Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Black The Brightest

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Sir Black The Brightest 2014.11.13 02:04:50
@VogelZsigmond: pontosan erről van itt szó!

Látom néhányan azon az állásponton vannak hogy Goodfriend menekülni próbált mikor értesült Vida érkezéséről díszes kompániájával. Két kérdést intéznék hozzájuk amik közül az egyik nem is értem hogy nem merült még fel senkiben:

1. ha menekülni próbált Goodfriend mert fülest kapott hogy Vida épp az épület előtt lesben áll rá várva a stábbal, akkor mennyire reális az, hogy miután tudomást szerzett Vida jelenlétéről az épület előtt, ő a főbejáraton távozik?!?! pont ott ahol rá várnak, s nem pedig egy tucat hátsóbejárat egyikén (mert gondolom azt azért mindenki sejti hogy egy ilyen épületnek van pár ki és bejárata vész esetére) nem beszélve arról hogy maradhatott volna is az épületben simán letagadtatva magát, hisz nem világít nagy zöld//piros lámpa az épület tetején mint a mellékhelyiségekben hogy Goodfriend itt van vagy nincs.

2. mennyire reális az hogy úgy megy oda tárgyalni életbevágó dolgokról hogy tudja nem tud angolul és tolmácsra lenne szüksége??? az első basic english 1.01 után jön rá hogy nem tud angolul és kell egy tolmács?!?! amennyiben VALÓBAN szándékában állt értekezni, hogy nem jutott eszébe, holott a célja (elvileg) az volt hogy egy AMERIKAI DIPLOMATÁVAL folytasson érdemi tárgyalást?!

ezek igazából költői kérdések voltak de azért belehet állni mosogatni hátha... :)
Nem akarom elrontani senki szórakozását jóelőre, de ez a rész igazán csak azoknak volt élvezhető, akik olvasták a második kötetet (csak az érdekesség kedvéért, ezt a részt a Királyok csatája 2., 15., 18., 20., 21., 23., 24., 25., 26., 29. és 45. fejezeteiből kalapálták össze,…..
Sir Black The Brightest 2012.04.17 17:03:14
@Scypio: szerintem kicsit túlzás leriherongyozni Margaeryt... Mi rosszat tett? Szokásoknak megfelelően felajánlotta magát férjének annak tudatában is hogy buzi. Szerintem pusztán egy jó feleség aki őrzi férje titkát. Semmi rosszat nem tett egyelőre.
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
Sir Black The Brightest 2012.03.30 16:14:31
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Így van!

