Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FEMILLA

52 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelsz az étkezésedre, diétázol, de az is meglehet, hogy koplalsz és alig eszel már valamit? Mindenezek mellé még mozogsz is, vagy akár rendszeresen sportolsz? DE mégsem fogysz!?!?!? Mi lehet a baj??? A következő cikksorozatomban nagyon alaposan, összeszedetten végigveszem az összes…..
FEMILLA BIOCOM üzleti lehetőség! 2022.03.10 12:49:45
Célunk hogy Téged is megismertessünk egy egészségesebb, sikeres élet és egy új karrier lehetőségével. A BIOCOM tagjának lenni munkát, felelősséget, közös és egyéni élményeket, illetve anyagi biztonságot jelent.  A BIOCOM csúcsminőségű, természetes alapanyagokból készülő termékei jelen vannak a…..
Figyelsz az étkezésedre, diétázol, de az is meglehet, hogy koplalsz és alig eszel már valamit? Mindenezek mellé még mozogsz is, vagy akár rendszeresen sportolsz? DE mégsem fogysz!?!?!? Mi lehet a baj??? A következő cikksorozatomban nagyon alaposan, összeszedetten végigveszem az összes…..
Zsírból ehetsz, amennyi csak belédfér, szénhidrátból viszont csak éppen annyit, hogy a szükséges minimumot fedezni tudd - így néz ki a Keto-Light + Reg-Enor diéta. Ez manapság az egyik legnépszerűbb, legtöbbek által követett Keto fogyókúrás irányzata ötvözve a Reg-Enor természetes…..
Kedves Érdeklődő,   A regisztráció (kedvezményes vásárlás) lépései Kattints ide REGISZTRÁCIÓ.  Itt megjelenik egy adatlap, amit ki kell tölteni.   Szponzor regisztráció száma: 619114  majd az ELLENŐRZÉS gombra kattintva                  név: BALÁZS ENIKŐ    (mindenképpen ez a név szerepeljen…..
Már jól megszoktuk, hogy ősszel és télen a napos órák száma jelentősen rövidül, ezért ilyenkor leggyakrabban a nappal és az este közötti átmenet, egyszóval szürkület jellemzi mindennapjainkat. Ezért nem csoda, hogy rengeteg 2018 őszi/téli kollekciót a monokróm, azaz egyetlen uralkodó és meghatározó…..
A világon az egyik legnagyobb megrendezésre kerülő sörfesztivál a München-i Októberfest! Amikor több, mint 200 évvel ezelőtt az első müncheni ünnepséget megtartották, még senki nem sejtette, hogy a 21. századra az Oktoberfest világméretű érdeklődésre számottevő eseménnyé növi ki magát...
Az ősz egy csodálatos festménnyé változtatja Miskolc városát, bármerre is járunk, akár a Tapolcai fürdő parkjában, vagy éppen a hegyekkel, függőkerttel és a Hámori tóval körülölelt Lillafüreden, vagy csak sétálunk egyet a pazar belvárosi Városház téren, Miskolc ősszel a legszebb!..
Fantasztikus élményt nyújt a Miskolczi Borbarátok Társasága, ugyanis 2018. május 17-18-19.-én immár hetedik alkalommal fogja megrendezni az Avasi Borangolás programját, a Miskolc város szívében elhelyezkedő, Európában is egyedülállóként számon tartott pincesoron, egy térképpel és egy borospohárral a…..
A hölgyek érzékei totálisan "kiakadnak" és sokkal jobban vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akiknek jó az illata. Hogy ennek mi az oka, és mivel áll összefüggésben, azt most megtudhatod!..
Jelenleg egy sebességfüggő világban élünk! Egyre gyorsabbak az autóink, a számítógépeink, az internet és szinte minden ami csak körül vesz minket, mivel rettenetesen időhiányosak vagyunk! Igaz ez a turbótempó milliónyi előnnyel rendelkezik! Képesek vagyunk gyorsvonattal pillanatok alatt országokat…..
Miután a BWT 30 napos vízivási kihívás során megtapasztaltam, hogy a rendszeres és megfelelő mennyiségű vízfogyasztás hatására megszűnt a rengeteg kellemetlen testi tünetem - fáradékonyság, szédülés, fejfájás, dekoncentráció, depresszió, stb. -, azon kezdtem el gondolkodni, hogy a belső hidratációm…..
