuk a kommentek között, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de mi valahogy egyetlen pillanatra sem éreztük, hogy ez a derby d’Italia a Juventusnak állna. Még az első félidőben sem, amikor kiegyenlített volt a meccs, még néhány helyzet is összejött.…..
Miben ölt testet ez az oly sokat használt frázis? Szép szó a csalásra, vagy a bíró töketlensége áll e jelenség mögött? Nem minden esetben a hazai szurkolók által teremtett hangulat a felelős ezért, hiszen egészen alacsony osztályokban, ahol szinte nincs is közönség, szintén…..
Hét meccs lement már a krisztusi korú fordulóból és a két elődöntőt is lejátszottak a Wembley-ben. Ma és holnap a kupacsapatok próbálják meg pótolni bajnoki hiányosságaikat, de nem lehet azt mondani, hogy tingli-tangli meccseket kapunk az unalmas hétköznapokra. Rögtön…..
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.22 00:17:20
@Ferguson: Carragher egy hibától eltekintve remekül játszott, az első félidőben Benayoun után a legjobb játékosunk volt.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.22 14:24:37
@sludgestreet:

mondjuk Arsavinnak ez a gólöröm a védjegye, tény, hogy nem a legszerencsésebb, viszont legalább nem konkrét szurkolótáboroknak szól, hanem mindig mindenki megkapja tőle.
bedobásnál nincs les, ezt használta ki 2009.04.22 15:04:34
@Tika_: nehéz emellett érvelni, mert értem a problémátokat, de szerintem Arsavin olyan típus, aki nem érzi/érti, hogy ez bunkóság lenne. egy lökött kölyök valahol, ez néha szimpi, néha meg nem.