Más: kedves cikkírót kérném, hogy tüntesse fel hány embert kérdeztek meg összesen és abból hány osztotta ezeknek az idióta, suttyó, mérhetetlenül ostoba véglényeknek a véleményét. Objektivitás érdekében tényleg kérem feltüntetni, mert ennek hiányában hajlamos vagyok azt hinni, hogy ebben az országban mindenki hülye, de mivel valószínűleg nem így van csak egyoldalú a videó kérném a statisztikai adatokat. Köszönöm
Sir Black The Brightest 2012.03.30 16:28:38
@LiveInfo: ezek szerint minden válaszadó bekerült... hurrá...
Sir Black The Brightest 2012.03.30 16:51:14
@LiveInfo: értem én. Nem is vonok. Amúgy sem mérvadó az emberek túlnyomó részének a véleménye hiszen nem a tények teljes ismeretében alkotnak véleményt.
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
Sir Black The Brightest 2012.02.03 14:35:51
@Martian: ez valóban hasznos volna.
Sir Black The Brightest 2012.02.03 14:43:56
@moophlander: te melyik Magyarországon élsz? 2. legnagyobb zsidó közösség itthon?! Anglia, Franciaország, Németország ahol több százezres zsidó közösségek élnek. Magyarországon alig van elvétve pár és azok is túlnyomórészt budapesten élnek... Az más kérdés, hogy a széljobb szerint mindenki zsidó aki nem olyan mint ők. E szerint a nézet szerint nyilván akár több milliós a magyarországi "zsidóság". Nyisd ki a szemed és gondolkozz....
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
 ..
Sir Black The Brightest 2011.12.18 14:07:20
@Zamo: a csokoládégyárban a csokit is a pénzért csinálják neked mégis finom. Attól, hogy valamit csinálnak amivel keresnek is még nem feltétlenül szar. Persze sokszor valóban, ha csak a pénz a motiváció csapnivaló lehet az eredmény, de ne általánosítsunk.
Sir Black The Brightest 2011.12.18 21:08:30
@doggfather: gondolom bizonyos kor fölött már kialakultak bizonyos kötődései és érzelmei a világban ami egy Jedinél elfogadhatatlan. Végső soron igaza lett Yodának. Emlékezz csak amikor az érzelmei vezették az anyját megbosszulván, valamint az egész Vaderré válása az érzelmeinek köszönhető.
Sir Black The Brightest 2011.12.18 23:52:56
@doggfather: téves. :) ezt ne szabályként kezeld. Az érzelmek megléte még önmagában nem egyenes út a Sithé válássá. Anakin "zsarolható" volt érzelmileg. Lukenak nem tudott volna semmit ajánlani Sidius. Amúgy pedig ki mennyire erős Jedi vagy Sith ezt ugye a midikloriánnal magyarázzák és ugye Anakin meg Luke a legerősebbek asszem. DE! Hiába erősebb Anakin pl Obinál, Obi jobb Jedi mert a "hite" megingathatatlan. Őt nem lehetne érzelmileg zsarolni mert sosem a szíve vezeti. Luke is lehet, hogy erősebb Obinál, de szerintem Jediként rosszabb hiszen ő nem egy érzelemmentes "erkölcscsősz" ha szabad így fogalmazni. :) Luke szerintem bizonyos szintű érzelmi stresszt nem tűrne úgy mint Obi. Valós életbeli példával élve ha a Jedik rendőrök lennének és lenne családjuk Obi/Anakin/Luke hazamegy, vérbefagyva találja a családját a tetemük mellett a gyilkossal. Obi valszeg bevinné a gyilkost a rendőrségre, hogy a törvény ítélkezzen felette. Anakin és Luke szerinted mit tenne? :) Jedinek lenni annyit tesz, hogy feláldozod az életed egy magasabb cél/törvény szolgálatában. Ők szerzetesek akiket a személyes érzelmeik nem vezérelhetnek a törvény betartásában. Törvény szerint pedig nem ölhetnék meg a gyilkost. :) ez az én véleményem...
DopeManTV Bazmeg Pataky! 2011.12.13 00:42:00
 A vasárnapi RTL Híradóban "sztárok" véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Sir Black The Brightest 2011.12.10 13:12:54
@endike: ha te mondod akkor biztosan így van...

