Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EGY a megingathatatlan HÁROM millióból

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neírdalá János megint aláírta. ..
EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2019.12.21 04:15:32
"A kormánypárt 32 százalékkal messze a legnépszerűbb politikai erő,"
index.hu/belfold/2019/12/20/nagyon_nepszeru_a_fidesz_masodik_a_dk/

Ha elgondolkodnak a választok, hogy kire szavazzanak, az országot felépítő fideszre, vagy FASZVERŐELLENZÉKRE, akkor nem kétséges a választás.
"Nagyon örülök kedves nagyságos úr, hogy meg tetszett állni szegény hajlékom előtt. Behívnám magamhoz, de a mama bent fekszik betegen mert nekem kórházra nem telik, így itthon ápoljuk ahogy tudjuk. Láttam ám az új repülőt amit venni tetszett, nagyon szép darab, és jó nagy. Remélem elfér benne…..
Csúnyán elbukott a fideszes jelölt is a nyóckerben. Csak ezt senki sem hangoztatja. ..
Léteznek-e hatékony ellenzéki stratégiák egy olyan Parlamentben, ahol a kormánypárt csak biodíszletnek tekinti a képviselők egyharmadát? Lehet-e megálljt parancsolni egy olyan centralizált hatalomnak, amely nem tűri a külső- és belső kritikát, és ledarálja azokat a szakmai- és civil szervezeteket,…..
Persze le lehet tagadni Orbán szerdai raportra hívását – ahogy megteszi ezt a kormánypropaganda, de nem érdemes. Ugyanis a kormányfő, aki kizárólag ellenzékiként képes politizálni, valójában szomjazza a verést...
• Főhet Orbán és Kaczynski feje, mert két év múlva várhatóan elvész a kohéziós támogatások jó része, ha a két ország továbbra is szembemegy az uniós alapértékekkel • Magyarország egypártrendszert épít, vazallushálózatot alakít ki és eltávolodik a jogállamtól, valamint az emberi jogoktól, miközben…..
A napokban jött ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) magyar közbeszerzéseket érintő legújabb jelentése, melyben az áll, hogy Orbán Viktor veje 12 milliárdnyi pénzt lopott el az Európai Uniós fejlesztési pénzekből.   Ahogy már többen beszámoltak róla, a kormánypárti propagandasajtó nagyon…..
EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2018.01.16 21:55:14
@HaD: LESZAROM A KORRUPCIOT.
Leszarom mert jelenleg nincs, nem latszik, jelentektelen, kulonben nem szarnyalna a gazdasag. A libsik idejeben olyan merteku volt, hogy 2010-ben allamcsod lett belole.

Leszarom, mert ez csak egy demagog hazudozas, azert, hogy kulfoldrol megbuktasak a nemzeti erdekeket vedo kormanyt.

Ezenkivul leszarom, mert korrupcio mindig, mindenhol van, volt, lesz. A korrupcio uldozesenel MILLIOSZOR fontosabb, hogy az orszag erdekeit szolgalo kormany legyen hatalmon AZ MINDENNEL TOBBET ER.
Itt a bizonyitek, Orban ket nap alatt megbuktatta a hatarontuli magyarokat tamado Roman miniszterelnoket. Ha libsik volnanak hatalmon, akkor a romanokkal egyetertve meg mindig a magyarokat naciznak.
A fideszes polgármesterek Soros-találkozójáról szóló 444-videóban egy mondatra kaptam fel nagyon a fejem, amelyet Makó polgármestere mondott: „Ez nem pártpolitika” De, az. Konkrétan a Fidesz legerősebb és gyakorlatilag egyetlen választási kampányüzenete, amellyel program híján is vélhetően…..
Egészen abszurd fordulatot vett a migránshiszti Magyarországon, hiszen a kormány lényegében elkezdte végrehajtani azt a betelepítési programot, amelynek kifundálásával Soros Györgyöt vádolja. Kiderült ugyanis, hogy titokban 1300 menekültet fogadott be az ország annak ellenére, hogy hivatalosan a…..
Menekült-ügyben a kelet-európai populisták egy követ fújnak a szélsőjobbos AfD-vel. Orbánnak fontos, hogy a kínaiak nem abajgatják olyasmivel, mint demokrácia, jogállam meg emberi jogok. Kína politikai befolyást vesz Kelet-Európában...
EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.12.02 23:13:41
@Han Solo.: "Eddig is túl türelmesek voltak Orbánékkal Brüsszelben. Ha én lennék az EU vezetőségében arra szavaznék, hogy egy ku*va fityinget se adjanak Orbánéknak. Már rég el kellett volna zárni a pénzcsapokat. "

PONT OLYAN HULYE VAGY MINT TOBBI DEMAGOG LIBSI !!

Az unio nem szorakozasbol fizet nekunk, hanem az adosagat torleszti. Hitelre megvette a piacainkat, es a torleszto reszleteket fizeti. Pont mint ha hitelbol veszel lapos tv-t, es evekig torlesztesz a banknak.
Utanna te hiaba jatszod el, hogy megsertodtel a bankra, mert nem tetszik a bank igazgato uj oltonye, attol meg, tovabbra is tartozol a banknak es fizetned kell a reszleteket.
Jobb helyeken a civil szervezetek az állami intézményrendszer mellett működnek, azok tevékenységét egészítik ki, vagy azoktól vesznek át részfeladatokat. Mindennek egyszerű oka van: a civilek lényegesen hatékonyabban tudják ellátni a vállalt feladatokat jellegükből adódóan,…..
EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.11.29 16:07:31
@Állítsuk meg a .........: Valahogy ebben a szörnyű fasiszta diktaturában, EGYSZERSEM volt szemkilövés , kinzás , tömegbelövetés mint ami a liberális idökben igencsak megszokott volt.

De biztos ez is csak véletlen, mint a NULLA százalék hiány, a NULLA százalékos munkanélküliség, a NULLA százalékos inflácio.
Az eddigi frakcióvezető hamarosan leköszön, de előtte még ostobaságokkal tömi az emberek agyát. Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a "Soros-tervről", ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy szervezzen le erről egy nemzeti konzultációt – közölte Kósa Lajos, a Fidesz hamarosan…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban. (A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott…..
Az alábbi két hír között bizonyára semmi összefüggés sincs. Dehogy. Szabadon távozhatott a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja  A májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd előzetes letartóztatásáról döntött hétfőn délelőtt a bíróság:  az előzetes…..
EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.08.22 02:11:00
@Pop40: Egyebbkent ez a M. Richard regebben Dk-s volt, de az utobbi idoben atpartolt a momentumhoz. O is ott volt, mikor az Origo szerkesztoseget halalosan megfenyegettek a momentumosok.
Cselekvés Körei nagyon nem hasonlítanak a Fidesz polgári köreire; olyan, mintha a házimacskát hasonítanánk össze az oroszlánnal. És nem a Momentumnak vannak nagyobb karmai. ..
Jó ez a "cselekvés körei" dolog, remélhetőleg megmozgat minél több embert. A Momentumot lehet bírálni -- én is teszem néha, és hogy most se hagyjam ki, az elnök például kínosan nem tud beszélni --, de ne felejtsük el, mit nyújtott eddig a többi ellenzéki párt (a 2010-es, 2014-es népszerűségi…..
Közelednek a választások, ennek csalhatatlan jele, hogy óvatosabb volt a kitüntetésekkel a kormány, próbált vigyázni arra, hogy ne tüntessen ki ún. megosztó személyiségeket augusztus 20-án, mint tavaly Bayert...