Az egészséges táplálkozás igenis lehet izgalmas és változatos! A boltban kapható rágcsálnivalóknál sokkal finomabb, egészségesebb, saját készítésű nassolnivalókat tudunk készíteni odahaza a saját konyhánkban, ráadásul pár perc alatt! Fantasztikus, kreatív receptekkel készültem Nektek a hétvégére,…..
A kreatív nők alkotóképességének teljesítményét nemcsak az intellektuális tényezők határozzák meg, hanem gyakran fontos szerepet játszanak abban az érzelmek, a motivációk, a jellembeli és akarati vonások, vagy az a mód, ahogyan önmagát és környezetét felfogja, amilyen elkötelezettséggel,…..
A nyári hőségben nagyon fontos a megfelelő mennyiségű folyadék pótlása! Mivel a nagy melegben általában enni sincs kedvünk, ezért kifejezetten vitalizáló a szervezetünkre nézve, ha sok gyümölcsöt fogyasztunk! Ezért kiváló lehetőség ilyenkor, ha frissítő gyümölcsös limonádékat készítünk! Rengeteg…..
Bibione, Magyarországhoz való viszonylagos közelsége miatt, a magyarok által egy rendkívül kedvelt olasz üdülőváros! Nem is csoda, hiszen gyönyörű homokos és lassan mélyülő tengerpartjának köszönhetően, kellemes, élménydús és biztonságos kikapcsolódást tesz lehetővé! Az egészen pici gyermekektől a…..
FEMILLA Kérem vissza az álmaimat! 2017.08.16 18:48:17
Mindig is egy álmodozó típus voltam! Imádtam a vonaton a tájat bámulva elmeredni, vagy odahaza a kanapén a párnákat átölelve elszundikálni és közben a vágyaimat, álmaimat gondolatról-gondolatra tovább formálni és képzeletben átélni! Mindig is hittem az álmaimban és tudtam, hogy egyszer meg fognak…..
Úgy döntöttél, hogy végre elindítod a céges blogodat, és kihasználod a tartalom marketingben rejlő előnyöket? – Nagyszerű, jó döntést hoztál! Most már csak át kell gondolnod a kezdeti lépéseket, mielőtt hozzálátsz a tartalom elkészítéséhez, és a blog aktiválásához. Hogy mik ezek a lépések, arról itt…..
Az emberi elszántság, bátorság és erő nem csak akkor mutatkozik meg, amikor egy nagyon magas hídról bungee jumping ugrással a mélybe veted magad, vagy egy vadvízi, rafting evezésre mész el a barátaiddal! Bizony van olyan kihívás, melyhez végtelen nagy kitartás és akarat kell, mégpedig az idei nyár…..
Megszólalt egy nap a telefonom, a munkahelyemről hívtak a HR-től! Közölték velem, hogy vissza kell mennem dolgozni, mivel a megnövekedett munka miatt nagy szükség van az emberre! Azt is megjegyezték, hogyha én nem vállalom el, akkor sajnos muszáj felvenni valakit a helyemre! Az első sokk után,…..
A nők nagy többségéről elmondható az, hogy tudatos élet- és családtervezők! Pontosan tudják évekre, hónapokra előre, hogy hogyan tervezik a párválasztást, a családalapítást, a baba születését, és azt is, hogy mikor szeretnének visszamenni dolgozni! Nyilván, egy anya karrier irányú terveit…..
Ismét arra ébredsz reggel, hogy azt érzed valami nincs rendben veled odalent. Pokolian viszkető, csípő, égő, szúró érzés, bővebb, sűrűbb állagú és kellemetlen szagú hüvelyváladékozás! A francba, már megint hüvelyi fertőzésed van, ismered fel magadon a tüneteket! De hiszen nemrég kezelt ki a…..
Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan napi feladatlistád, amelyiken vezeted a számodra lényeges teendőket, dolgokat, feladatokat! Így sokkal könnyebben meg tudod tervezni a napodat, beosztani az idődet, meghatározni a feladat prioritásokat! Hatékonyabban tudod elvégezni a feladatokat, ha ott kattog…..
Piknikezni egy szuper jó dolog! Gondolj csak bele, hogy odakint a szabadban, a madárcsicsergéses, napfényes, lágyan szellős természetben, bárhol, ahol csak jól esik és szeretnéd, leteríted a pléded és a kosaradból egy jót falatozol, miközben nézelődsz, beszélgetsz, valamint felhőtlenül szórakozol,…..