@wmiki: tehát ez kizárólag rájuk igaz? ezek szerint rád is? hiszen te is kommenteltél ergó index kommentelő vagy! na nesze... még egy mszp/szdsz szavazó komcsi... hova fajul a világ... Pedig RÓLAD wmiki már azt hihették itt sokan hogy igaz szívű jobboldali vagy...
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
  A következő infógrafikából fény derül néhány érdekes dologra a Playboy mogul Hugh Hefner életéből. A Playboy magazin kitalálóját és kiadóját számtalan pletyka és városi legenda övezi. A 84 éves Hefner saját bevallása szerint élete legjobb szakaszában van.…..
Spanyolország - Hollandia  1 - 0 2010. július 11., Johannesburg, Soccer City, kellemetlenül hideg, téli este. Röpke 116 perce tart minden idők egyik leggyűlöltebb világbajnoki döntője, két gyűlölt finalistával, amikor az őrizetlenül hagyott Iniesta - aki gólt tényleg csak…..
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..
Sir Black The Brightest 2010.07.13 13:58:24
@kovi1970: tényleg... ebből kéne bizniszt csinálni. csinos lányok 10-20 ezerért masszíroznak. jönne a sok proli aki itt akarja kiélni a sexuális életét aztán nagy meglepetésükre tényleg csak masszázst kapnának ha meg reklamálnak megy a sexuális zaklatás feljelentés és a per ellenük. óriási! :)
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
Sir Black The Brightest 2010.07.12 13:21:54
@Teuton01: te egy igazi suttyó, veszíteni nem tudó paraszt vagy... Micsoda hozzáállás már ez?! Sajnos a hazai germán drukkerekre jellemző ez a szemét hozzáállás, bezzeg az igazi németek teljesen sportszerűen viselik a vereséget és nem kívánják a jobb ellenfelük szétverését, lemészárlását stb... Szerencsére még a Nationalelf játékosai se vennének téged emberszámba egy ilyen kijelentés után...
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
Sir Black The Brightest 2010.07.12 12:22:07
@smartdrive: nem az számít hogy ki lő több gólt összesen, hanem hogy mikor lövik azokat a gólokat.
Sir Black The Brightest 2010.07.12 12:26:53
@Hajrá, Fő- és Albánia?: Szánalmas vagy. Vergődsz és vagdalózol a szavakkal kínodban, mert mást nem tudsz. Nem is kívánok érdemben reagálni a kommentedre annyira elcsépelt és lealacsonyító, ezért csak javaslom, hogy menj el pszichológushoz kibeszélni ezt a VBt...
Spanyolország - Németország  1 - 0 Ha valóban a Paraguay elleni mérkőzés volt a tisztítótűz - és hát nagyon úgy tűnik, hogy igen -, akkor a selección most ott toporog a kövér, szakállas szekuritis, Szent Péter színe előtt, és az elit klubba való bebocsátásának…..
Sir Black The Brightest 2010.07.10 14:43:11
@Bravia86: alapból baromság ez a szabály, hogy egy VBn nem játszhat mindenki a hazai szerelésében. nem is értem mi ennek a lényege...
Sir Black The Brightest 2010.07.10 18:49:54
@robot_: ez ugyanúgy igaz pl a Szerb hazai és Angol idegenbéli mezekre is szóval nem emiatt van ez a szabály :)
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..
Ha pusztán a játékosok képességeit, tehetségét, elmúlt években elért eredményeit, klubjaik jól csengő neveit nézzük, akkor a spanyol válogatott vitathatatlanul a világ legerősebb csapata, és akkor az Eb-győzelem még szóba sem került. Na, mindez egy világbajnoki cím…..
Sir Black The Brightest 2010.07.07 22:43:52
@hagyma: csapatok jelentős része nem énekli a himnuszukat amúgy megfigyeltem... Angolok (kivéve Rooney) és USA midnig énekel.
Sir Black The Brightest 2010.07.07 23:32:19
@FeroxX: Kassai szerintem is "túl" tiszta meccset akart... Szerencsére az is lett végül. Elején Boatengnek nagyon kijárt volna a sárga, de utána Ramos egyenlített. :) 11 eseket jobb, hogy nem fújta be. Így a tiszta a győzelem.

más: Pique ma nagyon jó volt. Védelem ma csak 1szer hibázott szerintem viszont dicsérendő, hogy szinte minden beívelést kifejeltek. Szuper...
Sir Black The Brightest 2010.07.07 23:50:54
@dvittore: Én is teljesen elégedett voltam, hogy végre a jól megérdemelt 4 közé kerültek, de ez volt az első olyan meccsük ahol nem ők voltak a favoritok hanem Németország a "nagy" focihatalom. Ezen a meccsen a srácok megmutatták, hogy VITATHATATLANUL ott a helyük a döntőben. Most elhessegethették végre a kétkedőket akik eddig azzal jöttek, hogy bírói segédlet, lesgól, stb... Akik fikázták a spanyolokat azok valszeg mind a germánoknak szurkoltak viszont ebbe a spanyol győzelembe nem lehet belekötni. Megrázták magukat és megmutatták...
Csak nehezen lehetne kielégítőnek nevezni a selección világbajnokságon mutatott formáját eddig, a Paraguay ellen produkált kínszenvedés alapján a ma esti, Németország elleni elődöntőt is csak visszafogott bizakodással érdemes várni, a hiperoptimista Xavi Hernandez Creus persze…..
Guten Morgen Afrika! A német csoda 2010.07.05 21:25:00
Németország –Argentína 4:0 , hihetetlen még most is leírni két nappal a gauchók kiütése után. Tényleg csoda lenne, vagy a jól felépített német futballgyártól várható volt ez az eredmény?   Az utóbbi napok médiaőrületében hirtelen mindenki német…..
A történelem kapuin dörömböl ma este a selección, amely pontosan 60 évvel ezelőtt, első világbajnoki szereplése alkalmával jutott utoljára a legjobb 4 közé, ami következésképpen az eddigi legjobb eredményét is jelentette a tornán, egy keserédes 4. helyet. Azonban az elmúlt…..
A neten nagyon népszerű bizonyos körökben (na ez biztos ne zavarjon, hogy ha nem tartozol oda) "Mi van a táskámban?" videóblog. Ezek a felhasználók valamiért úgy gondolják, hogy érdekelhet bárkit is az, hogy mi van a táskájukban. Itt az első hazai igazán szórakoztató…..